Bayern – Mönchengladbach 3:1 (kon.) | Bochum – Augsburg 1:1 (kon.) | Darmstadt – Leverkusen 0:2 (kon.)
Freiburg – Stuttgart 1:3 (kon.) | Mohuč – W. Brémy 0:1 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Frankfurt 2:0 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
0:1 (0:1)
Werder Brémy
Sobota 03.02.2024, 15:30 • Mewa Arena, Mohuč • Německá Bundesliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Dobrý den! Vítám Vás u textového přenosu z utkání 20. kola německé Bundesligy, ve kterém se střetne domácí 1. FSV Mohuč 05 proti hostům z Werder Brémy.
     
    1. FSV Mohuč 05

    Domácí celek se v probíhajícím ročníku trápí, na kontě má tento celek pouze jedenáct bodů a ztrácí jich již šest na nesestupové příčky. Mohuč v této sezóně dokázal pouze jednou vyhrát, osmkrát remizoval a devětkrát na soupeře nestačil. 1. FSV dělá problém především střílení branek, vsítilo jich pouze čtrnáct, naopak inkasovalo třicet. Z posledních pěti ligových zápasů brali domácí tři body za tři remízy. V posledním zápase narazil Mohuč na Frankfurt, kterému podlehl 0:1. Za zmínku stojí pak remíza ze Signal Iduna Parku, kterou 05 vybojovalo na konci minulého roku.

    Poslední odehraná ligová utkání:
    Frankfurt – Mohuč 1:0
    Mohuč – Wolfsburg 1:1
    Dortmund – Mohuč 1:1
     
    Werder Brémy

    Naopak hostujícímu celku se v poslední době daří, třiadvacet bodů řadí Werder na devátou příčku. Na kontě mají navíc hráči Brém šest ligových zápasů s bodovým ziskem v řadě. Naposledy hosté prohráli na začátku prosince v minulém roce. Do toho nového navíc vstoupili víc než dobře, z posledních dvou zápasů brali šest bodů, když nejprve senzačně obrali Bayern Mnichov, a následně porazili na hřišti soupeře i Freiburg. V dosavadním ročníku Brémy nastříleli osmadvacet branek, inkasovali jich pak dvaatřicet. O nejvíce přesných zásahů se postaral útočník Marvin Ducksch, jenž se prosadil i v posledním souboji.

    Poslední odehraná ligová utkání:
    Brémy – Freiburg 3:1
    Bayern – Brémy 0:1
    Bochum – Brémy 1:1
     
    Úvodní sestavy:

    1. FSV Mohuč 05: Zentner – Widmer (C), van den Berg, Caci, Mwene – Krauß, Barreiro – Burkardt, Amiri, Onisiwo – Ngankam.
    Náhradníci: Batz – Ajorque, da Costa, Guilavogui, Fernandes, Kohr, Mamutovic, Papela, Richter.
    Trenér: Siewert T.

    Werder Brémy: Zetterer – Stark, Friedl (C), Jung – Deman, Schmid, Lynen, Stage, Agu – Ducksch, Njinmah.
    Náhradníci: Pavlenka – Weiser, Alvero, Bittencourt, Borré, Groß, Kownacki, Malatini, Woltemade.
    Trenér: Werner O.

    Rozhodčí: Brand B.
     
    Utkání 20. kola nejvyšší německé fotbalové soutěže mezi domácím 1. FSV Mohuč 05 a Werder Brémy startuje již zhruba za 10 minut! Jedinou českou stopou v utkání bude Jiří Pavlenka, který je připravený na lavičce hostujícího Werderu. Příjemné čtení tohoto textového přenosu!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí se dostali k prvnímu nákopu na levé křídlo, kde zasáhl Agu, který odvrátil míč do zámezí. První altové vhazování pro Mainz.
     
    2
    Werder právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Už se zdálo, že z protiútoku Werderu nic nebude, když jeden z domácích obránců po centru Brém zasáhl ve vápně, jenže při snaze odkopnout balón napálil spoluhráče před sebou. K míči měl pak nejblíže MARVIN DUCKSCH, který z rychlé otočky nasměroval míč přesně do odkryté části branky a v úvodu tak posílá Brémy do vedení! Bez asistence.
     
