Česko – Finsko 1:2 (po pr.)
po prodl.
Česko
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
Finsko
Sobota 11.11.2023, 09:30Turnaj čtyř (ženy U18)
Partner:
     
    60:21
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je velmi krutý konec pro české hráčky. Hned v první minutě prodloužení totiž Finky dotahují svůj obrat, když se po vybídnutí Abigail Byskaty prosazuje volná EMMA EKOLOUMA. Pomyslný bonusový bod a především výhru tak bere domácí výběr. Asistence: Abigail Byskata, Tuuli Tallinen.
     
    59:08
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A severskému výběru se risk v šesti podařil. NELLY ANDERSSON to vzala na sebe a nechytatelným vymetením pravého horního růžku české branky utkání, alespoň to tak vypadá, pošle do prodloužení. Asistence: Tinja Tapani, Emma Ekoluoma.
     
    23:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    A Češky využívají svou početní výhodu! Z dorážky otočky se totiž dokázala skvěle prosadit ADÉLA PÁNKOVÁ a vyslat svůj tým do vedení. Asistence: Linda Vocetková, Tereza Gildainová.

    Jan Kordík

    Branky a nahrávky: 24. Pánková (Vocetková, Gildainová) – 60. Andersson (Tapani, Ekoluoma), 61. Ekolouma (Byskata, Tallinen)


    Česko: Šenková (Hořínková) – Hujová, Paroubková, Slavíčková, Fromová, Tischler, Chladová, Jarabková – Pánková, Gildainová, Vocetková – Jílková, Jebousková, Nogová – Felcmanová, Mazancová, Skořepová – Pěnčíková, Musilová.
    Trenér: Dušan Andrašovský

    Finsko: Kuja-Halkola (Huovinen) – Tallinen, Ojala, Palin, Holmberg, Andersson, Pohjanaho, Timonen – Byskata, Tapani, Ekoluoma – Loponen, Kankkunen, Julkunen – Lamberg, Kuusisto, Lehikonen – Nurmisto, Siekkinen, Siivonen – Sten.
    Trenér: Mira Kuisma

    Rozhodčí: Lusi, Oksanen – Frohaug, Silander
    bahis siteleri