Girona – Mallorca 5:3 (kon.) | Osasuna – Sevilla 0:0 (kon.) | Barcelona – Celta Vigo 3:2 (kon.)
Almería – Valencia 2:2 (kon.)
konec
FC Barcelona
3:2 (0:1)
Celta de Vigo
Sobota 23.09.2023, 18:30 • Estadio Olímpico (Barcelona) • Španělská LaLiga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Barcelona právě vstřelila branku! neskutečné, Katalánci obracejí skóre ve svůj prospěch! Gavi se totiž vůbec nekoukal, kam pošle svůj pas. Trefuil ho ale náramně kousek od zadní tyče, kde byl jako první JOAO CANCELO, který jej špičkou usměrnil za záda gólmana.
     
    85
    Barcelona právě vstřelila branku! Katalánci předvedli moc pěknou akci, kdy se míč střídal od nohy na nohu. Ve vápně si jej vzal na starost João Cancelo, který jej poslal zpětně na penaltu. Tam byl připravený ROBERT LEWANDOWSKI, který druhým zásahem v zápase srovnává stav tohoto nesmírně dramatického duelu.
     
    81
    Barcelona právě vstřelila branku! Zabjouje, takže tu máme obrovské drama! João Félix krásným lobem našel nabíhajícího ROBERTA LEWANDOWSKIHO, který si ofsajd pohlídal na jedničku. Následně přeloboval brankáře, který se po míči natahoval marně.
     
    76
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku! A klidně může být rozhodnut, hosté totiž vedou už o dvě branky! Alejandro Balde ztratil míč nedaleko brány soupeře, ale Celta de Vigo předvedla rychlý kontr. Iago Aspas poslal míč na TASOSE DOUVIKASE, který střelou po zemi k tyči nedal nárok gólmanovi.
     
    19
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku! A hosté se dostávají do vedení! Luca de la Torre šikovně posunul míč v pádu na JÖRGENA LARSENA, který utaženou střelou na zadní tyč nedal gólmanovi šanci! Moc pěkný moment a favorit tohoto duelu prohrává o jednu branku.

    Denisa Józsová

    Branky: 81. Lewandowski (Félix), 85. Lewandowski (Cancelo), 89. Cancelo (Gavi) – 19. Larsen (de la Torre), 76. Douvikas (Aspas)

    Karty:   36. Christensen (BAR), 39. Gavi (BAR) – 43. Núñez (CVG)


    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:11.
    FC Barcelona: ter Stegen – Cancelo, Koundé, Christensen (60. Balde), Alonso (46. Yamal) – de Jong (36. Gavi), Romeu (46. Araújo), Gündoğan – F. Torres (72. Raphinha), Lewandowski, Félix.
    Náhradníci: Astralaga, I. Peña – F. López, Roberto, I. Martínez.

    Trenér: Xavi.

    Celta de Vigo: I. Villar – Mingueza, Núñez (90+4. M. Rodríguez), Starfelt, Domínguez, Ristić – Larsen (65. Douvikas), Beltrán, de la Torre, Bamba (90+4. Dotor) – Aspas (78. Swedberg).
    Náhradníci: Marchesín, Guaita – Aidoo, Tapia, Sotelo, M. Sánchez, K. Vázquez, C. Pérez.

    Trenér: Rafael Benítez.

    Rozhodčí: Melero – Martínez, García
    bahis siteleri