Ml. Boleslav B – Chlumec n/C 2:3 (kon.) | Hr. Králové B – Liberec B 0:3 (kon.) | Pardubice B – Velvary 1:3 (kon.)
konec
FC Hradec Králové B
0:3 (0:2)
Slovan Liberec B
Neděle 08.10.2023, 10:15 • stadion Orlická kotlina • Česká fotbalová liga (B) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.
     
    Vítám všechny příznivce poloprofesionálního fotbalu! Třetí nejvyšší soutěž uzavírá svoji první třetinu a již je zcela jasné, jaké má kdo pro zbytek sezony vyhlídky a ambice. Důležité utkání v záchranářských bojích se odehraje v hradecké Orlické kotlině, kde domácí FC Hradec Králové B v rámci 10. kola ČFL, skupiny B přivítá Slovan Liberec B. Hradečtí nutně potřebují zvítězit, aby jim konkurenti příliš neutekli, hosty by pak tříbodový úspěch posunul do středu tabulky, v opačném případě by se na ně soupeř dotáhl. Kdo ovládne předkrm obrovsky nabité hradecké sportovní neděle?
     
    FC Hradec Králové B

    Rezerva votroků je v bojích o záchranu namočena přesně podle očekávání. Z juniorky totiž nahoru postoupil nepříliš úspěšný ročník a základnímu kádru tak chybí kvalita potřebná pro bezproblémové hraní třetí ligy. Tým má obrovské problémy v obraně, za celou sezonu jen 2× inkasoval méně než 2 góly a o čistém kontu si může nechat jen zdát. V souhrnu dostal nejvíce branek v celé skupině B. Ani v útoku to není žádná hitparáda, chybí spolehlivý střelec, takže v rámci své skupiny je ve střílení gólů třetí nejhorší. Na domácím hřišti ale v poslední době dokáže se soupeři držet krok, hlavně pokud přijdou pomoct hráči širšího kádru áčka. Již 3 utkání za sebou v areálu hradecké Slavie neprohrál, na druhou stranu vyhrát zvládl jen jednou, před 5 týdny nad Živanicemi. V dalších střetech s rezervou Jablonce a Kolínem dotahoval ztrátu aspoň na remízu. Jenže na hřištích soupeřů votroci ve většině případů nejsou rovnocenným soupeřem, přivezli z nich jediný bod a i kvůli tomu se před začátkem 10. kola krčí až na 14. místě tabulky. Ale zatím jsou v kontaktu. Vítězství nad béčkem Liberce by jim hodně pomohlo. Podaří se?

    Bilance Hradce B v sezoně:
    9 zápasů, 1 vítězství, 3 remízy, 5 porážek, skóre 10:23, 6 bodů a 14. místo v tabulce ČFL, skupiny B.

    Posledních 5 mistrovských utkání:
    Hradec B – Kolín 1:1
    Ml. Boleslav B – Hradec B 3:0
    Hradec B – Jablonec B 2:2
    Most – Hradec B 4:0
    Hradec B – Živanice 3:2
     
    Slovan Liberec B

    Rezerva Liberce se potýká se stejnými základními problémy jako všechny další B týmy ligových mužstev. Rozdíl je však v tom, že proti hradeckému je její kádr aspoň papírově o něco kvalitnější. Zatím to však nedokáže na hřišti potvrdit. Sice je v ČFL nováčkem, ale v divizi strávila po sestupu jen rok, projela jí jako nůž máslem a zase se do třetí ligy vrátila. K tomu, aby byla v tabulce výše, než se nachází, jí chybí především úspěchy na domácím hřišti. Hrála na něm již 6× a zapsala jediné vítězství. Takže ačkoliv si venku vede dobře, dokonce tam ještě neprohrála, a v Hradci to bude chtít potvrdit, právě chybějící body z vlastního hřiště jí chybí, aby nebyla na hraně bojů o záchranu. Na rozdíl od soupeře však přijíždí povzbuzena výhrou, naposledy přehrála rezervu Mladé Boleslavi 2:0. Trefil se i nejlepší střelec týmu, 4gólový Olaf Kok. Bude právě on rozhodujícím elementem, který přihraje Liberci výhru?

    Bilance Liberce B v sezoně:
    9 zápasů, 2 vítězství, 3 remízy, 4 porážky, skóre 13:16, 9 bodů a 12. místo v tabulce ČFL, skupiny B.

