Vltavín – Bohemians B 2:2 (kon.) | Hostouň – Domažlice 0:3 (kon.) | Č. Budějovice B – Slavia B 0:0 (kon.)
Králův Dvůr – Písek 1:5 (kon.) | Robstav – Dukla B 2:2 (kon.)
konec
Loko Vltavín
2:2 (1:0)
Bohemians Praha 1905 B
Sobota 04.11.2023, 10:15Česká fotbalová liga (A) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:13:58)
     
    Je konec! Druhý poločas už byl rozhodně zajímavější než ten první, dočkali jsme se v něm rovnou tří branek! Bohemians se povedlo otočit stav dnešního duelu ve svůj prospěch, když se během necelých pěti minut prosadili Matyáš Kozák a Tomáš Bělaška. Už to vypadalo, že si hosté odvezou všechny body, ale dvě minuty před koncem vypršení základní hrací doby se podruhé v utkání prosadil Jiří Tesař, jenž tak rozhodl o dělbě bodů.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Stejně jako v prvním poločase, i v tom druhém uvidíme tři nastavené minutky. Individuální akcí to zkoušel domácí hráč, ale celkem záhy narazil na velkou přesilu.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje tři minuty!
     
    88
    Střídání v týmu Loko Vltavín:
    ze hřiště odchází Lukáš Veselý, přichází Matyáš Vacek.
    88. TESAŘ - 2:2
     
    88
    Vltavín právě vstřelil branku! Domácím se ale chvilku před vypršením základní hrací doby povedlo srovnat! Hrdinou domácích dnes bezesporu bude JIŘÍ TESAŘ, který dnes zapisuje druhý přesný zásah.
     
    87
    Jakub Müller se s tím moc nepáral. Měl za zády jednoho ze soupeřů, tak prostě míč odpálil daleko na útočnou polovinu. Ušetřil tím pár vteřinek k dobru.
     
    86
    Vltavínští se sice snaží, ale jejich soupeři jim dělají obrovské problémy vysokým napadáním. Tentokrát se to sice povedlo domácím ustát, brzy ale přišla ztráta.
     
    85
    Navíc do konce druhé půle nám chybí posledních pět minut, něco se určitě bude nastavovat. Bohemians se snažili využít otevřené obrany, ale střela šla vedle.
     
    84
    Domácí fotbalisté se sice snaží, ale evidentně jsou trochu zaskočení dvěma inkasovanými brankami během pár minut. Přitom měli zápas tak dobře rozehraný...
     
    82
    Střídání v týmu Loko Vltavín:
    ze hřiště odchází Enes Osmani, přichází Patrik Štorc.
     
    81
    Do konce základní hrací doby nám chybí necelých deset minut a my zde máme úplně novou situaci! Domácí dlouho vedli, ale nyní to vypadá, že budou bez bodů... Podaří se jim ještě srovnat?
    79. BĚLAŠKA - 1:2
     
    79
    Bohemians B právě vstřelili branku! Hostům e během několika okamžiků podařilo otočit stav duelu, je pravdou, že v posledních minutách byli vidět na hřišti hlavně oni. ránu z hranice vápna vyrazil gólmana jen před sebe, kde byl jako první TOMÁŠ BĚLAŠKA, který se trefil pár minut po svém příchodu na hřiště.
     
    78
    Jakub Müller poslal šikovnou šajtlí přihrávku za obranu pro svého spoluhráče. Čechal ale ukázal dobrý odhad situace a byl u míče jako první.
     
    77
    Hostující hráči jsou samozřejmě povzbuzení vstřelenou brankou a hned vybojovali rohový kop. Ten byl ale požehnaný nakrátko, navíc ne moc dobře.
     
    75
    Střídání v týmu Loko Vltavín:
    ze hřiště odchází Daniel Michl, přichází Ondřej Sprinz.
    75. KOZÁK - 1:1
     
    75
    Bohemians B právě vstřelili branku! Hosté se nakonec vyrovnání dočkali, ve hře je nadále vítězství pro oba celky! MATYÁŠ KOZÁK napřáhl na hranici vápna a jeho rána se zatřepotala v síti.
     
