Třinec – Hlučín 0:0 (kon.) | Frýdlant n/O – Zlín B 0:2 (kon.) | Hodonín – Slovácko B 2:0 (kon.)
Uh. Brod – Bohunice 1:0 (kon.) | Frýdek-Místek – Rosice 1:1 (kon.) | Blansko – Zlínsko 1:0 (kon.)
konec
FK Hodonín
2:0 (1:0)
1.FC Slovácko B
Sobota 16.09.2023, 15:30Moravskoslezská fotbalová liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Nelze říct, že by Hodonín svého soupeře nějak válcoval. Vyrovnané utkání rozhodly dvě hrubé chyby v obraně Slovácka, kdy hosté svým soupeřům oba góly darovaly. Hosté byly v útoku poměrně bezbranní, větších šancí si vytvořily jen poskrovnu. A tak odjíždí z Hodonína dnes zcela zaslouženě bez bodu. (17:38:33)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Žlutá karta pro tým FK Hodonín (Adamec).
     
    90+1
    Kousek před šestnáctkou se k ráně z první dostal Glušač. Jeho pumelice proletěla vysoko nad břevnem.
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby se ve druhém poločase odehrají tři minuty.
     
    88
    Troufám si říct, že o vítězi utkání je rozhodnuto. Další centr končí v náruči Adamce a nedokážu si představit scénář, ve kterém by Slovácko ještě utkání alespoň zdramatizovalo.
     
    86
    Na centr Davida Poláka skákal David Okoromi. Neúspěšně, míč netrefil. Následuje odkop od hodonínské svatyně.
     
    85
    Dnešní utkání sleduje 204 diváků.
     
    84
    Střídání v týmu FK Hodonín:
    ze hřiště odchází Holek, přichází Kadlec,
    ze hřiště odchází Roziev, přichází Vorel.
     
    83
    Daniel Holásek zaváhal a v roli posledního hráče přišel o míč. Měl štěstí, že hodonínský fotbalista neměl dostatečnou rychlost a podporu ze strany spoluhráčů.
     
    80
    Tibor Jáger to udělal moc hezky. Elegantně prosvištěl kolem obránců Slovácka, jenže selhal v zakončení, když míčem pouze napálil Urbana.
     
    79
    David Okoromi s řevem teatrálně upadl v pokutovém území. Může být rád, že za tento exces neobdržel napomenutí v podobě žluté karty.
     
    78
    Střídání v týmu FK Hodonín:
    ze hřiště odchází Sawalha, přichází Tomovič.
     
    75
    Tomáš Langer měl na levé straně spoustu prostoru. Toho nevyužil, jeho přízemní centr směřoval jen do míst, kde operovali obránci Slovácka.
     
    74
    David Kratochvíla to vzal na sebe. Chyběl kousek a dvojici soupeřů by obešel, na poslední chvíli ho ale o míč připravil hodonínský obránce.
     
    72
    Vypadá to, že si Hodonín zapíše první výhru po čtyřech zápasech a zaujme osmou pozici. Naopak Slovácko se propadne až do sestupových pater tabulky MSFL.
     
    70
    Hra přerušena, následuje pauza na občerstvení.
     
    68
    Do pokutového území si našel cestu David Okoromi. Příliš dlouho čekal, a tak se nemůže divit, že svou střelou pouze napálil obránce soupeře.
     
    67
    Definitní tečku za hodonínskou výhrou mohl přidat Martin Holek. Ten si naběhl na centrovaný míč a hlavou zakončil těsně vedle protější tyče.
     
    66
    Po souboji na polovině hřiště zůstal ležet na trávníku jeden z domácích fotbalistů. Došlo i k ošetření, ale naštěstí o nic vážnějšího nepůjde.
     
    65
    Střídání v týmu FK Hodonín:
    ze hřiště odchází Mlčoch, přichází Jáger.
     
    62
    Lze předpokládat, že Hodonín se už nikam hnát nebude. Je na Slovácku, aby se snažilo tvořit hru a případně zdramatizovat utkání.
     
    61
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko B:
    ze hřiště odchází Tomeška, přichází Janečka,
    ze hřiště odchází Koryčan, přichází Šlechta.
     
    60
    Dalekonosná rána vystrašila Alexandra Urbana. Ten další inkasování nepřipustil a míč lapil do své moci.
     
    59
    David Tomeška hezkou kličkou přešel přes hodonínského obránce. Jenže si míč příliš pokopl, a tak o něj vzápětí přišel.
    57. MLČOCH - 2:0
     
    57
    Hodonín právě vstřelil branku! Teď už se domácí ale radovat mohou! Sám na bránu pelášil ERIK MLČOCH, obhodil si gólmana Urbana a jednoduše míč dopravil do prázdné brány.
     
