Trenčín – Trnava 4:2 (kon.) | Senica – Zlaté Moravce 1:0 (kon.) | Prešov – Nitra 1:1 (kon.)
Košice – Dunajská Streda 3:0 (kon.) | Trenčín – Trnava 4:2 (kon.) | Žilina – B. Bystrica 3:1 (kon.)
Slovan Bratislava – Ružomberok 2:0 (kon.)
konec
MŠK Žilina
3:1 (1:1)
MFK Dukla Banská Bystrica
sk Sobota 26.11.2011, 17:30 • Pod Dubňom • Niké liga
     
    88
    Žilina dala gól!

    Pečovský zrejme definitívne rozhodol. Výborný výkon korunoval tento bývalý hráč Dukly peknou strelou a nedal Belicovi najmenšiu šancu.
     
    55
    Žilina dala gól!

    Priamy kop zahrával Mráz, lopta sa dostala až k voľnému Ondrášovi na vzdialenejšej žrdi a ten ju bez problémov poslal po druhýkrát do siete!
     
    44
    Je vyrovnané!

    Ako blesk z jasného neba prišiel vyrovnávajúci gól Banskej Bystrice. Jakubko sa dostal do veľkého vápna a našiel Ľuptáka, ktorý tvrdo vystrelil. Loptu však tečoval jeden z brániacich hráčov, tá zmenila smer a končí v sieti!
     
    2
    Žilina strieľa gól!

    Fanúšikovia sa ani nestihli poriadne usadiť a už videli gól v bráne Tomáša Belica. Domáci sa dostali do brejku, Pečovský našiel Barčíka, ktorý zoči-voči brankárovi prízemnou strelou otvára skóre stredoslovenského derby.

    Milan Gončár

    Branky: 2. Barčík, 55. Ondráš , 88. Pečovský - 44. Ľupták

    Karty:   50. Ondráš (ZIL), 54. Deza (ZIL), 90. Štrba (ZIL) - 55. Hučko (BBY)   28. Rejdovian (BBY)


    MŠK Žilina: Martin Krnáč - Stanislav Angelovič, Jozef Piaček, Marcel Ondráš, Patrik Mráz (74. Vladimír Leitner) - Zdeno Štrba (K) - Róbert Pich, Miroslav Barčík (K), Viktor Pečovský, Jean Deza (62. Roman Gergel) - Momodou Ceesay (86. Jaroslav Mihálik)
    MFK Dukla Banská Bystrica: Tomáš Belic - Michal Pančík, Martin Poljovka (K), Juraj Chupáč, Tomáš Hučko - Marek Hlinka, Branislav Ľupták (88. Michal Faško) - Jozef Rejdovian, Jakub Považanec (82. Dušan Uškovič), Jakub Brašeň (71. Matúš Turňa) - Martin Jakubko

    Rozhodčí: Jaška - Somoláni, Tomčík

    Diváci: 1 812
    bahis siteleri