Kadaň – Kyjev 2:4 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 1:3 (kon.)
konec
Sportovní klub Kadaň
2:4 (1:3, 1:1, 0:0)
HC Berkut-Kyjev
sk Pátek 17.08.2012, 15:30Memoriál Pavla Zábojníka
Partner:
     
    35:02
    Kyjev dala gól! Berkut zvyšuje svoj náskok, IGOR GONGALSKI sa ocitá sám s pukom 2 metre pred bránkou Strmeňa, blafákom sa mu podarilo pohnúť s brankárom Kadane a tým pádom sa mu naskytla šanca poslať puk pomedzi betóny, čo sa mu aj podarilo. Asistencie: Maksim Abaev, Dušan Devečka.
     
    28:42
    Kadaň dala gól! Kadaň využíva presilovú hru, aj to však kurióznym spôsobom. Po nahodení ROMANA CHLOUBU sa puk dostáva k pravej tyčke bránky Iachnika, tam však zaúradoval jeden z obrancov Berkutu, keď si puk nevšimol a pri snahe o zorientovanie si vráža puk do vlastnej bránky korčulou. Gól bol teda pripísaný Chloubovi. Asistencie: Tomáš Schmidt.
     
    18:46
    Kyjev dala gól! PAVEL VOLCHEK sa dostáva cez obrancu pred bránku Strmeňa, zakončuje individuálne, puk si prehodil na druhú stranu a strieľa gól prakticky do prázdnej bránky. Asistencia: Artem Gnidenko.
     
    09:36
    Kyjev dala gól! Kyjev dala gól! Na obranu zabúdajú hráči Kadaňe - tí pustili do brejku Juriho Eliseenka, ten však nastreľuje iba betóny brankára Kadane, následne však dochádza k dorážke a PAVEL VOLCHEK sa môže tešiť z gólu v súperovej sieti. Asistencie: Juri Eliseenko, Artem Gnidenko.
     
    05:58
    Kyjev dala gól! Je vyrovnané ! Po skrumáži pred bránkou sa dostáva puk na hokejku SHAMIL RAMAZANOV, ktorý zúžitkoval nahodenie Igora Gonzalského a strieľa gól popod lapačku Strmeňa. Asistencie: Igor Gonzalski, Aleksandr Torianik.
     
    03:52
    Kadaň dala gól! DANIEL KOLČAVA strieľa tesne z pred pravého kruhu, Iachnikovi prechádza puk popod vyrážačku. Asistencia: Danko Deveri.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 4. Kolčava (Deveri ), 29. Chlouba (Schmidt) - 6. Ramazanov (Gonzalski, Torianik), 10. Volchek (Eliseenko, Gnidenko), 19. Volchek (Gnidenko), 36. Gongalski (Abaev, Devečka)


    Sportovní klub Kadaň: Strmeň (Hanuliak) - Mazanec, Pozdeňa - Opalek, Pavlas - Trefný, Schmidt - Kolčava, Dostál - Andres. Charousek, Seman - Stoklasa, Tvrdek, Mainer - Ton, Chlouba, Račuk - Škorik, Hanták, Deveri
    HC Berkut-Kyjev: Iachnik (Chorošun) - Glebov, Iakimovich, Pobedanostsev, Isaenko, Devečka, Abaev, Katulis, Dudas - Eliseenko, Gnidenko, Volchek, Mihailov K., Osipov, Mihailov D., Torianik, Ramazanov, Gongalski, Guzik, Karaulshuk, Cherneshenko
    bahis siteleri