Havlíčkův Brod – HK MD Šumperk 3:2 (kon.) | Vsetín – Chrudim 1:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Neděle 29.10.2023, 12:15 • Zimní stadion Kotlina • Liga dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    Závěr zápasu přinesl ještě pořádné drama. Domácí si cestu za vítězstvím zkomplikovali, hosté měli naději až do úplného konce. Poslední klíčovou buly ale prohráli, a tak si Havlíčkův Brod nakonec těsný náskok uhlídal. Bruslaři tak získávají další tři body do tabulky. (14:26:16)
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Lédl – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku.
     
    59:53
    Hosté vyhráli buly a byli blízko vyrovnání! Střelu Šumperku z prostoru mezi kruhů ale Jakub Humplík udržel pod pravým betonem a zachránil svůj tým.
     
    59:45
    Mladí Draci se stále drží v pásmu a tlačí se do brány, jejich tlak přerušil zákrok lapačkou domácího brankáře.
     
    59:17
    Bruslaři jsou kompletní, Šumperk hraje stále bez brankáře v šesti.
     
    59:02
    Šumperku se podařilo nebezpečně tečovat střelu od modré čáry, puk ale mířil mimo tři tyče.
     
    58:43
    Jindřich Vlček jel po modré čáře za osu hřiště a pak vystřelil, Jakub Humplík měl ale dobrý výhled a puk chytil do lapačky.
     
    58:32
    Michal Dudycha zůstává na střídačce, Šumperk bude hrát v šesti proti čtyřem.
     
    58:32
    Oddechový čas pro tým HK Mladí Draci Šumperk.
     
    58:16
    Denis Kraučuk je zpátky ve hře, domácí se brání už znovu ve čtyřech.
     
    57:44
    Hosté hrají dvojnásobnou přesilovou hru na Jindřicha Vlčka, ten ale dvakrát po sobě z vrcholu pravého kruhu havlíčkobrodskou bránu minul.
     
    57:17
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Konvalina – 2 min., podrážení.
     
    56:16
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kraučuk – 2 min., sekání.
     
    55:40
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté využili přesilovou hru. Domácí brankář neudržel nepříjemnou střelu od modré čáry, DAVID BURDA se dobře zorientoval a pohotově dorazil puk do odkryté klece. Asistence: Jindřich Vlček, Adam Burda.
     
    55:27
    Jakub Humplík měl při střele Adama Burdy od modré čáry zakrytý výhled, puk ale mířil mimo tři tyče.
     
    55:00
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Lédl – 2 min., nedovolené bránění.
     
    53:47
    Erik Janeba skočil z trestné lavice zpátky do hry, hosté se ubránili.
     
    53:34
    Dominik Vaněček mířil do přečíslení dvou na jednoho s Ondřejem Suchým. Prvně jmenovaný vedl akci po levé straně a sám vystřelil, hostující gólman si připsal další úspěšný zákrok.
     
    52:07
    Pavel Konvalina číhal na útočné modré čáře, kam dostal přihrávku a ujížděl sám na brankáře. Po kličce do forhendu se snažil zakončit nad brankářovu vyrážečku, Michal Dudycha ovšem zakročil úspěšně.
     
    51:47
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Janeba – 2 min., krosček.
     
    49:41
    Útočná akce Havlíčkova Brodu nikam nevedla, dopředu tak vyrazili hosté. Ti ale nahodili puk do brankoviště jen z ostrého úhlu, s tím Jakub Humplík neměl žádné problémy.
     
    47:57
    Dominik Chromý vystřelil zápěstím od modré čáry. Michal Dudycha jeho ránu dobře viděl a chytil puk do lapačky.
     
    46:54
    Tuhle přesilovku si havlíčkobrodští dorostenci za rámeček nedají. Obrovské šance měli paradoxně oslabení hosté, kteří doplatili jen na svoji špatnou koncovku.
     
    46:28
    Hosté měli ve vlastním oslabení další dvě gólovky! První zahodil Jakub Fiala, podruhé chybu domácích nepotrestal ani Jakub Pazourek. Tohle může Mladé Draky hodně mrzet.
     
    45:21
    Šumperští hokejisté měli obrovskou šanci ve vlastním oslabení! Samuel Vyroubal díky dobrému napadání vybojoval kotouč a mířil sám na bránu, puk mu ale vypíchl domácí brankář. Díky tomu se ke střele z mezikruží dostal Matěj Kováč, ten ale střílel do prostředka brány.
     
    44:54
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Augustin – 2 min., podrážení.
     
    43:17
    Hosté střídali v nevhodnou chvíli, čehož mohl využít Denis Kraučuk. Soupeřovi obránci mu ale před modrou čárou kotouč vypíchli.
     
