USA – Česko 5:4 (po pr.) | Švédsko – Česko 6:3 (kon.)
konec
Švédsko
6:3 (0:1, 3:0, 3:2)
Česko
Sobota 11.11.2023, 17:00 • Eastlink Centre, Charlottetown • World U17 Hockey Challenge • O 3. místo
Partner:
    59:51 Gustav HILLSTRÖM - 6:3
     
    59:51
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    GUSTAV HILLSTRÖM trefuje ze středního pásma prázdnou klec a už tak pouze zpečeťuje výhru Švédska. Asistence: Ivan Stenberg a Milton Gästrin.
    58:21 Adam BENÁK - 5:3
     
    58:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se stále nevzdávají. Nyní už dokázal ADAM BENÁK svojí samostatnou akci proměnit. Promíchal před gólmanem rukama a nakonec poslal puk po zemi. Asistence: Matěj Pekař.
     
    Ani přes veškerou snahu se mu nepodařilo dostat puk do brány. Sörqvist proti němu dobře vystrčil vyrážečku.
     
    57:53
    Rozhodčí nakonec posoudili obranu Švédska jeho nedovolené bránění a za zákrok bylo nakonec nařízeno trestné střílení. To pojede útočník Adam Benák.
     
    57:53
    Tak tohle je opravdu neskutečná smůla českého celku. Cihař se dostal od nájezdu, puk zastavil Sörqvist těsně před brankovou čarou. O dorážku se ještě pokoušeli Záhejský a Novotný, ale puk do brány prostě nedotlačili.
    57:10 Matěj PEKAŘ - 5:2
     
    57:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    MATĚJ PEKAŘ dostal přihrávku na kruh, odkud vypálil k boční tyčce brány. Tu trefil a právě od konstrukce se dostal puk za brankovou čáru. Asistence: Adam Benák.
     
    52:59
    Štěbeták skvěle zasáhl proti Frondellově střele. Od gólu mu totiž zbývaly pouze centimetry u tyčky.
     
    50:48
    Vyloučení v týmu Česko:
    Tomáš Poletín – 2 min., napadení.
    48:53 Eric NELSON - 5:1
     
    48:53
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Jedna přihrávka Švésdku díky obránci Česka nevyšla. Ta druhá však ano, ERIC NELSON dokázal puk přizvednout a namířit ho do horní části klece. Asistence: Torkel Jennersjö.
     
    43:50
    Vyloučení v týmu Česko:
    Dominik Pavlík – 2 min., hákování.
    43:38 Ivar STENBERG - 4:1
     
    43:38
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Chyba obránců u modré čáry vyústila v další branku švédského celku. IVAR STENBERG si z é středního pásma dobruslil až před bránu, kde se mu i v pádu povedlo zakončit. Štěbeták se sice pokoušel zasahovat, ale právě pád Stenberga a jednoho z českých hráčů mu to znemožnil.
     
    39:52
    Tak tohle bylo neskutečně těsné. Frondell si mohl připsat druhou braku v zápase. Puk ve vzduchu tečoval, ale Štěbeták ho na poslední chvíli poslal pryč hranou vyrážečky.
    37:35 Anton FRONDELL - 3:1
     
    37:35
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové se dostávají do dvoubrankového vedení. ANTON FRONDELL vystřelil z otočky a podařilo se mu trefit prostor mezi Štěbetákem a tyčkou. Asistence: Jakob Ihs Wozniak.
     
    36:44
    Štěbeták znovu předvedl skvělý zákrok proti Nilsonovi. Toho totiž nikdo nehlídal a on se dostal ke střele z mezikruží.
     
    32:38
    Vyloučení v týmu Švédsko:
    Frondell – 2 min., držení.
    31:39 Filip EKBERG - 2:1
     
    31:39
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Žlutomodrý celek otáčí průběh zápasu ve svůj prospěch. Češi byli pod tlakem a nechal FILIPA EKBERGA projet za sebe. Tomu se povedlo sice v těsné blízkosti, ale přesto zakončit bekhendem. Asistence: Sascha Boumedienne a Hugo Hallin.
    29:22 Milton GÄSTRIN - 1:1
     
    29:22
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A je tu srovnáno. Švédský útočník MILTON GÄSTRIN zůstal sám na kruhu, trochu si sjel a ze středu vypálil. Štěbeták byl sice připravený, ale měl lapačku moc nízko.
     
    28:28
    Vyloučení v týmu Švédsko:
    Hakansson – 2 min., držení hole.
     
    23:14
    Neskutečný zákrok Ondřeje Štěbetáka překazil Novotnému vyrovnání. Nějakým "zázrakem" se mu podařilo na poslední chvíli spojit betony a puk jen o pár centimetrů neprošel přes brankovou čáru.
    16:42 Tomáš POLETÍN - 0:1
     
    16:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český celek vcelku rychle využívá početní výhody a jde do vedení. Benákova střela skončila za bránou, zde jí našel Pekař a poslal kotouč před bránu. Dobře postavený TOMÁŠ POLETÍN ho dostal pod švédského gólmana. Asistence: Matěj Pekař a Adam Benák.
     
    16:13
    Vyloučení v týmu Švédsko:
    Aaron Dahlqvist – 2 min., faul kolenem.

    Natálie Poláčková

    Branky a nahrávky: 30. Gästrin, 32. Ekberg (Boumedienne, Hallin), 38. Frondell (Wozniak), 44. Stenberg, 49. Nelson (Jennersjö), 60. Hillström (Stenberg, Gästrin) – 17. Poletín (Pekař, Benák), 58. Pekař (Benák), 59. Benák (Pekař)


    Švédsko: Sörqvist (Forsberg) – Annborn, Sjöström, Boumedienne, Hallin, Dahlqvist, Hakansson, Wahlund – Ekberg, Frondell, Wozniak – Stenberg, Gästrin, Klingsell – Morin, Hillström, Novotny – Jennersjö, Nilson, Genborg – Skarby
    Trenér: Thomas Paananen

    Česko: Štěbeták (Tuláček) – Holub, Černý, Mikel, Malínek, Mrtka, Šilhavý, Krčál, Dyk – Pekař, Benák, Poletín – Rozsíval, Pavlík, Čihař – Nestrašil, Záhejský, Novotný – Lev, Frolo, Fasner
    Trenér: Pavel Patera

    Rozhodčí: Robinson, Homer
    bahis siteleri