    Posledních 5 mistrovských utkání:
    Liberec B – Ml. Boleslav B 2:0
    Jablonec B – Liberec B 2:2
    Liberec B – Most 2:3
    Živanice – Liberec B 1:1
    Liberec B – Pardubice B 1:1
     
    Vzájemné zápasy

    Od zrušení juniorské ligy a návratu rezerv do klasických soutěží se béčka Hradce a Liberce střetla 3× a společným jmenovatelem těchto utkání jsou vítězství domácího celku, přičemž poražený dokáže vstřelit gól. Hradečtí by se za pokračování této tradice rozhodně nezlobili. Zajímavostí je, že v kádru obou celků v současnosti nepůsobí ani jeden z hráčů, kteří se ve vzájemných soubojích střelecky prosadili. A to ani ti z předminulého ročníku.

    Poslední vzájemná utkání:
    Hradec B – Liberec B 2:1 (5. 6. 2022)
    Liberec B – Hradec B 3:1 (24. 10. 2021)
    Liberec B – Hradec B 4:1 (3. 11. 2019)
     
    Úvodní sestavy:

    FC Hradec Králové B: Vízek – Hlaváč, Čech, Matiushenko – Mahr (K), Musil, Šimon, Boniš – Šašinka, Hodač, Schmoranz
    Náhradníci: Čábelka – Šichan, Mišči, Březák, Hruška, Kalina, Holovatskyi
    Trenér: Pavel Krmaš

    Slovan Liberec B: Hasalík – Winkler, Prebsi, Govaers, Yuzvak (K) – Kop, Polyák, Lexa, Horský – Kok, Hadaščok
    Náhradníci: Musil – Bartoš, Valenta, Horňáček, Meskhi, Málek, Lupoměský
    Trenér: Jakub Harant

    Rozhodčí: Raplík – Mach, Papežík.
     
    Do Hradce po několika převážně slunečných dnech přišlo aspoň na chvíli typické podzimní sychravé počasí. Po ranním přechodu studené fronty již sice neprší, ale je zataženo a pouhých 11°C. Aspoň je prakticky bezvětří.
     
    Oba celky nastupují na hrací plochu, která dostává každým týdnem stále více a více zabrat. Domácí v bílých dresech, hosté, na které se dlouho čekalo, v modrých.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Liberec měl výkop a z prvního útoku si zařídil vhazování na pravém křídle. Dlouhý aut do vápna však žádně nebezpečí pro domácí branku neznamenal.
     
    2
    Dobrá práce Matiushenka, který zastavil rychlý kontr soupeře před vápnem.
     
    3
    Boniš pod tlakem odkopává pouze do autu, hosté vhazují na útočné polovině.
     
    4
    Liberec B právě vstřelil branku!
    První střela na branku v celém zápase znamená rychlé vedení hostů! Po vhazování na pravé straně se v pokutovém území uvolnil a ke střele dostal FILIP HORSKÝ a ranou po zemi k levé tyči nedal Vízkovi žádnou šanci!
    4. HORSKÝ - 0:1
     
    5
    Votroci se ani tentokrát nedokázali udržet poblíž pokutového území soupeře a museli na půlce zastavovat brejk.
     
    6
    Hodač pronikal po levé lajně, výborným skluzem ho zastavil Lexa.
     
    7
    Ofsajdová postavení na obou stranách nyní hatí snahy hráčů o útok.
     
    8
    Hosté jsou po gólu o něco aktivnější a stále se tlačí dopředu.
     
    9
    Nesmí však přehnat agresivitu v soubojích, jako nyní Horský proti Hlaváčovi.
     
    10
    Liberečtí zahráli před vlastní šestnáctkou rukou, je to metr od jeho hranice u pravého rohu. Bude přímá střela, nebo centr?
     
    11
    Nakonec přímá střela, střílel levačkou Boniš, ale vůbec nemířil dobře. Míč letěl přímo na pozici brankáře Hasalíka, jemuž stačilo jen přidřepnout a zachytit míč.
     
    12
    Mahr po dobrém vysunutí od Šašinky udržel na zádech Yuzvaka a byl faulován. Trestný kop 3 metry dál od vápna než před 2 minutami. Tentokrát se bude centrovat.
     
    13
    Centroval pravačkou Schmoranz a našel jednoho ze spoluhráčů před malým vápnem, ten však zvládl míč jen líznout, takže branku ani zdaleka neohrozil.
     