    41:30
    Mladí Draci se zkraje třetí třetiny usadili v útočném pásmu. Martin Voráč pálil ze slibné pozice mezi kruhy, jeho rána byla ale velmi nepřesná.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé periodě byli aktivnější domácí, přesto nakonec tato část hry skončila nerozhodně. V jejím závěru se nejprve domácí po zásluze dočkali vstřelené branky, hosté ale v poslední minutě s dávkou štěstí snížili. Třetí třetina začne přibližně v 13:47.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:10
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    JINDŘICH VLČEK byl zdánlivě v beznadějné pozici, přesto se prosazuje. Z rohu kluziště se vytočil k mantinelu, odkud přes bránícího hráče poslal střelu k bližší tyči, která domácího brankáře dokonale překvapila. Asistence: Adam Burda.
     
    38:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jsou mnohem aktivnější a odměnou jim je třetí gól. Matyáš Lédl přihrál přes brankoviště DOMINIKU CHROMÉMU, který už byl trochu v úhlu, přesto se trefil přesně. Asistence: Matyáš Lédl, Martin Teml.
     
    37:06
    Domácí teď předvedli nádhernou akci. Pavel Konvalina v jejím finále přihrál mezi kruhy Štěpánu Hrodkovi, který mohl střílet za přesouvajícího se brankáře, z dobré pozice ale bránu netrefil.
     
    36:16
    Bruslaři vyhráli buly ve středním pásmu. Marek Čapek přešel modrou čáru a okamžitě z levé strany vystřelil, těsně ale minul vzdálenější tyč.
     
    35:00
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    J. Březina – 2 min., podrážení.
     
    33:06
    Denis Kraučuk spěchal dopředu za volným kotoučem, rychlostní souboj vyhrál, Marti Voráč mu ale nadzvedl hokejku a získal puk pro sebe.
     
    30:21
    Kristian Březina postupoval dopředu středem hřiště, nakonec se dokázal kličkami uvolnit, už byl ale ve velkém úhlu, do zakončení se tak nedostal.
     
    28:30
    Mladí Draci se ubránili, už jsou kompletní.
     
    27:53
    Tato přesilová hra už vypadá z pohledu Havlíčkova Brodu. Domácí si dobrou kombinací vytvořili střelecké pozice, ze kterých neváhali pálit. Michal Dudycha je ovšem pozorný.
     
    26:30
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Haas – HL, příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    26:10
    Dominik Vaněček ujel sám na bránu a udělal efektní kličku, Michal Dudycha byl ovšem dobře postavený a kotouč vyrazil.
     
    25:50
    Počet hráčů na ledě už je vyrovnaný, velké šance teď měli domácí. Třikrát pálili z nebezpečné pozice, zakončení jim ale ani jednou nesedlo.
     
    24:18
    Více prostoru na ledě více vyhovuje hostům. Ti se drží na kotouči a kombinují v útočném pásmu, jenže z toho nedokáží vytěžit žádnou střelu na bánu.
     
    22:58
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Jurka – 2 min., podrážení.
     
    22:28
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Mečiar – 2 min., hrubost.
     
    21:09
    Marek Čapek byl v podobno pozici na druhé straně. Už se dostal do krkolomné pozice, přesto z ní vystřelil a trefil horní tyč!
     
    20:34
    Jakub Fiala zpracoval přihrávku za obranu a mířil sám na brankáře. Rychle se k němu ale vrátil Martin Teml, který mu znemožnil zakončit.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Šumperk si v úvodní části hry vytvořil pár slibných šancí, jenže selhal v zakončení. Domácí byli o poznání efektivnější a ujali se díky tomu dvoubrankového vedení. Druhá třetina začne přibližně v 12:52.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Samuel Vyroubal se v úplném závěru první dvacetiminutovky dostal sám před brankáře. Už si chystal forhendový blafák, kotouč mu ale utekl, Jakub Humplík tak zasahovat nemusel.
     
    19:33
    Hosté nejprve měli ve vlastním oslabení náznak přečíslení dvou na jednoho. O kotouč ale přišli už ve středním pásmu a hra se rychle otočila. Štěpán Hrodek vystřelil z pravého kruhu, jeho rána se ale neujala.
     
    18:41
    Ani Havlíčkovu Brodu první přesilová hra vůbec nevychází. Domácí si přihrávali na modré čáře a měli problém rozestavit přesilovkové postavení. Hosté toho využili a osvobodili se.
     
    18:00
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Kočara – 2 min., nedovolené bránění.
     
    17:28
    Jiří Frantl najel do útočného pásma podél pravého mantinelu, odkud vystřelil zápěstím. Jeho pokus ale nebyl kdovíjak umístěný, Michal Dudycha tak bez problému zasáhl.
     
