Michalovce – Poprad 2:3 (0:1 po s.n.) | Mountfield HK – Eisbären 4:1 (kon.) | Salzburg – Kolín 2:3 (1:2 po s.n.)
Benátky n/J – Řisuty 5:1 (kon.) | Vyškov – Přerov 3:1 (kon.) | SHKM Hodonín – Trnava 4:3 (kon.)
Cheb – Höchstadter Alligators EC 5:7 (kon.) | Zug – Litvínov 6:2 (kon.) | Ambri-Piotta – Liberec 3:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
Eisbären Berlín
Pátek 01.09.2023, 17:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:44
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Patrik Bartošák přeci jen přichází o čisté konto. TY RONNING obdržel přihrávku do slotu, odkud svižně vypálil, kotouč se odrazil od pravé tyče a skončil v síti. Berlín snižuje na 1:4 ze svého pohledu. Asistence: Tobias Eder.
     
    44:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi zanedlouho přidávají další trefu a opět v početní výhodě! Z pobytu v útočném pásmu nejvíce vytěžil Oliver Okuliar, jenž vypálil směrem na Hildebranda. V jeho těsné blízkosti stál Matěj Chalupa, po jehož střele se puk odrazil od tyčky přímo na hokejku ALEŠE JERGLA, který bez problémů zamířil do odkryté klece – 4:0. Asistence: Matěj Chalupa, Oliver Okuliar.
     
    41:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí využívají další početní výhodu dvě vteřiny před jejím koncem. Christophe Lalancette přihrál z levé strany do mezikruží, kde pobýval DAVID ŠŤASTNÝ. Letní posila Mountfieldu zamířila přesně nad rameno Jakea Hildebranda a dostává svůj tým do vedení 3:0. Asistence: Christophe Lalancette, Alex Tamáši.
     
    37:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi využívají velmi rychle přesilovou hru a zvyšují náskok na 2:0. Nejprve tvrdě vypálil Tomáš Pavelka od modré, jeho ránu schytal Hildebrand do masky. Hostující brankář ale pokračoval nadále ve hře a nepožádal o přerušení hry. Poté se ke kotouči dostal Aleš Jergl, jenž krosově přihrál k pravé tyči, kde stál MATĚJ CHALUPA. Berlínský gólman se už nestihl přesunout na druhou stranu, kam zamířil právě hradecký útočník. Asistence: Aleš Jergl, Tomáš Pavelka.
     
    31:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield otevírá dnešní skóre utkání a zaslouženě se dostává do vedení! Domácí zavezli kotouč do útočného pásma a přihráli si podél mantinelu. Hrací předmět doputoval na modrou čáru k PETRU KALINOVI, který tvrdě vypálil. Jake Hildebrand toho přes clonící hráče mnoho neviděl, poté byl sražen k zemi, nic víc nezmohl a puk propadl za brankovou čáru. Šestadvacetiletý obránce se prosazuje poprvé od doby, kdy Východočeši hráli čtvrtfinále proti Mladé Boleslavi na jaře roku 2022. Asistence: Radovan Pavlík, Radek Pilař.

    Eva Šafranková

    Branky a nahrávky: 32. Kalina (R. Pavlík, Pilař), 38. Chalupa (Jergl, Pavelka), 42. Šťastný (Lalancette, Tamáši), 45. Jergl (Chalupa, Okuliar) – 57. Ronning (Eder)


    Mountfield HK: Bartošák (Kiviaho) –⁠ Kalina, Blain (A), F. Pavlík, Pavelka, Marcel, Freibergs, Gaspar –⁠ R. Pavlík, Zachar, Eberle (A), Okuliar, Tamáši, Jergl (A), Perret, Lalancette, Šťastný, Chalupa, Pilař, Smoleňák.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Eisbären Berlín: Hildebrand (Stettmer) –⁠ Bettahar, Nowak, Geibel, Ellis (A), Melchiori, Finkelstein, Müller, Wissmann (C) –⁠ Veilleux, Wiederer, Mik, Bergman, Cormier, Bartuli, Noebels (A), Boychuk, Ronning, Pföderl, Eder, Tiffels.
    Trenér: Serge Aubin

    Rozhodčí: Pilný, Úlehla – Maštalíř, Roischel.

    Diváci: 2111
    bahis siteleri