Mladá Boleslav B – Rakovník 4:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav B
4:3 (0:2, 2:1, 2:0)
HC Rakovník
Neděle 22.10.2023, 17:00 • ŠKO-ENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Krajská liga: Středočeský kraj • 8. kolo
Partner:
     
    46:29
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ ROVNÝ se ujal exekuce trestného střílení a uspěl! Domácí forvard zvolil střelu a Gabriška ji nebyl schopen zastavit, Bruslaři tak obracení stav na 4:3.
     
    41:24
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Teď už je ale hostující brankář krátký na kombinaci domácích! MICHAL MAREŠ.
    dostal od Uřídila přihrávku k levé tyči a před prázdnou brankou se nemýlil -vyrovnáno 3:3. Asistence: František Uřídil a Dominik Tregl.
     
    39:12
    Rakovník právě vstřelil branku!
    A hosté si vedení berou zpět po minutě a několika sekundách k tomu! Trefuje se VLADIMÍR MACHÁČEK, který po pasu Kounovského vypálil z pravé strany a překonal Tomana – 2:3. Asistence: Petr Kounovský.
     
    37:56
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    A ta střela přichází právě teď a máme vyrovnáno! Z modré vypálil Uřídil a přímo před Gabriškou úšpěšně dorážel MICHAL MAREŠ – 2:2. Asistence: František Uřídil a Dominik Tregl.
     
    28:20
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Bruslaři konečně dokázali svoji aktivitu vyjádřit ve skóre a snižují! Kapitán JAN VONDRLÍK využívá přesilovku přesnou střelou z mezikruží, kterou vyslal po nabídce z levé strany od Kadeřábka – 1:2. Asistence: Tomáš Kadeřábek a Libor Bartoš.
     
    14:53
    Rakovník právě vstřelil branku!
    Početní převaha je ale nakonec využita. Hosté se po takřka minutě vrátili do pásma, Bulva oslovil MATĚJE KOSE a ten z mezikruží zamířil přesně k levé tyčce – 0:2. Asistence: Filip Bulva.
     
    11:41
    Rakovník právě vstřelil branku!
    Hosté si berou vedení! Po nenápadné akci skóruje TOMÁŠ ŠÍMA. Ten do pásma prošel po levé straně a z kruhu poté vyslal ránu do pravé šibenice – 0:1. Bez asistence.

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 29. Vondrlík (Kadeřábek, Bartoš), 38. Mareš (Uřídil, Tregl), 42. Mareš (Uřídil, Tregl), 47. Rovný (TS) – 12. Šíma, 15. Kos (Bulva), 40. Macháček (Kounovský)


    BK Mladá Boleslav B: Toman (Vích) – Uřídil, Stehlík, Bílek, Zvolenský, Bartoš – Prokop, Kadeřábek (A), Hladík, Mareš, Vondrlík (C), Ficek, Rovný, Čermák, Tregl
    Trenér: Jiří Klikar

    HC Rakovník: Gabriška (Strejc) – Vlk, Zíka, Grill, Havel, Fiala, Hulcr – Vyšín, Kounovský, Ságner (C), Hegenbart, Macháček, Bulva, Šíma, Kos, Karfus, Benda
    Trenér: Petr Tatíček

    Rozhodčí: Procházka – Holec, Kusý

    Diváci: 125
    bahis siteleri