Columbus – Calgary 3:1 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 4:5 (po pr.) | Ottawa – Detroit 2:5 (kon.)
Arizona – Anaheim 2:1 (kon.)
po prodl.
New York Islanders
4:5 (1:1, 2:2, 1:1 - 0:1)
New Jersey Devils
Sobota 21.10.2023, 01:30 • UBS Arena, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:19 Jack HUGHES - 4:5
     
    62:19
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Ovšem nikoliv na dlouho! JACK HUGHES naskočil zpět na led ze střídačky, dostal se k puku, trošičku si zabruslil v útočném pásmu a prudkou střelou z mezikruží rozhoduje o vítězství Devils. Asistence: John Marino, Timo Meier.
    58:49 Bo HORVAT - 4:4
     
    58:49
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí dokázali rychle dostat puk zpět do útoku a přestože se povedlo Schmidovi úspěšně čelit střele z pravé strany od Palmieriho, následně dokázal z levé strany kotouč dorazit do sítě BO HORVAT, který si poradil i s ležícími hráči v brankovišti soupeře. Asistence: Anders Lee, Mathew Barzal.
     
    58:18
    Sorokin vyráží na střídačku, Islanders hrají v šesti!
     
    55:32
    Velká šance pro Islanders! Po komerční pauze budou hrát přesilovou hru. Dvě minuty za podražení obdržel McLeod.
     
    49:20
    Velký tlak Islanders pokračoval i po nepřesně střele Nelsona. Palmieri vyjel zpoza branky a rychle zakončil do betonu Schmida, který následně vykryl i dělovku z nápřahu od Dobsona. Horké chvíle pro brankáře New Jersey.
     
    49:06
    Nelson dostal na levé straně přihrávku do jízdy a střelou z voleje těsně míjí branku Devils! Schmid by se nestihl přesunout, další nevyužitá šance na zkompletování hattricku. Nelson si ale pro to jde!
     
    46:28
    Tak málo chybělo, aby se domácím skutečně povedlo opět vyrovnat! Brock Nelson se dostal k přihrávce na útočné modré, přejel do pravého kruhu a řítil se za hattrickem, jenže i když Schmida dokázal překonat, puk do sítě nezamířil. Vypadá to, že se od brankáře odrazil do tyčky a pak zpět do hřiště.
    44:30 Jack HUGHES - 3:4
     
    44:30
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá využitá přesilovka New Jersey! Po dvou asistencích se tentokrát JACK HUGHES prosadil i střelecky, když si výborně počíhal před brankovištěm na přihrávku od Paláta z pravé strany a zakončil k levé tyči. Asistence: Ondřej Palát, Jesper Bratt.
     
    44:02
    Vyloučení v týmu New York Islanders:
    Pierre Engvall – 2 min., hákování.
     
    37:06
    Bastian se dostal do vyložené pozice před brankou, ale Sorokin se až zázračně dokázal při přesunu natáhnout po jeho střele betonem a parádním zákrokem zabránit nejhoršímu!
     
    29:53
    Hry ve čtyřech na obou stranách zatím mnohem více využívají domácí, kteří si vytvořili tlak, během něhož Schmida zachránila i branková konstrukce! Nakonec brankář Devils zlikvidoval lapačkou střelu z pravého kruhu a je rád, že přerušil hru.
     
    28:57
    Po přerušení hry došlo ke zbytečnému střetu mezi Meierem a Martinem. Meier chtěl soupeři oplatit dohrání a narazil do něj, jenže se narazil na hokejku soupeře a padl k ledu. Meier dostává dvě minuty za hrubost, Martin za krosček.
    26:10 Bo HORVAT - 3:3
     
    26:10
    Islanders právě vstřelili branku!
    BO HORVAT byl takřka v nulovém úhlu, což mu ale vůbec nevadilo! Z pravé strany i tak vypálil, trefil brusli brankáře Schmida, jenž se přesouval ke své tyči, a o ni dostal kotouč do branky Devils. Asistence: Noah Dobson, Matt Martin.
    22:36 Luke HUGHES - 2:3
     
    22:36
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Dlouho byli Devils usazeni v útočném pásmu, až nakonec dokázali přesilovku využít! Jack Hughes nahrál na modrou svému mladšímu bratrovi LUKEOVI HUGHESOVI, jenž vyslal prudkou ránu, která proletěla vším, co jí stálo v cestě, a skončila za zády Sorokina. Asistence: Jack Hughes, Jesper Bratt.
     