    72
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905 B:
    ze hřiště odchází Pomahač, přichází Martin Doležal.
     
    72
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905 B:
    ze hřiště odchází Skořepa, přichází Tomáš Bělaška.
     
    72
    Klokani tak musí útočit do zformované obrany, což jim dnes zatím moc nevoní. Zkoušejí to často centry, jenže ty moc šancí na úspěch zatím nemají.
     
    71
    Loko si podrželo míč na pravé straně, jenže nakonec o něj přišlo. Následoval navíc faul, který sudí odpískat musel. Domácí se však stihnout vrátit do obrany.
     
    70
    Do konce základní hrací doby nám chybí posledních dvacet minut! Vltavín nadále vede jednobrankovým rozdílem a je dnes bodům hodně blízko.
     
    69
    Bohemians už by potřebovali držet míč na svých kopačkách a pomalu stupňovat svůj tlak Zatím mají ale problémy vůbec s tím udržením balónu.
     
    68
    Následná akce vypadala v podání Vltavínu už on něco lépe! Značné zmatky byly k vidění před Valešem, ale k nějakému zakončení na bránu nakonec nedošlo.
     
    67
    Dlouhým nákopem to zkusili hráči v zeleném, ale osamocený hráč neměl mnoho šancí na úspěch. To se potvrdilo, takže hosté se zadarmo stali k míči.
     
    66
    Fotbalisté v černých dresech vysunuli svůj dresink hodně vysoko a nadělali domácím značné problémy. Dokonce takové, že vybojovali autové vhazování.
     
    65
    Vltavín se snažil využít otevřené obrany hostujícího celku. Finální centr do vápna byl ovšem hodně uspěchaný, tam nikdo z domácích nestihl doběhnout.
     
    64
    Bohemians to zkusili dlouhým pasem dopředu, někam na hranici šestnáctky. Tam si obrana domácího celku poradila proti dvou soupeřům naprosto v pohodě.
     
    63
    Zkusili to po levé straně, ale s míčem se tedy daleko nedostali... Loko na druhou stranu míč jen odevzdal, takže se bude muset znovu bránit.
     
    62
    Tentokrát se už hosté dostali k balónu na polovině hřiště po nedovaleném zákroku soupeře. Nedaří se jim ale nějak překvapit obranu Vltavína.
     
    60
    Už je za námi hodinka hry, tedy celé dvě třetiny duelu! Nadále domácí tým vede o jednu branku... Klokani se zatím do vyložené šance nedokázali dostat.
     
    59
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905 B:
    ze hřiště odchází Farkaš, přichází David Nekvasil,
    ze hřiště odchází Lehovec, přichází Ondřej Damašek.
     
    59
    Vltavín to zkoušel z své strany, ale nijak úspěšný nebyl. Hosté se ale nedokázali udržet na balónu, takže domácí celek má šanci na další akci.
     
    58
    Hra se nadále odehrává v hodně pohonem duchu. DOmácí drží míč a mnoho toho hostům nepovolují.
     
    57
    Hostující celek vybojoval standardní situaci na levé straně, nějakých třicet metrů od brány. Nedokázal toho ale nijak využít, Čechal zatím může být v klidu.
     
    56
    A domácí se nakonec dostali do šance! Hráč Vltavínu dostal přihrávku na hranici vápna, kde byl trestuhodně neobsazený. Vyslal dobrou střelu z první, ale jeho technický pokus nakonec bránu těsně minul.
     
    55
    Jenže, jak jsme si řekli před několika okamžiky, z těch žádné šance nejsou. Protiakci domácích navíc zastavil Matyáš Kozák jen za cenu žluté karty.
     
    54
    Hostující hráči ale nyní vybojovali míč a hnali se do rychlého protiútoku. Ten byl domácími na poslední chvíli zataven, ale hosté vybojovali alespoň rohový kop.
     
