Havlíčkův Brod – Polsko U17 7:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:4 (2:1, 1:2, 4:1)
Polsko U17
Pátek 12.01.2024, 15:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Liga dorostu • 25. kolo
Partner:
     
    58:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Zdá se, že je rozhodnuto! Matyáš Lédl vyhrál klíčovou buly a MIROSLAV DUBEN napálil puk do odkryté klece! Asistence: Matyáš Lédl.
     
    58:29
    Oddechový čas pro tým Polsko U17.
     
    58:29
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Konvalina – 2 min., hrubost.
     
    58:17
    Odražený puk shrábl na pravém kruhu Amadeusz Tyński, který hned vystřelil. Petr vytáhl zákrok lapačkou!
     
    58:14
    Poláci v šesti!
     
    57:22
    Poláci vstřelili branku, jenže hlavní arbitr hned rozpažil, neboť jeden z nich hrál vysokou holí.
     
    56:46
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Čapek – 2 min., hrubost.
     
    55:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři si berou zpět dvougólové vedení po krásné souhře. Matyáš Lédl cíleně prohrál buly v útočném pásmu, zmocnil se puku, který nahrál na pravou tyč VÁCLAVU BROŽKOVI. Druhý jmenovaný zasunul kotouč jako na zlatém podnose do branky! Asistence: Matyáš Lédl.
     
    54:22
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Duben – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Polsko U17:
    Zajac – 2 min., hrubost.
     
    53:45
    Přečíslení dva na jednoho v podání hostů končí nepříjemnou střelou. Na starosti ji měl Szymon Guminski, kterého vychytal Petr levým ramenem.
     
    51:36
    Marek Čapek vyslal nebezpečnou přízemní střelu, kterou gólman vyrazil před sebe. Puk natřikrát nedorazil za bezmocného gólmana Jaworskiho Denis Kraučuk.
     
    49:44
    Vyloučení v týmu Polsko U17:
    Zajac – 2 min., sekání.
     
    48:53
    Matyáš Lédl vyzval před levou tyčí Olivera Čecha ke skórování, jenže druhý jmenovaný trefil natažený beton Tobiasze Jaworskiho!
     
    44:55
    Vrátit sebevědomí a dvougólový náskok na stranu Havlíčkova Brodu mohl Dominik Vaněček. Ten ale z pravé strany netrefil skulinu u bližší tyče!
     
    44:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Třetí využitá přesilovka zápasu opět hýbe s miskami vah. MIROSLAV DUBEN dostal nahrávku na modrou, drobně si vylepšil pozici a střelou zápěstím prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Brankář Poláků přes zakrytý výhled neměl šanci. Asistence: Dominik Vaněček a Václav Brožek.
     
    42:32
    Vyloučení v týmu Polsko U17:
    Tyński – 2 min., vražení na hrazení.
     
    41:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! A je vyrovnáno! Doslova klíčové momenty v úvodu třetí části se dějí v havlíčkobrodské Kotlině! Domácí vybojovali puk a na modré se do kotouče opřel JAN RASOCHA. Tenhle gól si za rámeček nedá gólman Tobiasz Jaworski, jenž propustil puk na lapačku! Asistence: Václav Brožek.
     
    40:29
    Tým Polsko U17 právě vstřelil branku! Pohádkový vstup do třetí třetiny ze strany mladých Poláků, kteří otáčejí utkání na svoji stranu! Wiktor Zajac nahrál u pravé mantinelu na SZYMONA GUMINSKIHO, který na nic nečekal a vystřeli. Puk si špičkou brusle srazil za Petra obránce!
     
    37:55
    Tým Polsko U17 právě vstřelil branku! Máme vyrovnáno. Bruslaři ubránili přesilovou hru soupeře, ale před modrou čárou napálil puk na branku FILIP HUDZIAK. Jeho pokus ztlumil Petr tak nešťastně, že mu kotouč sjel zpod hole za brankovou čáru. Asistence: Maksymilián Mościcki.
     
    35:54
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Mečiar – 2 min., hákování.
     
    32:32
    Tým Polsko U17 právě vstřelil branku! Hosté bleskově reagují, podobně jako v úvodní třetině! Paní štěstěna stála i při hostech, jelikož Guminski chtěl střílet, jenže kotouč se od obránce příhodně odrazil k WIKTOROVI ZAJACOVI, a ten trefil poloprázdný kout! Asistence: Szymon Guminski.
     
