Havlíčkův Brod – Polsko U17 7:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:4 (2:1, 1:2, 4:1)
Polsko U17
Pátek 12.01.2024, 15:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Liga dorostu • 25. kolo
Partner:
     
    58:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Zdá se, že je rozhodnuto! Matyáš Lédl vyhrál klíčovou buly a MIROSLAV DUBEN napálil puk do odkryté klece! Asistence: Matyáš Lédl.
     
    55:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři si berou zpět dvougólové vedení po krásné souhře. Matyáš Lédl cíleně prohrál buly v útočném pásmu, zmocnil se puku, který nahrál na pravou tyč VÁCLAVU BROŽKOVI. Druhý jmenovaný zasunul kotouč jako na zlatém podnose do branky! Asistence: Matyáš Lédl.
     
    44:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Třetí využitá přesilovka zápasu opět hýbe s miskami vah. MIROSLAV DUBEN dostal nahrávku na modrou, drobně si vylepšil pozici a střelou zápěstím prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Brankář Poláků přes zakrytý výhled neměl šanci. Asistence: Dominik Vaněček a Václav Brožek.
     
    41:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! A je vyrovnáno! Doslova klíčové momenty v úvodu třetí části se dějí v havlíčkobrodské Kotlině! Domácí vybojovali puk a na modré se do kotouče opřel JAN RASOCHA. Tenhle gól si za rámeček nedá gólman Tobiasz Jaworski, jenž propustil puk na lapačku! Asistence: Václav Brožek.
     
    40:29
    Tým Polsko U17 právě vstřelil branku! Pohádkový vstup do třetí třetiny ze strany mladých Poláků, kteří otáčejí utkání na svoji stranu! Wiktor Zajac nahrál u pravé mantinelu na SZYMONA GUMINSKIHO, který na nic nečekal a vystřeli. Puk si špičkou brusle srazil za Petra obránce!
     
    37:55
    Tým Polsko U17 právě vstřelil branku! Máme vyrovnáno. Bruslaři ubránili přesilovou hru soupeře, ale před modrou čárou napálil puk na branku FILIP HUDZIAK. Jeho pokus ztlumil Petr tak nešťastně, že mu kotouč sjel zpod hole za brankovou čáru. Asistence: Maksymilián Mościcki.
     
    32:32
    Tým Polsko U17 právě vstřelil branku! Hosté bleskově reagují, podobně jako v úvodní třetině! Paní štěstěna stála i při hostech, jelikož Guminski chtěl střílet, jenže kotouč se od obránce příhodně odrazil k WIKTOROVI ZAJACOVI, a ten trefil poloprázdný kout! Asistence: Szymon Guminski.
     
    31:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Havlíčkův Brod se uklidňuje třetí brankou, avšak i za pomoci paní Štěstěny! Matyáš Lédl krosem nahrál na MARKA ČAPKA, který si z kotoučem vyjel před branku. Druhý zmíněný volil nahrávku, ale kotouč si nešťastně strazil za svého gólmana jeden z obránců. Asistence: Matyáš Lédl a Matěj Kopecký.
     
    06:40
    Tým Polsko U17 právě vstřelil branku! Reprezentační výběr ale rychle koriguje dobrým kontrem! Filip Wojciechowski zachytil rozehrávku a poslal do úniku SZYMONA GUMINSKIHO. Ten střelou zápěstím pověsil puk do levé šibenice! Jako bonus sestřelil Petrovi lahev s pítím, která se po dopadu na led rozbila! Suma sumárum: Tahle akce měla vše! Asistence: Filip Wojciechowski.
     
    05:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Domácí celek jde do dvoubrankového vedení! Miroslav Duben vypálil od modré a Jaworski neudržel puk ve výstroji. K odraženému kotouči se dostal DOMINIK VANĚČEK, který doklepl puk do sítě! Bez asistence.
     
    03:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři využívají po sedmi sekundách přesilovou hru! Centr vyhrál buly na Marka Čapka, který si vyměnil puk s MATĚJEM KOPECKÝM. Druhý jmenovaný vypálil od modré a puk prošel na teploměr gólmanovi až do sítě! Asistence: Marek Čapek a Matyáš Lédl.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 4. Kopecký (Čapek, Lédl), 6. Vaněček, 32. Čapek (Lédl, Kopecký), 42. Rasocha (Brožek), 45. Duben (Vaněček, Brožek), 56. Brožek (Lédl), 59. Duben (Lédl) – 7. Guminski (Wojciechowski), 33. Zajac (Guminski), 38. Hudziak (Mościcki), 41. Guminski


    BK Havlíčkův Brod: Petr (Humplík) – Kopecký, Rasocha, Mečiar, Konvalina (A), Frantl, Duben, Teml (C) – Kunz, Brožek, Tecl, Čech, Čapek, Kraučuk, Vaněček, Lédl.
    Trenér: Lukáš Bureš

    Polsko U17: Jaworski (Kusak) – Zygmunt, Wojciechowski (C), Staniecko, Gawrysiak, Blazej (A), Bak, Kowalczyk, Mościcki – Hudziak, Litwa, Majerczyk, Klucznik, Guminski (A), Nakoneczny, Szyszka, Tyński, Zajac.
    Trenér: Artur Slusarczyk

    Rozhodčí: Lukáš Hort – Jan Hnilička, Matyáš Sapík

    Diváci: 52
    bahis siteleri