Buffalo – Minnesota 3:2 (kon.) | Florida – Carolina 5:2 (kon.) | New Jersey – Washington 2:4 (kon.)
Toronto – Calgary 5:4 (2:1 po s.n.) | Anaheim – Philadelphia 3:6 (kon.) | Vegas – San Jose 5:0 (kon.)
Detroit – Columbus 5:4 (kon.) | Winnipeg – Dallas 2:3 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Minnesota Wild
Sobota 11.11.2023, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:27 Joel Eriksson Ek - 3:2
     
    52:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté podruhé v utkání využívají přesilovou hru. Znovu došlo ke křižnému pasu, jako v první třetině, v pravém kruhu byl tentokrát připraven JOEL ERIKSSON EK, který okamžitou střelou z první prostřelil přesouvajícího se Leviho. Asistence: Kirill Kaprizov, Mats Zuccarello.
    43:33 John PETERKA - 3:1
     
    43:33
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují do dvougólového vedení! Skinner poslal puk do pravého kruhu na Thompsona, který sice vyjel ze střeleckého úhlu, ale rychle přihrál před brankoviště na rozjetého JOHNA PETERKU, jenž rychlou střelou překonal rozhozeného brankáře Gustavssona! Asistence: Tage Thompson, Jeff Skinner.
    39:02 Jeff SKINNER - 2:1
     
    39:02
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Domácí skvěle napadali kombinaci Minnesoty u modré čáry a povedlo se jim nejen vybojovat puk, ale ještě dostat JEFFA SKINNERA do úniku. Útočník Buffala se dostal až před brankoviště Gustavssona a překonal jeho pravý beton! Asistence: John Peterka.
    19:30 Kirill KAPRIZOV - 1:1
     
    19:30
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku! Boldy křižným pasem našel KIRILLA KAPRIZOVA v pravém kruhu a útočník Minnesoty střelou z voleje podstřelil přesouvajícího se Leviho. Asistence: Matt Boldy, Mats Zuccarello.
    18:02 Henri JOKIHARJU - 1:0
     
    18:02
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Aktivita se nakonec domácím vyplácí! HENRI JOKIHARJU vypálil od modré čáry z voleje a trefil se k levé tyči Gustavssonovy klece! Asistence: Owen Power.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 19. Jokiharju (Power), 40. J. Skinner (Peterka), 44. Peterka (T. Thompson, J. Skinner) – 20. Kaprizov (Boldy, Zuccarello), 53. Eriksson Ek (Kaprizov, Zuccarello)


    Buffalo Sabres: Levi (Luukkonen) – Dahlin (A), Ry. Johnson, Power, Jokiharju, Clifton, E. Johnson – J. Skinner, T. Thompson, Cozens – Greenway, Mittelstadt, Peterka – Savoie, Krebs, Rousek – Girgensons (A), Jost, Okposo (C).
    Trenér: Don Granato

    Minnesota Wild: Gustavsson (M. Fleury) – Brodin, Faber, Mermis, Spurgeon (C), Middleton, Bogosian – Kaprizov (A), Rossi, Boldy – M. Johansson, Hartman, Zuccarello – M. Foligno (A), Eriksson Ek, Maroon – Duhaime, Dewar, Lettieri.
    Trenér: Dean Evason

    Rozhodčí: McIsaac, McCauley – Tobias, Grillo

    Diváci: 17031
    bahis siteleri