    56
    Hodonín vstřelil branku! Langer prostrčil míč na spoluhráče, který z bezprostřední blízkosti překonal gólmana Slovácka. Jenomže z ofsajdového postavení.
     
    55
    Martina Nečase fauloval David Okoromi. Ten se zlobí, nicméně na výrok sudího to vliv mít samozřejmě nebude.
     
    53
    Slovácko zahrávalo standardní situaci. Adamec neriskoval, letící míč raději vyboxoval do bezpečí.
     
    51
    Ruslan Roziev se ocitl v zajímavé pozici před hostující bránou. Nacházel se v ofsajdu, a tak ho tolik nemusí mrzet, že zakončení naprosto zazdil.
     
    49
    Odraženého míče na levé straně ujal Tomáš Langer. Ten měl v úmyslu odcentrovat, jenomže trefil pouze obránce rezervy Slovácka.
     
    46
    V úvodu druhého poločasu se ani jeden z týmů nikam nežene. Slovácko kombinuje na své polovině a vyčkává.
     
    46
    Střídání v týmu FK Hodonín:
    ze hřiště odchází Petráš, přichází Adamec.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:37
     
    První poločas dnešního zápasu nabídl poměrně vyrovnanou bitvu. Oba týmy měly několik šancí, rozhodně se ale nedá říct, že by se jednalo o nějaké ofenzivní hody. Zatím rozhodující branku vstřelil Martin Holek, a to poté, co ho do gólové šance dostala hrubá chyba Kočího.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Ještě jednu standardní situaci měli k dispozici fotbalisté Hodonína. Vysoký centr pouze zaplachtil do náruče Urbana.
     
    45
    Nad rámec základní hrací doby se v prvním poločase odehrají dvě minuty.
     
    44
    Závěr úvodního poločasu patří hostujícím fotbalistům. Ti kombinují na polovině soupeře, zatím se ale k ničemu zajímavějšímu nedostali.
     
    42
    Holek znova v akci. Tentokrát váhal příliš dlouho, jeho pokus levačkou byl zablokován obráncem Slovácka.
    41. HOLEK - 1:0
     
    41
    Hodonín právě vstřelil branku! Hrubá chyba Aleše Kočího vyslala do samostatného úniku MARTINA HOLKA! A ten se nemýlil, usměrnil svou střelu k pravé tyči a běžel se radovat k rohovému praporku.
     
    40
    Trošku se mi zdálo, že Daniel Holásek teď oplácel. Poté, co byl sám sražen na zem, se rozběhl a útočným faulem poslal k zemi soupeře.
     
    37
    Bohun prostrčil balón na Langera, jenž si navedl míč na levačku a prozkoušel pozornost brankáře Urbana. Ten moc práce neměl, projektil směřoval jen do jeho náruče.
     
    35
    Martin Petráš zaváhal na malém vápně a zadělal si na velký problém. Míč už si to namířil za jeho záda, před dotírajícím soupeřem ho ovšem na poslední chvíli ustrážil.
     
    34
    Odražený míč se odkutálel na hranici šestnáctky, odkud to jeden z hostí zkusil přímo. Střela mu vůbec nesedla a balón skončil bůhvíkde.
     
    32
    David Okoromi se snažil prohnat kolem Adama Dundy, jenomže byl pravděpodobně zasažen loktem. Žlutá karta a standardní situace z nebezpečné pozice.
     
    31
    Parádní střela a ještě hezčí zákrok! Dalekonosná rána směřovala k levé tyči, kde jsi svým tygřím skokem zneškodnil brankář Alexandr Urban.
     
    30
    Daniel Holásek nebezpečně nakopl do píšťaly jednoho ze soupeřů. Nejspíše nechtěně, avšak žlutou kartu obdržel zcela zaslouženě.
     
    29
    Štěpán Břečka se zkusil prohnat kolem dvojice soupeřů. Neúspěšně, hrát může Hodonín.
     
    26
    Tohle může Hodonín mrzet. Přibližně z pokutového puntíku střílel Martin Holek, avšak přesně dost míst, kde se nacházel brankář Alexandr Urban.
     
    25
    Je potřeba dbát na pitný režim. Hra je kvůli občerstvovací pauze přerušena.
     
    24
    Domácí příznivci se hlasitě dožadovali odpískání pokutového kopu po zákroku na Sawalha. Faul to pravděpodobně nebyl, hodonínští fotbalisté ani nijak neprotestovali.
     