    21:51
    Vyloučení v týmu New York Islanders:
    Adam Pelech – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
    21:37 Brock NELSON - 2:2
     
    21:37
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí odpovídají na inkasovanou branku. BROCK NELSON vsítil svůj druhý gól v utkání, když byl trestuhodně ponechám osudu mezi kruhy a povedlo se mu podstřelit Schmidův beton. Asistence: Kyle Palmieri.
    20:21 Tyler TOFFOLI - 1:2
     
    20:21
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Tak to byla rychlost. Hosté využívají přesilovou hru, když se TYLER TOFFOLI dostal až do pravého kruhu a přes obránce vyslal přesně zacílenou střelu do levého horního růžku. Asistence: Jack Hughes, Jesper Bratt.
     
    19:45
    Vyloučení v týmu New York Islanders:
    Casey Cizikas – 2 min., krosček.
    19:00 Dougie HAMILTON - 1:1
     
    19:00
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Stačil ale jeden úspěšný průnik po křídle se zpětnou přihrávkou před kruhy, kam si sjel DOUGIE HAMILTON, a jeho rána z voleje propadla Sorokinovi za záda! Devils využívají přesilovku a srovnávají na 1:1. Asistence: Timo Meier, Akira Schmid.
     
    17:40
    Toffoli byl doslova zahozen do branky Islanders. Pelech dostává trest za nedovolené bránění.
     
    15:28
    Tomu se říká zahozená šance! Hughes zůstal za obranou Islanders a jeho spoluhráčům se povedlo ještě vybojovat puk a poslat ho právě Hughesovi, který před brankovištěm soupeře kotoučem zamíchal, Sorokina si položil, ale pak trefil pouze lapačku domácího gólmana. Komerční pauza.
    12:35 Brock NELSON - 1:0
     
    12:35
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí otevírají skóre zápasu! BROCK NELSON se dostal s pukem do levého kruhu, odkud zamířil přesně na vzdálenější tyč okolo brankáře Schmida, který nedokázal letící kotouč zachytit. Nelson mu podstřelil ruku s lapačkou. Asistence: Pierre Engvall, Kyle Palmieri.
     
    09:29
    Vyloučení v týmu New York Islanders:
    Casey Cizikas – 2 min., sekání.
     
    03:37
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils:
    Jonas Siegenthaler – 2 min., krosček.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 13. Nelson (Engvall, Palmieri), 22. Nelson (Palmieri), 27. Horvat (Dobson, M. Martin), 59. Horvat (Lee, Barzal) – 19. Hamilton (Meier, Schmid), 21. Toffoli (J. Hughes, Bratt), 23. L. Hughes (J. Hughes, Bratt), 45. J. Hughes (Palát, Bratt), 63. J. Hughes (Marino, Meier)


    New York Islanders: Sorokin (Varlamov) – Pelech, Dobson, Romanov, Pulock, Bolduc, S. Aho I – Barzal, Horvat, Holmström – Engvall, Nelson (A), Palmieri – Lee (C), Pageau, Fasching – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A).
    Trenér: Lane Lambert

    New Jersey Devils: Schmid (Vaněček) – Hamilton, Siegenthaler, Marino, Bahl, L. Hughes, B. Smith – Meier, J. Hughes (A), Toffoli – Bratt, Hischier (C), Palát (A) – Holtz, M. McLeod, Mercer – Bastian, Lazar, Tierney.
    Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: Rooney, Schrader – Flemington, Hughes
    bahis siteleri