Mladá Boleslav – Liberec 0:2 (kon.) | Třinec – Vítkovice 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 3:1 (kon.)
Přerov – Havířov 5:3 (kon.) | Sparta – HC Kladno 1:5 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 0:4 (kon.)
Písek – Motor ČB 3:0 (kon.) | Pardubice – Jihlava 3:2 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 5:1 (kon.)
Olomouc – Vsetín 3:4 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 2:0 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:4 (0:0, 2:3, 1:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 15.09.2012, 15:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Necelou minutu před konce vykřesal naději svému týmu TOMÁŠ ŠOUSTAL. Asistence: Marek Vrána, Vojtěch Augustin.
     
    50:29
    Vsetín vstřelil branku!
    Přečíslení dvou na jednoho vyřešil JAN FORCH prudkou střelou, kotouč domácímu gólmanovi propadl a pomalu putoval za brankovou čáru. Domácí obránci jej sice dokázali zastavit a vrátit zpět do hry, červené světlo se ale rozsvítilo. Z našeho pohledu je velmi těžké posoudit, zda se o branku jednalo či ne, rozhodnutí sudích je však platné. Vsetín znovu vede o dvě branky. Asistence: Ondřej Grygar.
     
    37:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak se to domácím přeci jen povedlo, tahle branka by je mohla postavit zpátky na nohy. Po závaru před hostujícím brankovištěm poslal puk za záda dezorientovaného gólmana hostí MAREK VRÁNA. Asistence: Robert Horák, Tomáš Šoustal.
     
    32:28
    Vsetín vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru využívají a dostávají se do dvoubrankového vedení. Jan Forch se s kotoučem přesunul z rohu kluziště až k domácí kleci, kde prostřelil sice domácího gólmana, za brankovou čáru ale puk nedoputoval. Naštěstí pro Valachy puk doklepl ONDŘEJ GRYGAR. Asistence: Jan Forch, Martin Helešic.
     
    23:09
    Vsetín vstřelil branku!
    Pouze ve třech byli hosté a přesto se jim podařilo skórovat! LUKÁŠ KUCHAŘÍK obral domácího hráče o puk a spolu se svým spoluhráčem se vydal do přečíslení. Vsetínský hráč místo přihrávky na najíždějícího parťáka zvolil střelu na přední tyč, kam Motálek nedosáhl. Bez asistence.
     
    21:22
    Vsetín vstřelil branku!
    Radost domácích ale příliš dlouho nevydržela. Olomoučtí z ničeho nic nechali za svými zády dvojici František Rod - LUKÁŠ KUCHAŘÍK, kteří si několikrát vyměnili kotouč a vyřadili ze hry domácího brankáře. Druhý jmenovaný pak zasouval do odkryté klece. Asistence: František Rod.
     
    20:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se na začátku druhé periody ujímají vedení. Chvíli po návratu pátého hráče předvedli Kohouti rychlý brejk, na jehož konci stál TOMÁŠ ŠOUSTAL. Asistence: Marek Vrána, Michal Čamek.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 21. Šoustal T. (Vrána, Čamek), 38. Vrána (Horák R., Šoustal T.), 60. Šoustal T. (Vrána, Augustin) - 22. Kuchařík (Rod), 24. Kuchařík, 33. Grygar (Forch, Helešic), 51. Forch (Grygar)


    HC Olomouc: Motálek (Šoustal M.) – Nesvadba, Brandýs J., Horák R., Majer, Zbořilák, Gatěk, Hes M. – Kočiřík, Konečný, Augustin (C) – Vrána, Šoustal T., Čamek – Kropáč, Minařík, Markl – Galeta, Štefka, Ministr T.
    VHK ROBE Vsetín: Gottwald (Vlach) – Hajda (C), Žabčík, Běhula, Svozílek, Vašíček, Hryciow, Januška – Christov, Forch, Světlík, Mikula, Helešic, Kuchařík, Grygar, Willert, Rod.

    Rozhodčí: Doležel – Kratochvíl, Zouhar
    bahis siteleri