Kadaň – Kyjev 2:4 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 1:3 (kon.)
konec
Sportovní klub Kadaň
2:4 (1:3, 1:1, 0:0)
HC Berkut-Kyjev
sk Pátek 17.08.2012, 15:30Memoriál Pavla Zábojníka
Partner:
     
    Kadaň teda vyhráva 2:1 na nájazdy. Pri dvoch prehrách im pomôže aspoň víťazstvo v samostatných nájazdoch pri vyhodnocovaní turnaja.

    HC Berkut Kyjev vyhráva aj svoj druhý zápas na tomto turnaji, tentoraz v pomere 4:2. Dá sa povedať, že počas celého zápasu s menšími prestávkami bol Berkut tvorcom hry, aj preto môžu dnes oslavovať druhé víťazstvo.

    Ďalší zápas HKm Zvolen - HC 05 Banská Bystrica sa odohrá o 19:00. (17:48:32)
     
    59:04
    Filip Seman nastreľuje z ľavého kruhu tyč Iachnikovej bránky !
     
    55:46
    Schmidt strieľa od modrej čiary, jeho pokus je tečovaný, mnohí už puk po jeho strele videli v bránke, ten však prešiel tesne vedľa ľavej tyčky.
     
    53:36
    Ďalší Kyjevčan je vylúčený, pre Kadaň teda nasleduje presilová hra o dvoch hráčov.
     
    52:36
    Gnidenko je vylúčený za nedovolené bránenie.
     
    41:27
    Stoklasa vracia úder protihráčovi, posiela k ľadu hráča Berkutu, je vylúčený za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou, 1 minútu a 14 sekúnd bude hrať Berkut presilovú hru o dvoch hráčov !
     
    40:43
    Za vrazenie je vylúčený Martin Mazanec, presilová hra sa naskytla Berkutu.
     
    35:45
    Vylúčenie tentoraz na strane Kadane, Berkut si po dlhom čase zahrá presilovú hru.
     
    35:02
    Kyjev dala gól! Berkut zvyšuje svoj náskok, IGOR GONGALSKI sa ocitá sám s pukom 2 metre pred bránkou Strmeňa, blafákom sa mu podarilo pohnúť s brankárom Kadane a tým pádom sa mu naskytla šanca poslať puk pomedzi betóny, čo sa mu aj podarilo. Asistencie: Maksim Abaev, Dušan Devečka.
     
    33:16
    Charousek nahráva pred prázdnu bránku Andresovi, ten ale bez prípravy netrafil puk !
     
    31:54
    Ďalšia presilová hra pre Kadaň, hráči Berkutu nehrajú vôbec podľa pravidiel.
     
    29:19
    A je tu ďalšie vylúčenie a znova si ide odsedieť trest Karaulshuk, te dostáva v priebehu 5 minút druhý dvojminútový trest, tentoraz za vrazenie.
     
    28:42
    Kadaň dala gól! Kadaň využíva presilovú hru, aj to však kurióznym spôsobom. Po nahodení ROMANA CHLOUBU sa puk dostáva k pravej tyčke bránky Iachnika, tam však zaúradoval jeden z obrancov Berkutu, keď si puk nevšimol a pri snahe o zorientovanie si vráža puk do vlastnej bránky korčulou. Gól bol teda pripísaný Chloubovi. Asistencie: Tomáš Schmidt.
     
    24:48
    Hainer následne predvádza útočný faul, za hru s vysokou hokejkou si odsedí dve minúty na trestnej lavici.
     
    18:46
    Kyjev dala gól! PAVEL VOLCHEK sa dostáva cez obrancu pred bránku Strmeňa, zakončuje individuálne, puk si prehodil na druhú stranu a strieľa gól prakticky do prázdnej bránky. Asistencia: Artem Gnidenko.
     
    17:02
    Torianik odchádza na trestnú lavicu za filmovanie pádu, v tom istom čase si ide oddýchnuť na trestnú lavicu aj Kočava, ten sa previnil držaním. Hrá sa opäť 4 na 4.
     
    14:29
    Kaspar Guzik je vylúčený za krošček, následne však po jeho zákroku úradoval aj Trefný, ktorý odchádza na trestnú lavicu za sekanie. Hrá sa 4 na 4.
     
    11:21
    Kyjev bude hrať v oslabení, naopak Kadaň si zahrá prvú presilovú hru v tomto zápase.
     
    09:36
    Kyjev dala gól! Kyjev dala gól! Na obranu zabúdajú hráči Kadaňe - tí pustili do brejku Juriho Eliseenka, ten však nastreľuje iba betóny brankára Kadane, následne však dochádza k dorážke a PAVEL VOLCHEK sa môže tešiť z gólu v súperovej sieti. Asistencie: Juri Eliseenko, Artem Gnidenko.
     
    08:40
    Prvé vylúčenie zápasu, Kamil Tvrdek odchádza na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    05:58
    Kyjev dala gól! Je vyrovnané ! Po skrumáži pred bránkou sa dostáva puk na hokejku SHAMIL RAMAZANOV, ktorý zúžitkoval nahodenie Igora Gonzalského a strieľa gól popod lapačku Strmeňa. Asistencie: Igor Gonzalski, Aleksandr Torianik.
     
    03:52
    Kadaň dala gól! DANIEL KOLČAVA strieľa tesne z pred pravého kruhu, Iachnikovi prechádza puk popod vyrážačku. Asistencia: Danko Deveri.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 4. Kolčava (Deveri ), 29. Chlouba (Schmidt) - 6. Ramazanov (Gonzalski, Torianik), 10. Volchek (Eliseenko, Gnidenko), 19. Volchek (Gnidenko), 36. Gongalski (Abaev, Devečka)


    Sportovní klub Kadaň: Strmeň (Hanuliak) - Mazanec, Pozdeňa - Opalek, Pavlas - Trefný, Schmidt - Kolčava, Dostál - Andres. Charousek, Seman - Stoklasa, Tvrdek, Mainer - Ton, Chlouba, Račuk - Škorik, Hanták, Deveri
    HC Berkut-Kyjev: Iachnik (Chorošun) - Glebov, Iakimovich, Pobedanostsev, Isaenko, Devečka, Abaev, Katulis, Dudas - Eliseenko, Gnidenko, Volchek, Mihailov K., Osipov, Mihailov D., Torianik, Ramazanov, Gongalski, Guzik, Karaulshuk, Cherneshenko
    bahis siteleri