    53
    Hráči v zeleném jsou v úvodu druhého poločasu přece jen o něco aktivnějším týmem... Bohemians by potřebovali útočit, ale zatím se jim to moc nedaří.
     
    51
    Avšak ze standardních situací není nebezpečný ani jeden tým v tomto duelu... O chvilku později navíc domácí fotbalisté o balón lacině přišli.
     
    50
    Pět minut z druhého poločasu už je za námi. Vltavín se dostal s míčem dopředu a povedlo se mu bojovat první rohový kop v této půli.
     
    49
    Zatím se hraje v hodně podobném tempu jako v prvním poločase, šance tomuto utkání ale stále chybí.
     
    48
    Vltavín sice vhazoval na polovině hřiště, jenže o balkón záhy přišel. Ani hosté se na něm ale nedokázali dlouho udržet, takže dopředu mne zamířit Loko.
     
    47
    A už se zase hraje! Domácí tým má utkání rozehrané o něco lépe, vede po prvním poločase o jednu branku. Bohemians ale rozhodně ještě mohou vyhrát.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas, po kterém bude spokojenější domácí celek, který vede o jednu branku! Tu jsme viděli už v sedmé minutě po zaváhání obrany hostí. Jiří Tesař dostal přihrávku mezi obránce a vyběhavšího brankáře překonal střelou na zadní tyč. Vltavín byl následně o něco nebezpečnějším týmem, zatímco hosté drželi více míče. Každopádně další branky jsme se nedočkali.

    Další poločas začne přibližně v 11:21.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    První poločas se už ale víceméně jen dohrává, míč se nachází především okolo středu hřiště.
     
    45+1
    Na české fotbalové poměry vidíme celkem dlouho nastavení v podobě tří minut. Rozhodně za to bude moci ošetřování Marhoula, hosté tak mají ještě šanci.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje tři minuty!
     
    44
    Hráči v černém se hodně snaží o vyrovnání ještě v prvním poločase. Obrana domácího celku ale dnes funguje zatím na jedničku bez nějaké chybičky.
     
    42
    Hra se nyní odehrává ve středu hřiště. Domácí se snaží být nebezpeční z protiútoků, zatímco hostující fotbalisté se snaží držet míč ve své moci.
     
    41
    Jeden z hostujících hráčů upadl při zakončení ve vápně, ale sudí ho okamžitě zvedá. Z toho penalta nebude, Bohemka má ovšem míč na svých kopačkách.
     
    40
    Do konce poločasu nám chybí posledních pět minut! Domácí celek nadále vede o jednu branku, kterou jsme viděli už v sedmé minutě. Dočkáme se ještě nějakého přesného zásahu do konce první půle?
     
    39
    Radek Lehovec ukázal dobré čtení hry a zamezil nahrávce domácích. Těm to ale nevadilo, stejně se dostali k centru. Ten nikoho v zeleném ovšem nenašel.
     
    38
    Dalekým netrne se prezentoval hráč Vltavínu. Ten sice mířil na jeho spoluhráče, ale Valeš situaci dobře vyhodnotil a míč schoval v rukavicích.
     
    37
    Radek Janovský zvolil sice zpětnou nahrávku, hosté s přesto dostali do šance! Denis Pomahač to zkusil halfvolejem, ale jeho rána šla vysoko nad bránu.
     
    36
    Vltavín vybojoval altové vhazování nedaleko brány soupeře. Viděli jsme hodně daleký aut. Zakončení sice přišlo, ovšem hodně slabé, navíc do rukavic Valeše.
     
    35
    Hra se přesouvá z jedné strany na druhou, dobré šance ale nevidíme ani na jedné straně.
     
    34
    Lukáš Marhoul nakonec nebude schopen pokračovat v duelu, to je rozhodně zásah pro hostujícího trenéra do sestavy, který musel střídat už hodně brzy.
     
    33
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905 B:
    ze hřiště odchází Lukáš Marhoul, přichází Jakub Müller.
     