    4
    Po srážce ve středu pole zůstal na zemi ležet Amiri, hra je na chvíli zastavena. Rozehrávat ale bude Werder prostřednictvím autového vhazování.
     
    6
    Do kombinace Mohuče se zapojuje Zentner, který se tak poprvé dotkne balónu. Na první střelu Werderu na branku totiž nedosáhl.
     
    7
    Domácí pokračují v sérii přihrávek, ale prozatím pouze na vlastní polovině, na útočnou část pole se nedostávají.
     
    8
    Po nepřesnosti hostů ve středu pole měli volné pole působnosti naopak domácí, Burkardt vyslal do vápna Brém centr z levé strany. Hostující obrana si i tentokrát bez problémů poradila.
     
    9
    Akce domácích pokračovala, ale záhy končí po zásahu rozhodčí, který viděl očividný útočný faul. Hosté rozehrají od vlastního vápna.
     
    10
    Deman se dostal k hlavičce ve vápně Mohuče, ale byl v příliš velkém záklonu, a tak nasměroval míč pouze nad branku domácích.
     
    12
    Domácí se dostali s míčem za polovinu hřiště, ale stejně rychle ho ztrácejí. Postupovat vpřed tako mohou hosté.
     
    13
    Mohuč vybojoval autové vhazování na útočné půli, ale opět šance vůbec nevyužil. Míč po zemi doputoval k Zettererovi, jenž míč bez problémů chytá.
     
    14
    Stage poslal před vlastním vápnem k zemi Barreiro. Mohuč má tak k dispozici standardní situaci, míč si připravuje právě faulovaný Bareirro a spolu s ním nová posila Amiri.
     
    16
    Amiri zamýšlel překvapit Zetterera střelou na bližší tyč, ale nasměroval míč do připravené zdi, která míč srazia na rohový kop.
     
    17
    Ten sice nepřinesl větší možnost na změnu skóre, ale následná rána Krausse už ano! Záložník Mohuče se za hranicí velkého vápna dostal k míči a pálil k pravé tyči. Jeho ránu ale pohotově vyrazil Zetterer!
     
    18
    Dlouhý balón na Ngankama sice našel adresáta, ale další z nových posil Mohuče nedokázala míč ideálně zpracovat, proto následuje vhazování Werderu.
     
    20
    Agu na pravém křídle operoval s míče, ale nakonec se mu nepodařilo odcentrovat. Při snaze dostat míč do vápna Mohuče napálil protihráče, od kterého se míč odrazil zpět do Agua, následně pak za branku jeho soupeře. Odkop od branky pro Zentnera.
     
    21
    Na poslední chvíli zasáhl po vzdušné přihrávce jeden z hostujících obránců, který tak zamezil tomu, aby se domácí dostali k přímému zakončení na branku.
     
    22
    Hosté získali ve středu pole míč a postupovali směrem vpřed, na levé straně ho ale nakonec po nepřesnosti jednoho z útočníků ztrácí. Zenter si opět vezme na starost odkop od vlastní svatyně.
     
    23
    Burkardt odcentroval z levého křídla, ale pouze do míst, kde se nenacházel žádný z jeho spoluhráčů. Domácí se i přesto poté dostali k ráně zpoza vápna, když z voleje pálil Amiri. Jeho rána ale neměla dostatečnou razanci, a tak pro Zetterera nevystavovala žádné vetší nebezpečí.
     
    25
    Povedená akce Werderu končí zakončením z velké dálky. Hosté se s míčem dostali po pohledné kombinaci do vápna soupeře, ale Schmid nedokázal ideálně zakončit. Nakonec z této akce tak byla pouze střela z větší vzdálenosti spíše už z nouze.
     
    26
    V posledních minutách sledujeme fotbal nahoru – dolů. Další rychlou přihrávku Brém ale tentokrát nezachytil žádné z hráčů v černém dresu, a tak hosté míč pouze odevzdali soupeři.
     
    27
    Burkdardt dostal hodně prostoru na levém křídle, ale hned u prvního hráče jeho cesta s míčem skončila. Skvělý obranný zákrok a zisk míče pro Brémy.
     
    28
    Onisiwo dostal dlouhou přihrávku na pravou stranu, kde ho ihned atakoval jeden z hostující obránců, který si pomohl faulem. Amiri si tak nyní opět připravuje balón a bude rozehrávat standardku.
     