    31:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Havlíčkův Brod se uklidňuje třetí brankou, avšak i za pomoci paní Štěstěny! Matyáš Lédl krosem nahrál na MARKA ČAPKA, který si z kotoučem vyjel před branku. Druhý zmíněný volil nahrávku, ale kotouč si nešťastně strazil za svého gólmana jeden z obránců. Asistence: Matyáš Lédl a Matěj Kopecký.
     
    30:07
    Vyloučení v týmu Polsko U17:
    Blazej – 2 min., sekání.
     
    27:58
    Jiří Frantl dostal krásnou nahrávku před branku, ale pokusem zápěstím neprostřelil vše, co mu stálo v cestě.
     
    26:14
    Denis Kraučuk byl na ose, kam dostal nahrávku... Domácí špílmachr vystřelil mezi betony gólmana, ten byl proti pokusu natolik vyjetý, že z toho není branka!
     
    24:04
    Na Olivera Čecha zívala poloprázdná klec, jenže bekhendem neusměrnil hrací předmět mezi tři tyče.
     
    19:49
    Už to mohlo být o dvě branky, jenže proti tomu byl Tobiasz Jaworski, jenž se přemístil z levé strany na pravou a brilantně zasáhl proti střele z pravého kruhu.
     
    19:09
    K nařízenému trestnému střílení se postavil Wiktor Zajac, ten si rozpohyboval Petra, ale ten zastihl kotouč pravým betonem!
     
    19:09
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kopecký – TS, hákování.
     
    19:09
    Matěj Kopecký zahákoval soupeře a rozhodčí nařizuje trestné střílení.
     
    17:50
    Vyloučení v týmu Polsko U17:
    Wojciechowski – 2 min., krosček.
     
    13:31
    Na konci přesilové hry se do šance dostal po nahrávce Zygmunta Szyszka, který trefil připravený beton Petra! Obrovská šance v podání hostů zůstala nevyslyšena.
     
    11:20
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Teml – 2 min., hákování.
     
    06:40
    Tým Polsko U17 právě vstřelil branku! Reprezentační výběr ale rychle koriguje dobrým kontrem! Filip Wojciechowski zachytil rozehrávku a poslal do úniku SZYMONA GUMINSKIHO. Ten střelou zápěstím pověsil puk do levé šibenice! Jako bonus sestřelil Petrovi lahev s pítím, která se po dopadu na led rozbila! Suma sumárum: Tahle akce měla vše! Asistence: Filip Wojciechowski.
     
    05:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Domácí celek jde do dvoubrankového vedení! Miroslav Duben vypálil od modré a Jaworski neudržel puk ve výstroji. K odraženému kotouči se dostal DOMINIK VANĚČEK, který doklepl puk do sítě! Bez asistence.
     
    05:47
    Poláci mohutně budší do brankoviště Daniela Petra, ale maskovaná opora Bruslařů drží čistý štít!
     
    03:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři využívají po sedmi sekundách přesilovou hru! Centr vyhrál buly na Marka Čapka, který si vyměnil puk s MATĚJEM KOPECKÝM. Druhý jmenovaný vypálil od modré a puk prošel na teploměr gólmanovi až do sítě! Asistence: Marek Čapek a Matyáš Lédl.
     
    03:27
    Vyloučení v týmu Polsko U17:
    Mościcki – 2 min., hákování.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 4. Kopecký (Čapek, Lédl), 6. Vaněček, 32. Čapek (Lédl, Kopecký), 42. Rasocha (Brožek), 45. Duben (Vaněček, Brožek), 56. Brožek (Lédl), 59. Duben (Lédl) – 7. Guminski (Wojciechowski), 33. Zajac (Guminski), 38. Hudziak (Mościcki), 41. Guminski


    BK Havlíčkův Brod: Petr (Humplík) – Kopecký, Rasocha, Mečiar, Konvalina (A), Frantl, Duben, Teml (C) – Kunz, Brožek, Tecl, Čech, Čapek, Kraučuk, Vaněček, Lédl.
    Trenér: Lukáš Bureš

    Polsko U17: Jaworski (Kusak) – Zygmunt, Wojciechowski (C), Staniecko, Gawrysiak, Blazej (A), Bak, Kowalczyk, Mościcki – Hudziak, Litwa, Majerczyk, Klucznik, Guminski (A), Nakoneczny, Szyszka, Tyński, Zajac.
    Trenér: Artur Slusarczyk

    Rozhodčí: Lukáš Hort – Jan Hnilička, Matyáš Sapík

    Diváci: 52
    bahis siteleri