    16:26
    Erik Janeba vystřelil z prostoru mezi kruhy. Jakub Humplík zasáhl lapačkou i přes to, že do něj důrazně narazil dotírající útočník.
     
    14:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jsou v koncovce opravdu efektivní. Kotouč se po akci domácích odrazil zpoza brány před brankoviště, kde už číhal OLIVER ČECH. Ten se bekhendem trefil nad lapačku šumperského brankáře. Asistence: Marek Čapek.
     
    12:44
    Jakub Pazourek střílel z bezprostřední blízkosti a Jakub Humplík se dostal do problémů, puk neudržel pod rukavicí. Pomohli mu ale spoluhráči, kteří si důrazně sjednali pořádek před vlastním brankovištěm.
     
    12:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    MATYÁŠ LÉDL vybojoval kotouč a mířil sám na bránu. Nevymýšlel nic složitého a akci zakončil nekompromisní střelou nad vyrážečku hostujícího gólmana. Bez asistence.
     
    11:44
    Bruslaři se ubránili. Jakub Humplík nemusel ani jednou zasahovat.
     
    11:10
    Mladým Drakům se přesilová hra nedaří. Hosté sice nemají problém s přechodem do útočného pásma, v něm se ale nedokáží udržet.
     
    09:44
    Šumperk teď dvakrát nebezpečně ohrozil domácí bránu z prostoru před brankovištěm. Podruhé zakončoval Matej Votroubek, který byl zahákovaný Janem Rasochou (HBR). Hosté tak budou hrát přesilovku.
     
    08:25
    Pavel Konvalina se snažil schovat střelu za blokujícího hráče, puk ale přes něj neprocpal. Hosté pak ale jen vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    07:09
    Hosté vyrazili do rychlého přečíslení dvou na jednoho. Adam Burda vzal tíhu situace na sebe a z levého kruhu vystřelil na vzdálenější tyč. Jakub Humplík ji vyrazil levým betonem.
     
    05:39
    Erik Janeba vyslal prudké nahození od modré čáry, šumperští hokejisté se ale těsně k dorážce nedostali. Jakub Humplík vytěsnil kotouč vyrážečkou do rohu kluziště.
     
    03:39
    Mladí Draci byli blízko vedoucímu gólu! Jindřich Vlček byl úplně sám u levé tyče havlíčkobrodské brány, po přihrávce mohl zamést puk do odkryté sítě, puk mu ale sjel z hole a skončil za bránou.
     
    02:58
    Matyáš Lédl najížděl po ose hřiště před bránu. Přihrávku, která na něj mířila, ale hosté zablokovali. Michal Dudycha tak mohl zůstat v klidu.
     
    01:49
    Šumperk oplatil stejnou mincí, i hosté se dostali do kombinace v útočném pásmu. Jejich akce ale nevedla k ohrožení havlíčkobrodské svatyně.
     
    00:20
    Domácí vyhráli buly a hned se usadili v pásmu soupeře. Dominik Chromý dostal přihrávku před brankoviště, odkud střílel bekhendem do protipohybu Michala Dudychy, ten ovšem zasáhl vyrážečkou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Humplík (Petr) – Rasocha, Duben, Konvalina, Kopecký, Mečiar, Frantl, Teml (C) – Chromý (A), Čapek (A), Hrodek, Kraučuk, Makovec, Vaněček, Lédl, Čech, Brožek, Suchý
    Trenér: Lukáš Bureš

    HK Mladí Draci Šumperk: Dudycha – Jurka, Vlček (A), Voráč, Kočara, A. Burda, J. Březina (C), Janeba – Haas, Pazourek, D. Burda (A), Kováč, Vyroubal, Žovinec, K. Březina, Votroubek, Augustin, Fiala
    Trenér: Jaroslav Beck

    Rozhodčí: Lukáš Hort — Roman Zídek, Šimon Dvořák.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:15.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 13. Lédl, 15. Čech (Čapek), 39. Chromý (Lédl, Teml) – 40. Vlček (A. Burda), 56. D. Burda (Vlček, A. Burda)


    BK Havlíčkův Brod: Humplík (Petr) – Rasocha, Duben, Konvalina, Kopecký, Mečiar, Frantl, Teml (C) – Chromý (A), Čapek (A), Hrodek, Kraučuk, Makovec, Vaněček, Lédl, Čech, Brožek, Suchý
    Trenér: Lukáš Bureš

    HK Mladí Draci Šumperk: Dudycha – Jurka, Vlček (A), Voráč, Kočara, A. Burda, J. Březina (C), Janeba – Haas, Pazourek, D. Burda (A), Kováč, Vyroubal, Žovinec, K. Březina, Votroubek, Augustin, Fiala
    Trenér: Jaroslav Beck

    Rozhodčí: Lukáš Hort — Roman Zídek, Šimon Dvořák
    bahis siteleri