Vyškov – Havířov 5:4 (2:1 po s.n.) | Mostečtí Lvi – Benátky n/J 6:3 (kon.) | SHKM Hodonín – Šumperk 2:3 (1:2 po s.n.)
Písek – Ústí n/L 2:7 (kon.) | Vel. Meziříčí – Val. Meziříčí 4:3 (po pr.) | Žďár n/S – Kopřivnice 5:4 (po pr.)
Tábor – Hronov 8:4 (kon.) | Řisuty – Kralupy n. Vltavou 4:6 (kon.) | Cheb – Vrchlabí 2:3 (kon.)
Kobra – Letňany 4:2 (kon.) | Děčín – Příbram 3:2 (po pr.)
konec
HC Řisuty
4:6 (0:0, 2:3, 2:3)
HK Kralupy nad Vltavou
Sobota 02.12.2023, 18:00 • VSH Slaný • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Václav ZÍDEK - 4:6
     
    59:37
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Řisuty se znovu tlačily do branky. Kralupy se štěstím odolaly. Následně došlo ve středním pásmu k zákroku na VÁCLAVA ZÍDKA, ale až těsně poté, co odpálil kotouč směr prázdná klec! Kralupy dnes přeci jen zvítězí. Bez asistence.
    58:47 Jan VÝRUT - 4:5
     
    58:47
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí se po vyhraném buly ihned vrhli do útoku. JAN VÝRUT nabral rychlost na levé straně a křižnou střelou zápěstím do vzdálenějšího horního růžku branky okamžitě snížil. Asistence: Marek Pulda.
    58:42 Václav ZÍDEK - 3:5
     
    58:42
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Je zřejmě rozhodnuto. VÁCLAV ZÍDEK se z vlastní třetiny vydal na zteč zcela sám proti přesile. Z levé strany vystřelil a kotouč se štěstím skočil za záda Zeithamla. Ten teď určitě nemá úplně čisté svědomí. Asistence: Adam Kellerstein.
    47:16 Sebastian JANDA - 3:4
     
    47:16
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Pasivita Kralup je vzápětí potrestána! Bílek zpoza branky zpětnou přihrávkou nabil mezi kruhy SEBASTIANU JANDOVI a ten střílel bez přípravy nad Sochůrkovu lapačku! Ještě to bude drama! Asistence: Vítězslav Bílek a Aleš Chamrád.
    41:43 Kryštof HRALA - 2:4
     
    41:43
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a podruhé vedou o dva góly. Zídkova přihrávka před branku byla zblokována, posléze se ale podařilo přeci jen nahrát zprava na zadní tyč Kellersteinovi a KRYŠTOF HRALA z bezprostřední blízkosti prostřelil Zeithamla. Asistence: Adam Kellerstein a Václav Zídek.
    34:49 Petr JANEČEK - 2:3
     
    34:49
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Sotva hlasatel oznámil aktéry předchozí gólové akce, povedlo se Řisutům snížit! Aleš Chamrád přihrával zpoza branky PETRU JANEČKOVI a ten přízemním pokusem překonal Sochůrka. Velká euforie rovněž na domácí straně! Asistence: Aleš Chamrád a Daniel Čech.
    34:18 Vojtěch ŠILHAVÝ - 1:3
     
    34:18
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Hosté zvyšují své vedení! Kapounovo nahození od modré čáry posunul bez přípravy pod sebe Václav Zídek, a VOJTĚCH ŠILHAVÝ tak mohl zasouvat puk do odkryté části branky. Další povedená souhra. Asistence: Václav Zídek a Kryštof Kapoun.
    30:28 Adam KELLERSTEIN - 1:2
     
    30:28
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Hosté jdou z rychlého kontru podruhé do vedení! Pavel Husarik poslal z levého kruhu kotouč před branku. Tam si ho těsně před Zeithamlem převzal ADAM KELLERSTEIN, udělal mu kličku do protipohybu a zasunul ho za jeho záda. Nádherná kombinace. Asistence: Pavel Husarik a Tadeáš Pejchal.
    27:57 Zdeněk PETRÁŠ - 1:1
     
    27:57
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí krátce po inkasované brance srovnávají stav! ZDENĚK PETRÁŠ nabral rychlost na pravém křídle. Poté naznačil, že bude přihrávat na levou stranu, místo toho ale zvolil přesnou ránu zápěstím do bližšího horního růžku nad Sochůrkovu lapačku. Asistence: Sebastian Janda a Adam Zich.
    25:36 Jonáš MAREK - 0:1
     
    25:36
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Už to neplatí! V krátkém sledu střílel dvakrát z mezikruží Josef Zajíc – nejprve nad betony, poté do nich. Po druhém pokusu dorážel puk z levé strany za Zeithamlova záda JONÁŠ MAREK. Asistence: Josef Zajíc a Tadeáš Pejchal.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 28. Petráš (Janda, Zich), 35. Janeček (Chamrád, Čech), 48. Janda (Bílek, Chamrád), 59. Výrut (Pulda) – 26. Marek (Zajíc, T. Pejchal), 31. Kellerstein (Husarik, T. Pejchal), 35. Šilhavý (Zídek, Kapoun), 42. Hrala (Kellerstein, Zídek), 59. Zídek (Kellerstein), 60. Zídek


    HC Řisuty: Zeithaml (Pánek) – Volráb, Zich, Malovický, Růžička, Řepka, Janda – K. Pejchal, Bílek (C), Čech – Janeček, Petráš, Okegawa – Pulda, Patyk, Výrut – Chamrád.
    Trenér: Pavel Křepelka

    HK Kralupy nad Vltavou: Sochůrek (L. Novotný) – Kapoun, A. Straka, Kehar, Chládek, Zajíc, David (C), J. Kučera – Zídek, Kellerstein, Hrala – Binko, Bradáček, Marek – Šilhavý (A), T. Pejchal, Husarik – Bezouška (A), Soukup.
    Trenér: Martin Příhoda

    Rozhodčí: Jílek – Goltsch, Kučera

    Diváci: 150
    bahis siteleri