    29
    Centr na zadní tyč si ve vápně Brém šikovně zpracoval Burkardt, který se snažil míč dostat před Zetterera, což se mu ale nepovedlo, přesto na útočné polovině s míčem pokračují domácí.
     
    31
    Už se zdálo, že se Ngankam probije ve vápně Brém ke střele, ale nakonec celou jeho akci zastavuje pomezní rozhodčím zdviženým praporkem. Ngankam byl v okamžiku přihrávky v ofsajdovém postavení.
     
    32
    Po půlhodině hry lze avizovat, že domácí mají prozatím více ze hry. Na góly ale vedou hosté, kteří šli v brzkých minutách do vedení. Nyní navíc po nedovoleném zákroku rozehrají zhruba z půlící čáry.
     
    33
    Deman se rozhodl poslat míč z autového vhazování až do vápna Brém. Tam ale byli připravení pozorní obránci, kteří odvrátili veškeré nebezpečí.
     
    34
    Amiri po faulu za velkým vápnem rozehrál další přímý kop, centroval na žádní tyč, odkud míč putuje za branku Werderu. Následuje rohový kop pro 1. FSV.
     
    34
    V rychlém protiútoku neuspěli hosté. Ducksch sice vymyslel geniální přihrávku na Njinmaha, který ale zůstal s míčem osamocený ve vápně proti přesile tří protihráčů, a tak byl nucen vrátit míč patičkou do středu pole, odkud přišel centr, který již nebyl nijak nebezpečný.
     
    35
    Žlutá karta pro tým Werder Brémy (Niklas Stark).
     
    36
    Onisiwo se snažil dostat míč do vápna hostů, což se mu nepovedlo. Werderu se zatím skvělé daří eliminovat veškeré centry Mohuče. Domácí ale pokračují s míčem na kopačkách.
     
    37
    Burkardt sice odcentroval, ale hodně nepřesně. Naštěstí pro něho míč na druhém křídle zachytil jeden ze spoluhráčů,, jenž odcentroval a následně získal další rozehrávku od rohového praporku pro svůj tým.
     
    38
    Amiriho první centr do vápna byl nepřesný, přesto se k němu míč vzápětí vrátil a mohl tak podruhé centrovat z voleje. Našel na zadní tyči Burkardta, ale ten míč ztrácí.
     
    40
    Stage si vápně Mohuče naskočil na centr Agua z pravé strany, ale ve snaze dostat se co nejvýše fauloval, čehož si všiml i hlavní arbitr dnešního střetnutí, který hru zastavuje.
     
    41
    Burkardt a jeho další únik po levém křídle končí sraženým míčem za branku Brém. Amiri se již chystá k rozehrávce dalšího rohového kopu.
     
    42
    Zetterer si zkušené našel míč ve vzduchu po centru Amiriho a rychlým výhozem poslal do rychlého protiútoku Njinmaha, který utekl jednou z obránců a druhého se snažil obstřelit. To se mu podařil a jen těsně míjí branku!
     
    43
    Při další akci zastavena hra vinou nedovolené hry rukou od Schmida. Domácí tako mají v závěru poločasu možnost v podobě dalšího přímého kopu.
     
    44
    Přímý kop Mohuče nepřinesl žádnou příležitost na ohrožení branky. Centr domácích totiž skončil pouze za brankou soupeře, a tak si odkop vezme na starost Zetterer.
     
    45+1
    Žlutá karta pro tým Werder Brémy (Jens Stage).
     
    45+2
    Domácí v závěru poločasu rozehráli ještě jeden rohový kop, ale ani ten se příliš nevydařilo. Hostující obránci si opět bez větších potíží poradili.
     
    45+2
    Rozhodčí v prvním poločase nastavuje dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    První poločase utkání je za námi! Hosté z Werderu Brémy vedou po první části hry 1:0 díky rychlému gólu, který již ve 2. minutě po chybě v domácí obraně vstřelil Marvin Ducksch. Domácí sice působili v prvních pětačtyřiceti minutách aktivněji, ale nemohou najít recept na překonání hostující obrany. Brémy hrozí především z rychlých protiútoku a vyložených šancí si vypracovali více. Uvidíme tak co nám přinese druhý poločas, jenž startuje zhruba v 16:34.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Úvodní rozehrávku druhého poločasu si vzali na starost, hosté, kteří ihned na útočné polovině vybojovali autové vhazování. Poté následoval rychlý protiútok domácích, pozemní centr do vápna vyslal Onisiwo. Ve vápně skvěle zasáhl Jung, který posílá míč na rohový kop.
     
