Union Berlín – Augsburg 1:1 (kon.) | Wolfsburg – RB Lipsko 2:1 (kon.) | W. Brémy – Leverkusen 0:3 (kon.)
Dortmund – Mönchengladbach 4:2 (kon.) | Freiburg – Darmstadt 1:1 (kon.) | Frankfurt – Stuttgart 1:2 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
4:2 (3:2)
Borussia Mönchengladbach
Sobota 25.11.2023, 15:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+7
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Po rohovém kopu se balon odrazil k DONYELLU MALENOVI, který proběhl přes celé hřiště a zakončil do prázdné branky! Gólman Nicolas neměl jedinou šanci na návrat mezi tři tyče, nizozemský rychlík by zdrhl i těm nejrychlejším na hrací ploše.
     
    45
    Dortmund právě vstřelil branku!
    V Česku známá „Csaplárova past“ funguje i v zahraničí! Rozehrávající Manu Koné se velmi naivně nechal obrat o balon Füllkrugem, který poté předložil balon JAMIEMU BYNOE-GITTENSOVI. Ten si převzal míč a vypálil, gólman Nicolas nedokázal zareagovat. Asistence: Niclas Füllkrug.
     
    32
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak v Dortmundu to dnes vypadá na gólové hody! Binsibajního nákop usměrnil Jamie Bynoe-Gittens na kopačku NICLASE FÜLLKRUGA, který zpoza šestnáctky přehodil brankáře Nicolase! Předsezónní posila žlutočervných zapisuje svou čtvrtou branku v ročníku. Asistence: Jamie Bynoe-Gittens.
     
    30
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Avšak je velmi rychle sníženo! Rychlý brejk zakončil Julian Brandt centrem na MARCELA SABITZERA, který překonal i díky teči obránce Scallyho brankáře Nicolase! Brankář Gladbachu byl bez šance. Asistence: Julian Brandt.
     
    28
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Je to už o dvě branky! Centr z rohu se vrátil zpátky ke kopačkám Honorata, který poslal do šestnáctky druhý centr. Ten doskákal až k MANU KONÉMU, který se otočil kolem několika hráčů a následně svou dělovkou nechytatelně zakončil! Asistence: Franck Honorat.
     
    13
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Hosté se v 13. minutě dostávají do vedení! Milimetrově přesnou přihrávku vyslal za obranu Alassane Pléa, svým míčem našel nabíhajícího ROCCA REITZE, který si míč povedl až před gólmana, vyhnul se skluzujícímu Schlotterbeckovi a zakončil přesně k vzdálenější tyči! Asistence: Alassane Pléa.

    Matěj Skula

    Branky: 30. Sabitzer (Brandt), 32. Füllkrug (Bynoe-Gittens), 45. Bynoe-Gittens (Füllkrug), 90+7. Malen – 13. Reitz (Pléa), 28. Koné (Honorat)

    Karty:   81. Brandt (DOR) – 55. Weigl (MNC), 87. Koné (MNC)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 13:3. Střely mimo: 7:7. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:11.
    Borussia Dortmund: Kobel – Ryerson, Hummels, N. Schlotterbeck, Binsibajní – Reus (90+4. M. Wolf), Can (C) (67. Özcan), Sabitzer (46. Reyna) – Bynoe-Gittens (67. Malen), Füllkrug (75. Moukoko), Brandt.
    Náhradníci: Meyer – Morey, Meunier, Süle.

    Trenér: Edin Terzić

    Borussia Mönchengladbach: Nicolas – Scally, Elvedi, Wöber – Weigl (C) (82. Kramer) – Honorat (73. Hack), Reitz (61. Ngoumou), Koné, Netz – Siebatcheu (46. Čvančara), Pléa (73. Neuhaus).
    Náhradníci: Olschowsky – Chiarodia, Friedrich, Herrmann.

    Trenér: Gerardo Seoane

    Rozhodčí: Jablonski – Thielert, Koslowski
    bahis siteleri