Girona – Mallorca 5:3 (kon.) | Osasuna – Sevilla 0:0 (kon.) | Barcelona – Celta Vigo 3:2 (kon.)
Almería – Valencia 2:2 (kon.)
konec
Girona FC
5:3 (4:1)
RCD Mallorca
Sobota 23.09.2023, 14:00 • Estadi Municipal de Montilivi (Girona) • Španělská LaLiga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Mallorca právě vstřelila branku!
    A další gól Mallorcy! Po rohovém kopu si cestu k míči našel ABDÓN PRATS, jenž přesnou hlavičkou rozvlnil síť za zády Gazzanigy.
     
    90
    Mallorca právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl tří branek. ABDÓN PRATS se po centru z pravé strany dostal k odraženému míči a korigoval na dost možná konečných 5:2.
     
    57
    Girona právě vstřelila branku!
    Hrát se v Česku, už by možná zněla z reproduktorů písnička Pátá od Zuzany Norisové. SÁVIO si velmi dobře narazil s Dovbykem a brankáře následně prostřelil přesnou přízemní střelou.
     
    45
    Girona právě vstřelila branku!
    Mallorca je úplně odepsaná, čtvrtý gól Girony. Do vápna přilétl prudký pas, který obrana odvrátila pouze k YANGELU HERREROVI. Ten vyslal z hranice šestnáctky svižnou přízemní ránu, která zapadla přímo k tyčce.
     
    37
    Girona právě vstřelila branku!
    Na levé straně se uvolnil Sávio, jenž doběhl až do vápna, kde našel volného IVÁNA MARTÍNA, jenž z bezprostřední blízkosti překonal Rajkoviće.
     
    33
    Girona právě vstřelila branku!
    ARTĚM DOVBYK poslal střelu z penalty pouze do tyče, od ní se však míč odrazil do branky. Velké štěstí domácích, kteří jsou ve vedení 2:1!
     
    26
    Girona právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Po centrovaném balónu z pravé strany se míč dlouho odrážel v šestnáctce Mallorcy, než si k němu nalezl cestu DAVID LÓPEZ, jenž jej uklidil do šibenice.
     
    4
    Mallorca právě vstřelila branku!
    VEDAT MURIQI poslal míč na druhou stranu, než kam brankář Girony skočil, a tak posílá svůj tým do vedení!

    Radim Sochor

    Branky: 26. D. López (Blind), 33. Dovbyk (pen.), 37. I. Martín (Sávio), 45. Y. Herrera, 57. Sávio (Dovbyk) – 4. Muriqi (pen.), 90. Prats, 90+5. Prats (Darder)

    Karty:   79. I. Martín (GIR) – 32. S. Costa (MLR), 32. J. Costa (MLR), 33. Morlanes (MLR), 38. D. Rodríguez (MLR), 38. Aguirre (trenér) (MLR), 90+1. Nastasić (MLR)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 10:5. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:12.
    Girona FC: Gazzaniga – Couto, D. López, E. García (66. Juanpe), Blind – Y. Herrera (74. V. Fernández) – Cygankov (62. Portu), I. Martín, A. García (C), Sávio (75. Torre) – Dovbyk (61. Stuani).
    Náhradníci: Fuidias, Carlos – Gutiérrez, Kebe, A. Martínez, Solís.

    Trenér: Michel

    RCD Mallorca: Rajković – Maffeo, Valjent, Nastasić, Van der Heyden (46. Ndiaye), J. Costa (65. Lato) – D. Rodríguez (C), Morlanes (65. Larin), S. Costa (78. Ant. Sánchez), Darder – Muriqi (78. Prats).
    Náhradníci: Greif, Cuéllar – Copete, G. González, Quintanilla, Lopez.

    Trenér: Aguirre

    Rozhodčí: González – Bárcena, Porras