    47
    Z těch zatím Mohuč dnes příliš nebezpečný není, Domácí si s dalším centrem poradili a mohou tak rozehrát od vlastní branky.
     
    48
    Jenže ani oni dlouho na míči nezůstali, pod tlakem byli nuceni ho odevzdat soupeři, který již pokračuje v kombinaci na vlastní polovině.
     
    49
    Krauss se teď hodně zlobil na rozhodčího, jenž po souboji a odrazu míče do zámezí přisuzuje autové vhazování hostům.
     
    50
    Schmid se snažil na pravém křídle dostat k centru, ale v přesile hostů úspěšný nebyl. Následoval navíc útočný faul, a tak uvidíme rozehrávku Mohuče z vlastní poloviny.
     
    51
    Ngankam se mohl snažit jak chtěl, ale na dlouhou přihrávku jeho spoluhráčů nedosáhl. Míč od vlastní branky pošle zpět do hry brankář Zetterer.
     
    52
    Amiri byl úspěšnější v souboji proti Lynenovi, který pod tlakem posílá míč za postranní čáru. Mohuč rozehraje autové vhazování.
     
    53
    Amiri předvedl skvělé individuální dovednosti, když na pravém křídle obešel Demana a posílal míč na hranici velkého vápna. Tam ho ale zachytili hosté a spěchat dopředu mohl naopak Njimah, ten ale také rychle ztrácí.
     
    54
    Oba týmy zatím předvádějí v úvodu druhého poločasu hodně nepřesností. Další dlouhá průtoková přihrávka na Njimaha byla také nepřesná, a tak neměli problém ji zachytit domácí obránci.
     
    55
    Deman se snažil na levém křídle prodloužit na Njimaha, ale ani jeho přihrávka nepatřila mezi ty nejpovedenější. Míč byl sražen do zámezí. Aut pro Brémy.
     
    56
    Onisiwo si zpracoval ve vápně Brém přihrávku zády k brance a snažil se obejít Starka, jenže ten si celou situaci pohlídal a útočníka před sebe nepustil. Domácí se ještě dožadovali penalty, ale rozhodčí zůstává v klidu a ukazuje, že se bude pokračovat dále odkopem od branky Werderu.
     
    58
    Caci poslal ve středu pole k zemi jednoho z hostujících záložníků. Brémy budou rozehrávat z půlící čáry.
     
    59
    Zbytečně teď hlavou ve vápně zasáhl van den Berg a poskytl tak rohový kop Brémám, když do vápna Mohuče mířil pomalý balón vzduchem, se kterým by si poradil Zenterer.
     
    60
    Brémy vyslali do vápna domácích dlouhý centr, ale ten končí pouze v rukavicích muže v oranžovém dresu, tedy brankáře Zenterera.
     
    61
    Z ničeho nic se po přihrávce ve vápně dostal k ráně z velké blízkosti ve vápně Brém Ngankam. Jeho pokus do horní části branky ale vytahuje na rohový kop skvělým zákrokem Zetterer!
     
    62
    Rohový kop z levé strany úspěšný nebyl, míč ale skončil za hostující brankou a domácí si tak rozehrávku od rohového praporku zopakují. Tentokrát z druhé strany.
     
    63
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05:
    ze hřiště odchází Jonathan Burkardt, přichází Ludovic Ajorque.
     
    64
    Ducksch si nedokázal ideálně zpracovat míč ve vápně Mohuče, velké štěstí pro domácí. Útočník Werderu by totiž pálil z velmi nebezpčné pozice. S míčem ale mohou postupovat vpřed domácí.
     
    65
    Agu na hranici velkého vápna hledal jednoho z nabíhajících spoluhráčů ve vápně Mohuče, ale přihrávka mu nevyšla ideálně, a tak si pro míč došel Zentner.
     
