Norimberk – Kaiserslautern 1:0 (kon.) | Dortmund – Schalke 2:0 (kon.) | Hertha – Leverkusen 3:3 (kon.)
Hoffenheim – Freiburg 1:1 (kon.) | Augsburg – Wolfsburg 2:0 (kon.) | Hannover – Hamburg 1:1 (kon.)
konec
FC Augsburg
2:0 (0:0)
VfL Wolfsburg
Sobota 26.11.2011, 15:30 • SGL Arena • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    94
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Tak to je rázné "Nazdar!" Sinkala na levém křídle poslal napříč vápnem centr a EDMOND KAPLLANI končí trápení hostů!
     
    92
    Ještě taktické střídání, odchází Werner, nahrazen zambijským záložníkem Sinkalou.
     
    90
    Baier vydoloval míč nedovoleným způsobem, i přes hvizd rozhodčího se však hnal a hnal ku brance, hráče bořil a když jej nezastavil ani třetí, již zuřivý hvizd sudího, tak napřáhl! Nic netrefil, leda tak žlutou kartu, kterou se teď snaží odčinit zoufalou signalizací, že prý nic neslyšel.
     
    88
    Sascha Mölders opouští hřiště, sice dnes nedal gól, ale jediný zásah zápasu, který zaznamenal Brinkmann, prakticky vymyslel on. Nahrazuje jej na hřišti albánský útočník Edmond Kapllani, rodák z Drače.
     
    86
    Poslední zoufalá snaha hostů o srovnání, odchází Hasebe, nahrazuje jej útočník Arnold.
     
    81
    Tím hráče, kdo dostal žlutou kartu, byl Chris.
     
    82
    Benaglio vytasil nádherný zákrok a drží Wolfsburg ve hře!!!
     
    81
    Reinhardt faulovaný na hranici šestnáctky, ideální pozice na přímý kop a domácí mohou, troufám si tvrdit, rozhodnout!
     
    79
    Hosté bodovat nechtějí!!! Lakič zazdil po krásné akci Wolfsburgu další obrovskou šanci, jeho rána ale mířila zase nehorázně vedle branky...
     
    73
    Druhé střídání, Salihamidžiče nahradil Chorvat Srďan Lakič.
     
    72
    Mandžukič dostal centr na malé vápno, leč jej trochu podběhl a v záklonu hlavičkoval přes natahujícího se Amsifa, ale o pár milimetrů i nad branku!
     
    69
    Hrdina předchozích okamžiků Brinkmann dostává žlutou kartu za faul na Hleba, divačky v Aréně jej ale mají určitě rády, protože Brinkmann málem stáhl běloruské hvězdě trenýrky. Rozhodčí pro tyto erotické avantýry moc pochopení neměl.
     
    66
    Augsburg právě vstřelil branku!
    A mají to! Wolfsburg zazdil svou obrovskou šanci a prakticky ihned z útoku inkasuje! Přes hlavu dostal míč za obranu Mölders, tam si jej převzal rozběhnutý DANIEL BRINKMANN a pětadvacetiletý rodák z Horn-Bad Meinbergu otevírá nekompromisní střelou na zadní tyč skóre!
     
    64
    Neskutečné!!! Největší šance zápasu, ten centr zleva se snesl na hlavu Salihamidžiče, který na značce penalty nacvičoval něco, co moc nechápu, prostě tam pobíhal s hlavou skloněnou a míč jej trefil do zátylku, odrazil se na zadní tyč a Madlung zazdil stoprocentní tutovku! Co stoprocentní, naprosto křišťálově čistou. A jak? Netrefil lehký balon...
     
    62
    První střídání v zápase, prakticky neviditelný Korejec Koo Ja-Cheol odchází ze hřiště, nahradí ho známý Bělorus Alexandr Hleb, který je ve Wolfsburgu na hostování z Barcelony.
     
    59
    A hodně vzruchu v šestnáctce hostů! Na začátku všeho chaos Wolfsburgu v defenzívě, Werner toho využil a zatáhl míč do vápna, jeho pas před branku ale žádného spoluhráče nenašel, i tak zadáci Wolfsburgu zase jen a pouze namazali Davidsovi! Ten byl ve vápně poslán ostrým soubojem k zemi, diváci se znovu zlobí a bouří!!!
     
    47
    Žlutou kartu si vykoledoval za svůj útočný faul Dejagah... A to asi bude to poslední v prvním poločase...
     
    42
    Radost předčasná? Mölders dává gól, ten ale neplatí, protože je signalizován faul... Teď diskuse z obou stran, co se děje?
     
    37
    Aktivní byl nyní Íránec Ashkan Dejagah, který napadal rozehrávku brankáře Amsifa! Ten si sám zavařil, jeho odkop pak Dejagaha trefil do nohy a míč skončil v zámezí.
     
    26
    Hosté vyvedli v obraně nebezpečnou chybu, když hlavičkující Madlung namazal Wernerovi, jeho rána neomylně zamířila někam do patnácté řady tribuny za brankou.
     
    25
    A Josué zastavil unikajícího Reinhardta nedovoleně a vidí žlutou kartu.
     
    16
    Hosté rozehráli rohový kop na krátko, následně se do vápna snesl nepříjemný centr, na který Amsif nedosáhl a odvracet musel Davids!
     
    3
    Tobias Werner si počínal na středovém kruhu nedovoleně, loktem poslal Chrise k zemi a dostává žlutou kartu.

    Jaroslav Svoboda

    Branky: 66. Brinkmann, 94. Kapllani

    Karty:   3. Werner (AUG), 69. Brinkmann (AUG), 90. Baier (AUG) - 25. Josué (WOF), 47. Dejagah (WOF), 81. Chris (WOF)


    FC Augsburg: Amsif - Verhaegh, Langkamp, Callsen-Bracker, Reinhardt - Hosogai - Werner (90. Sinkala), Davids, Brinkmann, Baier - Mölders (88. Kapllani).
    VfL Wolfsburg: Benaglio - Schafer, Madlung, Chris, Trash - Salihamidžič (73. Lakič), Josue, Hasebe (86. Arnold) - Dejagah, Madžukič, Koo (62. Hleb).

    Rozhodčí: Guido Winkmann

    Diváci: 29 110
    bahis siteleri