Empoli – Janov 0:0 (kon.) | Udinese – Monza 0:0 (kon.) | Frosinone – AC Milán 2:3 (kon.)
Bologna – Sassuolo 4:2 (kon.)
konec
Bologna FC
4:2 (1:2)
US Sassuolo Calcio
Sobota 03.02.2024, 20:45 • Stadio Renato Dall'Ara, Bologna • Italská Serie A • 23. kolo
Předzápasové kurzy
    86. Alexis SAELEMAEKERS - 4:2
     
    86
    Bologna právě vstřelila branku!
    Domácí zřejmě rozhodují dnešní duel! Po standardní situaci došlo k několika centrům, které defenziva odvrátila. A to pouze na nohu ALEXISE SAELEMAEKERSIHO, jenž si pohrál s obránce hostů a následně technickou ranou přidal čtvrtou trefu svého mužstva. – 4:2.
    83. Lewis FERGUSON - 3:2
     
    83
    Bologna právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, domácí otáčí derby! Po několika odrazech se dostal k míči Joshua Zirkzee a následně posunul balón na svého spoluhráče. Tím byl LEWIS FERGUSON, jenž osamocen přesnou střelou na zadní tyč rozvlnili síť za zády Consigliho. – 3:2.
    73. Giovanni FABBIAN - 2:2
     
    73
    Bologna právě vstřelila branku!
    Domácí zaslouženě vyrovnávají! Victor Kristiansen si naběhl skvěle do levé strany a prokousal se k špičkovému centru do velkého vápna. Tam si naběhl GIOVANNI FABBIAN, se kterým byl sice navázán obránce, ale on vyskočil výše a přesně k tyči nedal šanci Consiglimu. – 2:2.
    34. Cristian VOLPATO - 1:2
     
    34
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Hosté si z ničeho nic berou vedení zpět! Armand Lauriente začal celou útočnou akci a přihrávkou na kříž našel úplně volného CRISTIANA VOLPATA. Ten si navedl v klidu míč na svou levou nohou a nádherným obstřelem na zadní tyč překonal marně natahujícího se Skorupskiho. – 1:2.
    24. Mattia VITI - 1:1
     
    24
    Bologna právě vstřelila branku!
    Po rohovém kopu domácí vyrovnávají! Ostrý centr letící na přední tyč propadl celým vápnem až k osamocenému hráči. Tím byl Joshua Zirkzee, jenž se rozhodl pro střelu z voleje. Ta se otřela ještě o obránce MATTIA VITIHO a zaplula přesně k tyči branky Consigliho, který byl zcela bez šance. Výsledkem je i nešťastná vlastní branka hostů. – 1:1.
    14. Kristian THORSTVEDT - 0:1
     
    14
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Hostující mužstvo otevírá střelecký účet tohoto derby! Łukasz Skorupski poslal od své branky nepřesnou přihrávku na Freulera. Domácí středopolař na balón nedosáhl, proto se ho zmocnil KRISTIAN THORSTVEDT a navedl si míč ke střele levou nohou. Tvrdá bomba z pokutového území nedala rozhozenému brankáři žádnou šanci. – 0:1.

    Matyáš Kotlan

    Branky: 24. Viti (vla.), 73. Fabbian (Kristiansen), 83. Ferguson (Zirkzee), 86. Saelemaekers – 14. Thorstvedt, 34. Volpato (Lauriente)

    Karty:   55. Aebischer (BLG) – 45+1. Thorstvedt (SAS), 85. Boloca (SAS), 90+3. Doig (SAS)


    Držení míče: 71 % : 29 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:10.
    Bologna FC: Skorupski – Posch, Beukema, Calafiori, Kristiansen – Freuler, Aebischer (58. Orsolini) – Fabbian, Ferguson (C), Urbański (58. Saelemaekers) – Zirkzee.
    Náhradníci: Bagnolini, Ravaglia – M. Ilić, Moro, Karlsson, Corazza, Odgaard, Lykogiannis, Lucumi, De Silvestri.

    Trenér: Thiago Motta

    US Sassuolo Calcio: Consigli (C) – Pedersen, Erlić (81. Ruan), Viti, Doig – Lipani (58. Boloca), Thorstvedt – Bajrami (68. Račić), Volpato (58. Ceïde), Lauriente – Pinamonti (81. Mulattieri).
    Náhradníci: Pegolo, Cragno – Missori, Ferrari.

    Trenér: Alessio Dionisi

    Rozhodčí: Sacchi – Meli, Alassio
    bahis siteleri