    66
    Na druhé straně centroval z pravé strany Widmer. Jeho pokus sražen za hostující branku, Amiri bude rozehrávat rohový kop,
     
    67
    Onisiwo se dostal ke střele ve vápně, skvěle ale zasáhl Schmid, jenž ve skluzu srazil kulatý nesmysl na další rohový kop! Domácí začínají pěkně zlobit hostující obránce.
     
    67
    Žlutá karta pro tým 1. FSV Mohuč 05 (Tom Krauß).
     
    68
    Po faulu Krausse se Werder dostal k centru z hloubi pole, ten byl sražen zpět do středu. Brémy budou pokračovat vhazováním od postranní čáry.
     
    69
    Střídání v týmu Werder Brémy:
    ze hřiště odchází Marvin Ducksch, přichází Nick Woltemade,
    ze hřiště odchází Justin Njinmah, přichází Rafael Borré.
     
    70
    Tvrdá přihrávka po zemi do vápna Brém byla hostujícími obránci zneškodněna. Domácí se dostanou k rozehrávce v podobě autu.
     
    71
    Tempo hry jde v posledních minutách hodně nahoru. Napětí by se dalo doslova krájet. Hosté navíc osvěžili hru třemi střídáními, další se také chystá na domácí střídačce.
     
    73
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05:
    ze hřiště odchází Tom Krauß, přichází Marc Richter.
     
    73
    Ngankam zůstává po šlapáku ležet na zemi. Rozhodčí ale faul nepíská, zdá se, že obra hráči šli do souboje stejně. Mohuč má k dispozici autové vhazování na útočné polovině.
     
    74
    Tentokrát se již o faul jednalo, Friedl poslal k zemi Onisiwa. Mohu rozehraje standardní situaci z levé strany.
     
    75
    S centrem si ve vlastním vápně poradil Deman, který ho odvrátil na rohový kop. Amiri se tak přesune k rohovému praporku a rozehraje další roh svého týmu.
     
    76
    Na opačné polovině hrací plochy zkusil z velké dálky překvapit brankáře Mohuče střídající Borré. Jenže projektil z jeho kopačky skončil někde na tribuně za domácí svatyní.
     
    77
    Ve středu hřiště poslán k zemi Bittencourt. Brémy tak mají možnost rozehrávat zhruba z půlící čáry. Vypadá to ale, že hosté již nikam spěchat nebudou.
     
    78
    Hosté měli teď otevřený celý střed pole a v protiútoku postupovali ve třech proti třem. Bittencourt vedl míč středem, ale před velkým vápnem byl vytlačen k postranní čáře, kde ztrácí.
     
    79
    Žlutá karta pro tým 1. FSV Mohuč 05 (Amiri).
     
    79
    Podruhé v rychlém sledu mohli Brémy spěchat dopředu. Ale na hřišti zůstal ležet Amiri a hosté celou akci pozastavili. Pokračovat budeme z obranné poloviny hostů.
     
    80
    Mohuči se v posledních minutách nedaří vůbec dostat k zakončení. Brémy jakoby věděli přesně, jak eliminovat útoky soupeře, který v posledních minutách nevypadá nijak nebezpečně.
     
    81
    Stark teď mohl být rád, že rozhodčí nevytáhl druhou žlutou kartu. Mohuč tak rozehraje další standardku, na přímé ohrožená branky to ale nebude.
     
    82
    Amiri vyslal do vápna Brém centr. Tam jeden z jeho spoluhráčů hlavou přihrával před branku, kde se dostal nejvýše Onisiwo. Jeho pokus hlavou končí těsně nad břevnem branky, kterou střeží Zetterer!
     
    84
    Skvělou defenzivní práci odvedl Jung, který nejprve zastavil přihrávku Mohuče, následně vyvezl míč a nechal se faulovat.
     
    84
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05:
    ze hřiště odchází Jessic Ngankam, přichází David Mamutovic,
    ze hřiště odchází Phillipp Mwene, přichází Edimilson Fernandes,
    ze hřiště odchází Nadiem Amiri, přichází Dominik Kohr.
     
    86
    Střídání v týmu Werder Brémy:
    ze hřiště odchází Jens Stage, přichází Christian Groß.
     
    87
    Žlutá karta pro tým 1. FSV Mohuč 05 (Marc Richter).
     