    14
    Na druhé straně získali hosté snadno první rohový kop. Ujme se ho Yuzvak.
     
    15
    Z obrovského chumlu v malém vápně vyběhl Hadaščok, Yuzvak si s ním narazil, ale následně odcentroval příliš silně a vysoko, takže míč přeletěl úplně všechny hráče.
     
    16
    Winkler se nadvakrát přes Boniše k centru neprosadil, ale domácím se nepovedl odkop a z následné akce mají hosté další roh.
     
    17
    Opět nakrátko rozehraný roh, Lexa se však k centru pravačkou nedostal, musel výrazně slabší levačkou a podle toho to také vypadalo.
     
    18
    Rychlý kontr votroků, Boniš předal míč Šašinkovi, ten však nešel do souboje 1 na 1 a celou akci zabrzdil. Přenesení hry doprava se nepovedlo a nakonec to skončilo útočným faulem.
     
    19
    Nebezpečná akce Liberce po pravé straně, přízemní přihrávka se ale ke Kokovi nedostala, zabránil tomu Čech.
     
    20
    Kok prodloužil odkop brankáře na Hadaščoka, který už ale v té době běžel za obránci, takže se píská ofsajd.
     
    21
    Perfektní zákrok Šimona zbavil míče postupujíího Horského, ale hráči v bílých dresech mají problém rozvinout jakoukoliv kombinaci.
     
    22
    Centr Polyáka padal na hlavu osamoceného Matiushenka, který odehrál hrací předmět mimo vápno. Následoval rychlý přechod do útoku, ale také zablokovaný střelecký pokus ze střední vzdálenosti.
     
    23
    Hosté sice faulovali ve středovém kruhu, ale rychle se dostali zpět na míč. Byl z toho nepřesný centr Winklera, který však jeho spoluhráči u druhého rohového praporku zachytili, Lexa v dobré pozici střílenou přihrávkou nabízel gól do prázdné branky pravděpodobně Kokovi, ale ten stál v ofsajdu, takže gól neplatí.
     
    24
    Na druhé straně měli domácí trestný kop na útočné polovině, ale vůbec k ničemu se nedostali.
     
    25
    Až nyní měl Boniš slušnou pozici k centru od brankové čáry, ale trefil bok svého spoluhráče.
     
    26
    Snad poprvé v celém utkání votroci zvládají delší dobu kombinovat. Jenže Hlaváč nakonec pod tlakem nedal přesný míč Musilovi.
     
    27
    Akce Horského a Koka končí opět zdviženým praporkem asistenta, ale zatímco dosud byla liberecká lavička v klidu, tentokrát vyletěla jako čertík z krabičky a mohutně protestuje, že toto ofsajd opravdu nebyl. Na výroku rozhodčích to nic nemění.
     
    28
    Hodač dostal z malého vápna v pádu míč za záda Hasalíka, ale ani tento gól pro ofsajd neplatí.
     
    29
    Liberec B právě vstřelil branku!
    A z protiútoku přišel trest! Liberec potvrzuje herní převahu a dostává se do dvoubrankového vedení! Rychlá akce a přihrávka v malém vápně k pravé tyči, kterou něšťastně sráží do vlastní branky MARTIN HLAVÁČ!
    29. HLAVÁČ - 0:2
     
    31
    Při kombinaci na vlastní polovině si Boniš pokryl míč před Winklerem a byl faulován.
     
    32
    Hlaváč dal dobrou průnikovou přihrávku do běhu Hodačovi, ten však nedokázal míč zpracovat a prvním dotekem ho hrál doprava, kde byl Šašinka pokrytý.
     
    33
    Vhazování u rohového praporku soupeře, míč si bere Hlaváč na dlouhý hod.
     
    33
    Bránící hráči si s tím ale poradili. Následoval sražený centr Boniše a první roh Hradce v zápase.
     
    34
    Centr Schmoranze odehrál za brankovou čáru Winkler, další roh.
     
    35
    Tentokrát se k boxování centru na malé vápno dostal Hasalík, odražený míč z velké dálky napálil pravděpodobně Čech a po zemi vůbec nemířil přesně.
     
    36
    Kok se otáčel s míčem ve vápně, ale hrací předmět mu byl čistě odebrán.
     
    36
    Jenže hosté zůstali na útočné polovině a Horského průnik po levé straně končí rohovým kopem.
     
    36
    Centr Lexy z rohu doletěl jen do rukavic Vízka, domácím se ale rychlý kontr nepovedl a musí hrát do postavené obrany.
     
