Everton – Tottenham 2:2 (kon.) | Brighton – Crystal Palace 4:1 (kon.) | Burnley – Fulham 2:2 (kon.)
Newcastle – Luton 4:4 (kon.) | Sheffield Utd. – Aston Villa 0:5 (kon.)
konec
Newcastle United
4:4 (2:2)
Luton Town
Sobota 03.02.2024, 16:00 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • Anglická Premier League • 23. kolo
Předzápasové kurzy
    73. Harvey BARNES - 4:4
     
    73
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Jen těžko uvěřitelná přestávka dostává další zvrat, zklamání v St James' Parku střídá euforie: máme totiž vyrovnáno! Miley pár metrů před šestnáctkou tvrdě odzbrojil Barkleyho a k míči se následně dostal HARVEY BARNES, jenž obratem lehkou střelou poslal tribuny na nohy – 4:4!
    67. Kieran TRIPPIER - 3:4
     
    67
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Domácí žijí, tohle bude drama až do posledních minut! Miley posunul míč na Guimarãese a ten jej z hranice šestnáctky obratem vzduchem nasměroval k opačné tyči, kde se od bránícího Morrise dravě odpoutal KIERAN TRIPPIER a lehkou tečí na vzdálenější stranu svatyně dodal Newcastlu pořádnou dávku naděje – 3:4!
    62. Elijah ADEBAYO - 2:4
     
    62
    Luton Town právě vstřelil branku!
    Tak to je něco neuvěřitelného, tohle jsou přímo hororové chvíle pro zaplněný St James' Park! Luton kuje železo, dokud je žhavé, a po rychlé akci přidává další zásah: Barkley kratičkou přihrávkou vybídl ke střele ELIJU ADEBAYA, jehož zakončení z voleje spadlo za Dúbravku – 2:4!
     
    59
    Luton Town právě vstřelil branku!
    Hatters penaltou nepohrdli! CHARLTON MORRIS to i napodruhé provedl naprosto stejně: míč od puntíku nasměroval lehce napravo, přičemž Dúbravka znovu spadl k opačné tyči – 2:3!
    40. Ross BARKLEY - 2:2
     
    40
    Luton Town právě vstřelil branku!
    Newcastle v samotném závěru prvního poločasu doplatil na bídný výkon v obraně, do pauzy zřejmě půjdeme za nerozhodného stavu! Natažený Dúbravka sice zvládl zneškodnit střelu z pravé strany, jenže k odraženému míči se pak dostal nestřežený ROSS BARKLEY a jeho dorážka zaplula přesně do domácí sítě – 2:2!
     
    23
    Newcastle právě vstřelil branku!
    V St James' Parku to vypadá na gólové hody, Magpies se vrací do vedení! Obrovský podíl na jejich druhé brance nese Anthony Gordon, který se ve vápně prodral za Osha a tvrdou střelou donutil Kaminskiho zakročit. Gólman pak míč vyrazil do míst, kde číhal SEAN LONGSTAFF a ten si dorážkou zadělal na hattrick – 2:1!
     
    21
    Luton Town právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno, po standardce Lutonu začínáme zase od začátku! Barkley z nařízeného kopu nasměroval míč na Morrise, který jej pak tečoval ke GABRIELU OSHOVI a ten z hranice malého vápna vymazal domácí náskok. S tímhle Dúbravka moc dělat nemohl – 1:1!
     
    7
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Čekání na úvodní gól je rychle u konce, jako první dnes udeřili Magpies! Miley parádním vzdušným míčem na křídlo vyslal dopředu Trippiera, který po krátkém běhu odcentroval do nehlídaného prostoru v hostujícím vápně na nabíhajícího SEANA LONGSTAFFA. Kaminski proti následné střele z voleje neměl šanci – 1:0!

    Vojtěch Martinek

    Branky: 7. Longstaff (Trippier), 23. Longstaff, 67. Trippier (Guimarães), 73. Barnes (Miley) – 21. Osho (Morris), 40. Barkley, 59. Morris (pen.), 62. Adebayo (Barkley)

    Karty:   56. Burn (NEW), 76. J. Murphy (NEW) – 60. Lokonga (LTN), 90. Osho (LTN)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 6:0. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:16.
    Newcastle United: Dúbravka – Burn (64. Livramento), Botman, Schär, Trippier (C) – Miley, Guimarães, Longstaff – J. Murphy, A. Gordon (46. C. Wilson), Almirón (63. Barnes).
    Náhradníci: Karius – Dummett, Krafth, Hall, Ritchie, J. White.

    Trenér: Eddie Howe.

    Luton Town: Kaminski – Mengi, Osho, Bell – Ogbene, Lokonga, Barkley, Doughty (79. Burke) – J. Clark (68. Mpanzu), Adebayo (88. Woodrow) – Morris (C) (79. Brown).
    Náhradníci: Krul – Kaboré, Berry, Chong, Townsend.

    Trenér: Rob Edwards.

    Rozhodčí: Bramall – Wilkes, Scholes.
    bahis siteleri