    87
    Oba týmy ještě před závěrečnými minutami střídají. Žlutou kartu dostává z komentáře k výroku rozhodčího Marc Richter. Rozehrávat budou Brémy.
     
    88
    Žlutá karta pro tým 1. FSV Mohuč 05 (Anthony Caci).
     
    88
    Žlutá karta pro tým Werder Brémy (Leonardo Bittencourt).
     
    89
    Po souboji u postranní čáry došlo ke strkanici, po které rozhodčí odměňuje zástupce obou celků. Míč putuje k Zettererovi, který bude rozehrávat od vlastní branky.
     
    90
    Bareirro se po přihrávce do vápna Brém dostal ke střele, ale ta skončila nad brankou soupeře. Navíc byl pískán ofsajd. Rozehrají hosté.
     
    90+1
    Rozhodčí v druhém poločase nastavuje pět minut nad rámec základní hrací doby!
     
    90+1
    Onisiwo se dostal s míčem do vápna, z úhlu pak ještě v nouzi hledal spoluhráče, ale jeho tvrdá přihrávka pouze prolétla vápnem soupeře.
     
    90+2
    Brémy dokázali dostat míč do bezpečně vzdálenosti od vlastní branky. Mohuč tak začne další akci od vlastní branky.
     
    90+3
    Další centr do vápna Werderu zlikvidovalo jeden z bránících. Následné zakončení pak míří mimo tři tyče, rozehraje Zetterer.
     
    90+3
    Střídání v týmu Werder Brémy:
    ze hřiště odchází Felix Agu, přichází Julián Malatini.
     
    90+4
    Brémy se dostali s míčem za útočnu polovinu, kde se snažili udržet balón a nabrat cenné vteřiny. To se jim ale nepodařilo na dlouho, Mohuč tak má jednu z posledních příležitosti na vyrovnání!
     
    90+5
    Woltemade nachytán v ofsajdu. Rozehrávat bude z vlastní poloviny gólman Zenterer. Do konce zápasu zbývají poslední vteřiny.
     
    90+6
    Přece jen ještě domácí dostanou šanci ne změnu skóre. Stane se tak po faulu zhruba patnáct metrů od velkého vápna Brém.
     
    90+7
    Do vápna Brém při závěrečném nákopu zamířil i brankář Zenterer, který se dostal do zakončení, jenže nastřelil prvního hráče před sebou. Domácí pak žádali penaltu, ale hlavní arbitr po komunikaci s videorozhodčím usoudil, že pokutový kop toto nebude.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    Utkání 20. kola německé Bundesligy mezi domácím 1. FSV Mohuč 05 a hosty z Werder Brémy končí šťastněji pro hostující celek. Ten vítězí 1:0 po brance Ducksche z 2. minuty. Druhý poločas nepřinesl příliš velkých příležitosti na změnu skóre. Domácí celek byl střelecky aktivnější, ale nepodařilo se mu ani jednou dostat míč do sítě, a tak si dnes tři body odveze Werder Brémy.
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 15:5. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 22:16.
     
    Ode mne je to pro dnešek vše! Loučím se s Vámi a přeji Vám hezký zbytek dnešního večera! (17:29:54)

    Adam Mitáš

    Branky: 2. Ducksch

    Karty:   67. Krauß (MAI), 79. Amiri (MAI), 87. Richter (MAI), 88. Caci (MAI) – 35. Stark (BRM), 45+1. Stage (BRM), 88. Bittencourt (BRM)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 15:5. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 22:16.
    1. FSV Mohuč 05: Zentner – Widmer (C), van den Berg, Caci, Mwene (84. Fernandes) – Krauß (73. Richter), Barreiro – Burkardt (63. Ajorque), Amiri (84. Kohr), Onisiwo – Ngankam (84. Mamutovic).
    Náhradníci: Batz – da Costa, Guilavogui, Papela.

    Trenér: Siewert T.

    Werder Brémy: Zetterer – Stark, Friedl (C), Jung – Deman, Schmid (69. Bittencourt), Lynen, Stage (86. Groß), Agu (90+3. Malatini) – Ducksch (69. Woltemade), Njinmah (69. Borré).
    Náhradníci: Pavlenka – Weiser, Alvero, Kownacki.

    Trenér: Werner O.

    Rozhodčí: Brand B.
    bahis siteleri