    31
    Nakonec jsme viděli rohové kopy rovnou dva. Ten druhý byl rozhodně nebezpečnější, když se míč několikrát odrazil, domácí jej ale dokázali odpálit.
     
    30
    Ze standardní situace nevznikla žádná nebezpečná možnost. Hostům se ale povedlo vybojovat roh.
     
    29
    Lukáš Marhoul byl faulovaným hráčem, který už za doprovodu lékaře míří mimo hřiště. Vypadá to však, že bude schopen pokračovat ve hře i nadále.
     
    28
    Žlutá karta pro tým Loko Vltavín (David Podzimek).
     
    28
    Hostující hráč navíc musí být ošetřovaný, a tak se ještě chvilku hrát asi nebude...
     
    27
    Hosté se hnali do rychlé akce, která byla ukončena skluzem domácího hráče. Sudí tady prostě pískat musel a pro hosty je z toho celkem zajímavá standardka.
     
    26
    Žlutá karta pro tým Loko Vltavín (Dominik Tichý).
     
    25
    K tvrdému souboji došlo kousek od poloviny hřiště, ale oba borci do toho šli stejně, tak sudí nepískal. Dopředu se ženou hostující fotbalisté do otevřené obrany.
     
    24
    Oba týmy se snaží hrát hodně útočný fotbal, mnoho zajímavých šancí ale k vidění není.
     
    23
    Po chvilce se zase mohlo pokračovat ve hře a hosté se konečně dostali k nějaké střele! Ta ale nebyla vůbec nebezpečná a Čechal v pohodě chytá.
     
    22
    Každopádně ani ten žádné nebezpečí pro defenzivu klokanů neznamenal. Na hřiště o chvíli později zůstává sedět jeden z hostí, ale vypadá, že bude v pořádku.
     
    21
    Domácí fotbalisté se po delší době dostali na útočnou polovinu a zkoušeli to hlavně centry. Ty sice nebezpečí nebyly, je z toho alespoň roh pro domácí tým.
     
    20
    Dvacet minut hry je za námi a nutno říci, že utekly jako voda. Vltavín si připsal další centr do vápna, jenže ani tentokrát z toho nebylo nějaké zakončení.
     
    19
    Radek Janovský si zkoušel naběhnout po pravé straně, ale přihrávka na něj skončila jen mimo hřiště.
     
    18
    Bohemians se přece jen trochu začínají zvedat a jsou v současné době týmem, který je více na míči. Nijak se jim ale zatím nedaří ohrozit bránu Loko.
     
    17
    Druhý rohový kop v podání hostů. Viděli jsme hodně ostrý centr na malé vápno. Tam si ale nejvýše vyskočil domácí hráč, který založil protiakci. Tam vzniklo přečíslení dva na jednoho, ale prachbídné zakončení mířilo mimo!
     
    16
    Na druhé straně si nabíhal domácí hráč na hranici vápna, kam na něj mířila přihrávka. I zde však stihla obrana na poslední možnou chvíli zasáhnout.
     
    15
    Nyní to vypadalo celkem zajímavé! Právě Radek Lehovec si nabíhal po pravé straně, kde bylo hodně místa. Přihrávku na něj ale zastavil poslední hráč!
     
    14
    Radek Lehovec měl možnost vhazování na útočné polovině, kterou si ještě o chvilku později zopakoval. Nakonec to byl ale on, kdo dostal míč mimo hřiště.
     
    12
    Asi tedy není překvapením, že se domácí fotbalisté dostali k míči během chvilky zpět. Následoval centr z pravé strany a menší zmatky, které neskončily ani střelou na bránu gólmana Bohemians.
     
    11
    Vltavín napadá hodně vysoko rozehrávku soupeře, který s tím má obrovské problémy. Nakonec to vzal na sebe Valeš, který míč odkopl daleko od brány.
     
    10
    Už je za námi deset minut prvního poločasu, ve kterých jsme se dočkali úvodního gólu! O ten se postarali domácí, zásluhou Jiřího Tesaře.
     
