Norimberk – Kaiserslautern 1:0 (kon.) | Dortmund – Schalke 2:0 (kon.) | Hertha – Leverkusen 3:3 (kon.)
Hoffenheim – Freiburg 1:1 (kon.) | Augsburg – Wolfsburg 2:0 (kon.) | Hannover – Hamburg 1:1 (kon.)
konec
Hannover 96
1:1 (0:0)
Hamburger SV
Sobota 26.11.2011, 18:30 • AWD-Arena • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Příliš aktivní byl v konverzaci se sudím Iličević a vidí za to žlutou kartu.
     
    84
    Podruhé střídá i hostující celek. Ivo Iličević nahradí Marcela Jansena.
     
    84
    Střídání číslo dvě na domácí straně. Abdellaoue odchází a na jeho pozici se postaví Konstantin Rausch.
     
    80
    Sérgio Pinto uviděl za taktický faul na Sona žlutou kartu.
     
    81
    Střídání na straně hostů. Ze hry odejde Kačar a na jeho místo příchází Robert Tesche.
     
    79
    Hannover právě vstřelil branku!
    Fantastická trefa Schlaudraffa znamená vyrovnání! Nacvičený signál domácích po rohovém kopu vychází a Jaroslav Drobný s tím v brance nemůže udělat vůbec nic. Z levé strany místo centru do vápna poslal míč na hranici pokutového území Pinto. Do letícího míče se exkluzivně opřel JAN SCHLAUDRAFF a pro Hannover to nemohlo dopadnout lépe. Prudká rána totiž zaplula přesně k právé tyči!
     
    78
    Abdellaoue zhruba pět metrů před vápnem lehce kontaktován Aogem a padá. Hostující zadák vidí za svůj lehký faul žlutou kartu.
     
    67
    Hannover poprvé střídá. Stoppelkampa nahradí útočník Artur Sobiech.
     
    66
    A málem z toho bylo repete! Rohový kop si z levé strany opět postavil Töre a moc nechybělo. Hlavičku volného kapitána hostů Westermanna zastavuje na brankové čáře Manuel Schmiedebach!
     
    64
    Hamburger právě vstřelil branku!
    A z něj už jde hostující celek do vedení! Po centru Gökhana Töreho z levé strany nepřikryl Abdellaoue zadáka hostů JEFFREYHO BRUMU, který nastavenou kopačkou prostřeluje Zielera v brance Hannoveru!
     
    36
    Festival promarněných šancí byl na angažmá na útočné polovině domácích! Stoppelkamp posunul do pokutového území na Schlaudraffa, který však šajtlí pálí pouze do připraveného strážce branky Hamburgeru SV Jaroslava Drobného!
     
    34
    Odpověď domácích nebyla zakončena, a tak se du útoku znovu hnal soubor trenéra Finka. Závoru mu dal Karim Haggui, který vidí za svůj faul první žlutou kartu utkání.
     
    32
    Další šance Hamburgeru! Vynikající průnik předvedl Gökhan Töre, který krásně prošel z levé strany. Míč posunul na Guerrera, který si ho posunul a následně okamžitě pálil na branku. Míč končí bez zásahu Zielera těsně vedle jeho svatyně!
     
    29
    Rychlá akce hostů znamenala velké nebezpečí pro Zielera! Akci středem posunul ve vhodný moment Rincón na Sona, který se opřel do míče a skákavou ranou donutil domácího brankáře k výbornému zákroku! Zieler dělovku vyráží na rohový kop.
     
    20
    Centr z levé strany z kopačky Pinta našel znovu Hagguie, který ale opět neproměňuje. Fantasticky zastavuje na brankové čáře Drobný, který vyrazil. Následná dorážka již není pro ofsajd povolena.
     
    17
    Rychlou přihrávku na levou stranu zachytil Mohammed Abdealloue, jenže jeho ránu výborně znovu vyráží Drobný!
     
    14
    Veliké okno v hostující defenzívě nevyužívá Schlaudraff! Pinto z vlastní poloviny našel středem hřiště ideálně rozeběhnutého Jana Schlaudraffa, jenže ten sám před Drobným pálí pouze do nohou českého reprezentačního brankáře!
     
    2
    Chyba domácích v rozehrávce dostal k míči Sona. Ten ještě našel na pravé straně volného Guerrera, který z hranice pokutového území prudce vypálil. Rána jde těsně vedle pravé tyče!

    Martin Mišovec

    Branky: 79. Schlaudraff - 64. Bruma

    Karty:   34. Haggui (HAN), 80. Pinto (HAN) - 78. Aogo (HAM), 90. Iličević (HAM)


    Hannover 96: Zieler - Cherundolo, Haggui, Pogatetz, C. Schulz - Stoppelkamp (67. Sobiech), Schmiedebach, Pinto, Pander - Schlaudraff, Abdellaoue (84. Rausch).

    Trenér: Mirko Slomka

    Hamburger SV: Drobný - Diekmeier, Bruma, Westermann, Aogo - Töre, Kačar (81. Tesche), Rincón, Jansen (84. Iličević) - Guerrero, Son.

    Trenér: Thorsten Fink

    Rozhodčí: Zwayer - Siebert, Glindemann

    Diváci: 49 000
    bahis siteleri