    37
    Trestný kop z pravé strany, centrovat bude Schmoranz.
     
    38
    Schmoranzův centr odhlavičkoval důrazný a dobře stojící Govaers.
     
    38
    Čech zastavil postup soupeře na půlce odkopem na střechu tribuny.
     
    39
    Dobrý centr Hadaščoka při brejku po pravém křídle, ale Polyák nedokázal míč pořádně zakončit a spíš se od něj odrazil několik metrů vedle.
     
    40
    Další akce modrých po pravé straně končí sraženým centrem a rohovým kopem.
     
    41
    Centr z rohu si domácí obrana pohlídala a Winkler vhazuje na 40 metrech.
     
    41
    Výborná akce hostů. Lexa postupující středem vyslal vpřed Koka, ten od brankové čáry dával zpětnou přihrávku do druhé vlny Prebslovi, jenž však nebyl dobře postaven a hrál míč na dlouhou nohu vedle sebe a špičkou nezakončil.
     
    42
    Mahr zastaven před pokutovým územím.
     
    43
    Vzápětí přehnal důraz na útočné polovině Šimon a dostává po právu žlutou kartu.
     
    44
    Akci Hadaščoka a centrujícího Winklera se štěstím odvracela obrana votroků.
     
    45
    Hodač za ostrý faul v souboji dostává žlutou kartu.
     
    45
    Následný nákop z trestného kopu bílí dokázali ubránit, ale bránit se musí i dál, hosté jsou v tlaku.
     
    45
    Nastavuje se 1 minuta.
     
    45+1
    Šašinka po dokopu Vízka zahrál rukou a domácí se musí znovu bránit.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Ráz prvního poločasu udal rychlý gól hostů, kteří se prosadili první dobrou akcí a první střelou na branku, přesně k levé tyči se trefil již ve 4. minutě Filip Horský. Liberec měl prakticky po celou dobu více ze hry, útočil, ale další šance si nevytvářel. A když už ano, byl z toho odpískaný ofsajd, kvůli kterémiu neplatil gól Koka. Na druhé straně o chvíli později dopadla úplně stejně ojedinělá šance Hodače a z protiútoku si dal Martin Hlaváč vlastní gól, srazil do branky přihrávku mířící do jasné pozice. I ve zbytku úvodního dějství byli hosté lepším týmem a měli dálší náznaky šancí, ale chyběly jim drobné detaily, aby z toho opravdu velké šance byly. Přesto odchází do kabin spokojení, zatímco v domácí kabině bude asi dost velké dusno, jelikož výkon rezervy votroků zatím na soupeře vůbec nestačí.
     
    Statistiky prvního poločasu

    Střely na branku 1:2
    Střely mimo 2:1
    Zablokované střely 1:0
    Rohové kopy 2:4
    Ofsajdy 2:4
    Fauly 6:7
    Žluté karty 2:0
     
    Druhý poločas začne přibližně v 11:18 a výkop provede Hradec.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FC Hradec Králové B:
    ze hřiště odchází Šašinka, přichází Hruška.
     
    46
    Střídání v týmu FC Hradec Králové B:
    ze hřiště odchází Čech, přichází Holovatskyi.
     
    47
    Domácí se po výkopu nedostali ke kloudnému útoku a hned musí čelit dalšímu rohovému kopu soupeře.
     
    47
    Ten sice byl zakončen, ale o žádnou šanci se nejednalo. Míč z těžké pozice mířil výrazně mimo.
     
    48
    Bílí se stále nemohou dostat s míčem na útočnou polovinu.
     
    49
    Horský se u pravého praporku skvěle zbavil protihráče, druhého vytloukl a zařídil další roh.
     
    50
    Sice s menšími problémy s odraženým míčem, ale i tento roh nakonec votroci ubránili.
     
    51
    Vízek kombinuje s Holovatským, jenže to je ve vlastní šestnáctce. Hradečtí jsou neustále dobře obsazováni a nezvládají se dostat s míčem dopředu.
     
    52
    Yuzvak pronikl do levého křídla a jeho dobrý přízemní centr skluzem srazil na roh Hlaváč.
     
    53
    Obrovská šance Liberce po rohovém kopu! Centr z levé strany nasměroval k pravé tyči Hadaščok, tam ho ještě zakončoval Kok a jen těsně minul branku!
     
    54
    Vzápětí Kok v náběhu na pravém křídle, přihrávku dokázal zastavit vracející se Holovatskyi.
     
    55
    Marná snaha domácích usadit se s míčem na útočné polovině pokračuje. Vízkův odkop byl prodloužen do autu.
     
    56
    Mahr postupoval středem, ale dal Hlaváčovi do křídla pomalou přihrávku. Hlaváč byl nakonec v souboji faulován a rozhodčí musel oba kohouty od sebe odtrhnout.
     