    9
    Další akce domácího týmu mířila po pravé straně. Tam ale přišel útočný faul, kterého si sudí všimnul. Následuje tedy volný kop v podání hostujícího celku.
    7. TESAŘ - 1:0
     
    7
    Vltavín právě vstřelil branku! Jenže o chvilku později jsme se úvodní branky dočkali, dlouhou dobu jsme na ní tedy čekat nemuseli! JIŘÍ TESAŘ si naběhl mezi obránce, když dostal ideální přihrávku. Všimnul si, že Valeš si více vyběhnul a překonal ho střelou po zemi na zadní tyč!
     
    6
    Na druhé straně se stalo vlastně něco podobného. Přihrávka horem na levou stranu vápna, za kterou sice hráč Vltavínu běžel statečně, dostihnout ji nemohl.
     
    5
    Nakonec to zkusili dlouhým nákopem dopředu, ale tato přihrávku byla moc dlouhá vlastně pro všechny. Gólman Loko si tak pro míč došel naprosto. klidu.
     
    4
    Hra se nyní odehrává především ve středu hřiště, odkud se hosté nemohou dostat nikam dále.
     
    3
    Vltavínští vybojovali první rohový kop duelu, ale žádné nebezpečí před bránou hostujícího brankáře nevzniklo. Dopředu tak zase může zamířit Bohemka.
     
    2
    Pražané zatím stále drží míč na svých kopačkách. Následně to zkusil prudkým centrem z levé strany, ale Čechal měl k míči nejblíže a sbírá jej do rukavic.
     
    1
    A dnešní utkání nám s malým zpožděním odstartovalo! Domácí fotbalisté nastupují v zelených dresech, hostí hrají v černém a postarali se o výkop.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Loko Vltavín: Čechal – Jedlička, Matějka, Podzimek (C), Maione, Hruška, Tichý, Osmani, Veselý, Michl, Tesař.
    Náhradníci: Štorc, Klomínek, Malý,, Sprinz, Pejša, Vacek, Janyík.
    Trenér: Michal Zach.

    Bohemians Praha 1905 B: Valeš – Kadlec, Farkaš (C), Lehovec, Pomahač, Kozák, Janovský, Koutský, Skořepa, Bartek, Marhoul.
    Náhradníci: Pchelovodov, Müller, Petrouš, Bělaška, Nekvasil, Damašek, Doležal.
    Trenér: Dalibor Slezák.

    Rozhodčí: Hlaváček – Severýn, Hrivík.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního duelu čtrnáctého kola české fotbalové ligy! Spolu se podíváme na duel mezi domácím Vltavínem a hostující Bohemkou. Úvodní výkop je naplánovaný na 10:15 a my u toho nebudeme chybět.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    Denisa Józsová

    Branky: 7. Tesař, 88. Tesař – 75. Kozák, 79. Bělaška

    Karty:   26. Tichý (VLT), 28. Podzimek (VLT) – 55. Kozák (BOB)


    Loko Vltavín: Čechal – Jedlička, Matějka, Podzimek (C), Maione, Hruška, Tichý, Osmani (82. Štorc), Veselý (89. Vacek), Michl (75. Sprinz), Tesař.
    Náhradníci: Štorc, Klomínek, Malý,, Sprinz, Pejša, Vacek, Janyík.

    Trenér: Michal Zach.

    Bohemians Praha 1905 B: Valeš – Kadlec, Farkaš (C) (59. Nekvasil), Lehovec (59. Damašek), Pomahač (72. Doležal), Kozák, Janovský, Koutský, Skořepa (72. Bělaška), Bartek, Marhoul (33. Müller).
    Náhradníci: Pchelovodov, Müller, Petrouš, Bělaška, Nekvasil, Damašek, Doležal.

    Trenér: Dalibor Slezák.

    Rozhodčí: Hlaváček – Severýn, Hrivík
    bahis siteleri