    23
    David Okoromi si chvíli poležel na trávníků. O nic vážnějšího nejde, hostující fotbalista bude v klidu pokračovat v zápase.
     
    21
    Petr Bohun se vydal ze všech sil, míč na hrací ploše ale nezastihl. Přesto se bude Hodonín držet v blízkosti šestnáctky Slovácka.
     
    20
    Petráš dobře předpověděl situaci. Vyběhl proti letícímu centru a míč ztlumil.
     
    18
    Sawalha to nemyslel vůbec špatně. Všiml si náběhu spoluhráče za obranu a vyslal přihrávku, do jejíž trajektorie vstoupil obránce Slovácka.
     
    17
    Jeden z obránců hostujícího týmu chtěl přenést hru na pravou stranu, dlouhý míč však adresáta nenašla a skončil na přilehlé atletické dráze.
     
    16
    Další rohový kop. V tomto případě skákavý míč proletěl až k brankáři Petrášovi, který bez větších potíží balón zpacifikoval a nastartoval kontr svého celku.
     
    14
    Rezerva Slovácka rozehrála rohový kop z levé strany nakrátko. Poté vyslal centr do šestnáctky David Polák, hodonínská obrana si ale se situací poradila.
     
    13
    V posledních minutách toho na hřišti příliš k vidění nebylo. Často se chybuje na obou stranách.
     
    10
    Erik Mičoch nic nevymýšlel. Vzal to sebe, navedl si míč na pravačku a vystřelil. Rána se mu příliš nepovedla, rutinní zákrok pro Urbana.
     
    9
    Sérií peprných výrazů doprovodil svůj neúspěšný kontr Daniel Holásek, jemuž míč utekl do zámezí. Hrát mohou fotbalisté v červených dresech.
     
    7
    Skvělý Petráš! Polák měl na kopačce úvodní branku utkání, z poměrně ostrého úhlu ovšem napálil jen hodonínského gólmana.
     
    6
    Vzápětí přiletěl do šestnáctky Slovácka další vysoký balón. Ten se odrazil až k Sawalhovi, jehož zakončení nemělo gólové parametry. A i kdyby mělo, tak se Hodonín do vedení nedostane, neboť se pískal ofsajd.
     
    5
    Rohový kop si vyzkoušeli i hodonínští fotbalisté. Centrovaný míč proletěl vápnem až do autu.
     
    4
    David Polák našel svým centrem na zadní tyči Davida Okoromiho, jehož hlavička směřovala jen do rukavic Petráše. Jenomže ten míč neudržel na hrací ploše, následuje rohový kop.
     
    3
    Tadeáš Koryčan byl faulován na polovině soupeře. Slovácko bude mít k dispozici standardní situaci.
     
    1
    Odražený míč se dostal na kopačku Davida Poláka. Ten se už nacházel kousek před vápnem, na poslední chvíli ho skluzem připravil o balón soupeř.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Hodonín: Petráš (C) – Dressler, Glušač, Sawalha, Roziev, Holek, Bohun, Langer, Dunda, Mlčoch, Nečas
    Náhradníci: Adamec – Puchel, Guzik, Kadlec, Jáger, Vorel, Tomovič
    Trenér: Pavol Švantner

    1.FC Slovácko B: Urban – Tomeška, Polák, Stropsa, Kratochvíla (C), Kočí, Severa, Břečka, Koryčan, Holásek, Okoromi
    Náhradníci: Zavadil – Kozel, Šlechta, Růžička, Janečka
    Trenér: Pavel Němčický

    Rozhodčí: Slováček – Poláček, Budovič.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Michal Hladký

    Branky: 41. Holek, 57. Mlčoch

    Karty:   32. Dunda (HOD), 90+2. Adamec (HOD) – 30. Holásek (SOB)


    FK Hodonín: Petráš (C) – Dressler, Glušač, Sawalha, Roziev, Holek, Bohun, Langer, Dunda, Mlčoch, Nečas
    Náhradníci: Adamec – Puchel, Guzik, Kadlec, Jáger, Vorel, Tomovič

    Trenér: Pavol Švantner

    1.FC Slovácko B: Urban – Tomeška, Polák, Stropsa, Kratochvíla (C), Kočí, Severa, Břečka, Koryčan, Holásek, Okoromi
    Náhradníci: Zavadil – Kozel, Šlechta, Růžička, Janečka

    Trenér: Pavel Němčický

    Rozhodčí: Slováček – Poláček, Budovič

    Diváci: 204
    bahis siteleri