    57
    Schmoranz u míče, trestný kop z pravého křídla.
     
    58
    Centr z trestného kopu letěl za zadní tyč, kde se k míči natahoval Mahr a nepříliš kontrolovaně zakončil mimo.
     
    59
    Schmoranz faulován na levé straně a bere si míč na další trestný kop.
     
    59
    Hasalík si zařval a sebral padající centr jako malinu.
     
    60
    Boniš napadal Prebsla, ten vyřešil situaci obloučkem, ale následně hosté ztratili míč na půlce. Mahr poté zakončil protiútok střelou z 25 metrů, ale výrazně minul.
     
    61
    Ihned po vhazování nedokázali domácí záložníci na půce zkrotit míč a dostat ho na zem, takže ho rychle ztratili.
     
    62
    Lexa si po vhazování sám kopl míč do obličeje, ale naštěstí z toho nic není. Domácí vhazují.
     
    63
    První centr obrana hostů odehrála před vápno, tam Mahr posunul míč Musilovi, který však z půlkruhu z první vysoko přestřelil i síť za brankou.
     
    64
    Lexa fauloval Boniše, následně ho museli slovně uklidňovat trenéři, vypadá to, že je trochu nastartovaný.
     
    66
    Liberec B právě vstřelil branku!
    FILIP HORSKÝ střílí svůj druhý gól v zápase a definitivně rozhoduje o výhře Liberce! Nedokážu si vůbec představit, co by se muselo stát, aby matně hrající domácí dokázali smazat tříbrankovou ztrátu. Horský v samostatné akci pronikl z levé strany do pokutového území, Hlaváč ho pouze stínoval a nezabránil mu k přesné střele do pravého horního rohu branky!
    66. HORSKÝ - 0:3
     
    68
    Hosté jsou nadále aktivní a nevypadá to, že by chtěl začít bránit a čekat na brejky.
     
    70
    Střídání v týmu FC Hradec Králové B:
    ze hřiště odchází Matiushenko, přichází Mišči.
     
    72
    Střídání v týmu Slovan Liberec B:
    ze hřiště odchází Horský, přichází Málek.
     
    72
    Střídání v týmu Slovan Liberec B:
    ze hřiště odchází Hadaščok, přichází Valenta.
     
    74
    Přeci jen se začínají domácí dostávat více do kombinace a Liberec je spokojen s tříbrankovým vedením a postupně se více zatahuje.
     
    75
    Mahrova střela z půlkruhu byla zablokována, míč se odrazil k vedle stojícímu Schmoranzovi, jenž okamžitě pálil, ale hodně mimo branku.
     
    75
    Hlaváč zastavil ve středu pole postup soupeře faulem a dostává za něj žlutou kartu.
     
    77
    Střídání v týmu FC Hradec Králové B:
    ze hřiště odchází Hlaváč, přichází Březák.
     
    78
    Musil sice vypíchl míč postupujícímu soupeři, ale nesebral mu ho.
     
    79
    Hradečtí pokračovali v napadání, ale otevřeli tím střed pole a Liberec šel do brejku. Míč se dostal do levého křídla k Valentovi, centrem však jen trefil přibíhajícího spoluhráče a od toho se míč odrazil za brankovou čáru.
     
    80
    Střídání v týmu Slovan Liberec B:
    ze hřiště odchází Lexa, přichází Lupoměský.
     
    80
    Střídání v týmu Slovan Liberec B:
    ze hřiště odchází Kok, přichází Meskhi.
     
    81
    Valenta vybojoval míč na Bonišovi, ale vzápětí ho odevzdal nepřesnou rozehrávkou. Domácí vyrazili do brejku, ten byl ihned zastaven taktickým faulem ještě před půlkou.
     
    82
    Střídání v týmu FC Hradec Králové B:
    ze hřiště odchází Hodač, přichází Kalina.
     
    83
    Valenta se řítil na branku, ale tváří v tvář Vízkovi neuspěl! Ten nadvakrát míč zlikvidoval.
     
    84
    Vzápětí další rychlý kontr Liberce, Valenta se opět ochomýtal kolem míče, ale tentokrát střílel z hranice vápna Polyák, jeho pokus byl tečovaný do protipohybu Vízka, ale ten se stihl přetočit a míč zachytit!
     
    85
    Střídání v týmu Slovan Liberec B:
    ze hřiště odchází Kop, přichází Bartoš.
     
    86
    Mahr se rozbíhal po pravé lajně do volného prostoru, ale nedostal přesnou přihrávku.
     
    87
    Schmoranz si staví míč na trestný kop od střídačky soupeře.
     
    88
    Míč nakonec rozehrál nakrátko a centr přiletěl z druhé strany, do vzduchu vyskočil nejvýše Polyák a uklidňuje situaci.
     
    89
    Dokonce z toho byl brejk Liberce, Yuzvak trefil centrem Holovatského a je tu rohový kop.
     
    89
    Centr z rohu sice hosté dokázali zakončit, ale směrem k rohovému praporku.
     
    90
    Schmoranz předal míč doleva Bonišovi, tomu se však centr příliš nepovedl a poslal ho do rukavic Hasalíka.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    Rozhodčí Raplík nakonec přes 8 střídání v průběhu hry nenastavil za rozhodnutého stavu vůbec nic a ukončil utkání hned po uplynutí základní hrací doby.
     
    Po změně stran jsme sledovali pokračování vývoje z prvního poločasu. Domácí se jen těžko dostávali do hry, často se nedokázali dostat s míčem na útočnou polovinu. Hosté byli nadále výrazně lepší a navýšit vedení mohl po rohovém kopu Kok, ale zblízka těsně minul. Definitivní klid na liberecké kopačky přinesla až 66. minuta a druhý gól v utkání Filipa Horského, který uspěl přesnou střelou po samostatné akci. Ve zbytku utkání se Slovan přeci jen začal trochu zatahovat, ale ani tak se Hradec nedokázal dostat do žádné šance, která by stála za řeč. Naopak hosté mohli v poslední desetiminutovce přidat i čtvrtý gól, ale proti akcím Valenty a Polyáka se zaskvěl Vízek. Předkrm velké hradecké sportovní neděle tak dopadl pro domácí neslavně, za celý zápas vyprodukovali jedinou střelu mezi tyče, neměli žádnou šanci vstřelit gól a zcela zaslouženě prohráli rozdílem třídy 0:3.
     
    Celé to v nevlídném počasí sledovalo pouhých 50 diváků.
     
    Statistiky druhého poločasu

    Střely na branku 0:3
    Střely mimo 4:3
    Zablokované střely 1:0
    Rohové kopy 0:4
    Ofsajdy 0:1
    Fauly 5:9
    Žluté karty 1:0
     
    Statistiky celého utkání

    Střely na branku 1:5
    Střely mimo 6:4
    Zablokované střely 2:0
    Rohové kopy 2:8
    Ofsajdy 2:5
    Fauly 11:16
    Žluté karty 3:0
     
    Liberecká rezerva se jasným vítězstvím posouvá do středu tabulky, s 12 body a vyrovnaným skóre je na 9. místě. Hradecké béčko se po včerejší výhře Živanic propadá na 15. pozici, má 6 bodů a strašidelné skóre 10:26. Na Přepeře a Živanice ztrácí 2 body. Hradec jede za týden k okresnímu derby do Chlumce nad Cidlinou, Liberec doma přivítá Kolín. Z Orlické koltiny je to vše, děkuji za pozornost. (12:20:39)

    Libor Štěpán

    Branky: 4. Horský, 29. Hlaváč (vla.), 66. Horský

    Karty:   43. Šimon (HKB), 45. Hodač (HKB), 75. Hlaváč (HKB)


    FC Hradec Králové B: Vízek – Hlaváč (77. Březák), Čech (46. Holovatskyi), Matiushenko (70. Mišči) – Mahr (K), Musil, Šimon, Boniš – Šašinka (46. Hruška), Hodač (82. Kalina), Schmoranz
    Náhradníci: Čábelka – Šichan, Mišči, Březák, Hruška, Kalina, Holovatskyi

    Trenér: Pavel Krmaš

    Slovan Liberec B: Hasalík – Winkler, Prebsi, Govaers, Yuzvak (K) – Kop (85. Bartoš), Polyák, Lexa (80. Lupoměský), Horský (72. Málek) – Kok (80. Meskhi), Hadaščok (72. Valenta)
    Náhradníci: Musil – Bartoš, Valenta, Horňáček, Meskhi, Málek, Lupoměský

    Trenér: Jakub Harant

    Rozhodčí: Raplík – Mach, Papežík

    Diváci: 50
    bahis siteleri