Skalica – Žilina 1:2 (kon.) | Zvolen – Nitra 5:3 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 8:0 (kon.)
Piešťany – Trenčín 1:3 (kon.)
konec
HKM Zvolen
5:3 (0:1, 2:0, 3:2)
HK Nitra
sk Pátek 05.10.2012, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    V poslednej tretej tretine sme videli až 5 gólov, domáci však strelili práve 3 góly v tejto časti hry, čo im prinieslo ďalšie tri body do tabuľky Tipsport extraligy.

    Za záverečnej ďakovačky hráčov fanúšikom konštatujeme, že Zvolen si upevnil pozíciu lídra v tabuľke, momentálne má už 8-bodový náskok práve pred dnešným súperom z Nitry. Dnešný zápas takisto nasvedčuje lepším návštevám na tomto zimnom štadióne, 1723 divákov počas celého zápasu dnes ťahalo svojich hráčov dopredu. Je to samozrejme ešte malé číslo, no pre klub s prakticky žiadnou spoluprácou s fanúšikmi je to úspech.

    Pre onlajny Vám dnes tento zápas priniesol Marián Fiam, prajem príjemný zvyšok dňa a samozrejme krásny víkend plný zábavy ! (19:16:30)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Zvolen dal gól!
    ANDREJ PODKONICKÝ sa sám rútil na prázdnu bránku Nitry a s pohodou zvyšuje a rozhoduje tak o výsledku tohto zápasu ! Bez asistencii.
     
    59:45
    Stümpel na buly vyhráva, posiela puk na modrú čiaru, odtiaľ sa nahadzuje na bránku domácich, nasleduje boj o puk v bránkovisku, ktorý však nepramenil gólom hostí.
     
    59:34
    Marek Šimko prikryl puk, vhadzovať sa bude v útočnom pásme Nitry !
     
    59:15
    Michal Chovan strieľal do prázdnej bránky, trafil však iba bočnú sieť !
     
    58:41
    Po góle Nitranov nasledoval tlak na bránu domácich, Šimko nevedel, kde je puk, ten spadol z ochrannej sieti po krátkej chvíli a hraje prerušená.
     
    57:52
    Nitra dala gól!
    MATÚŠ RAIS prestrelil snáď všetkých hráčov na ľade, všetci totiž boli v medzikruží, Rais napriek tomu našiel priestor a strieľa do ľavého rohu bránky Mareka Šimka. Asistencie: Jozef Stümpel, Albín Podstavek.
     
    57:33
    Po druhý krát sa dokázali domáci oslobodiť, tentoraz to bolo po zblokovanej strele od modrej čiary.
     
    57:04
    Zvolen sa ihneď oslobodzuje dobrou aktívnou hrou Lukáša Juríka.
     
    56:30
    Michal Juraško odchádza na trestnú lavicu, previnil sa vo vlastnom obrannom pásme držaním hokejky.
     
    56:10
    Lubor Zuzin príliš dlho čakal na vysunutie svojho spoluhráča do pásma, preto musí Milan Jurík korčuľovať von z pásma.
     
    55:34
    V strednom pásme vyhráva vhadzovanie Nitra, samozrejme korčuluje s pukom za vlastnú bránku s úmyslom rozohrať efektívnu akciu.
     
    54:59
    Zvolenčania sa zásluhou Michala Chovana vtesnali do pásma, Michal však korčuloval za bránku hostí, zatiaľ čo Škvaridlo stratil puk pred ľavým kruhom.
     
    54:35
    Po sekundovej akcii hostí v pásme pred Šimkom nasleduje vyhodenie puku cez všetky čiary v podaní Lukáša Juríka. Vhadzuje sa pred Šimkom.
     
    53:40
    Juraško naslepo nenašiel svojho spoluhráča zadovkou v útočnej tretine, hostia tak ľahko prichádzajú k puku.
     
    53:16
    Vhadzovanie v strednom pásme vyhrávajú hostia, do pásma sa dostávajú nahodením puku, ktoré žiaľ pre Nitranov nevedie k ničomu, iba k návratu k vlastnej bránke po oslobodení sa Zvolenčanov.
     
    52:31
    Zvolenčania sa tentoraz musia brániť pri vlastnej bránke, Mašlonka sa hrá s obranou HKm, nedošlo však k strele napriek prihrávke na modrú čiaruna Kmeča.
     
    51:48
    Zvolen dal gól!
    Po skrumáži pred bránkou sa k puku dostáva chrbtom k bránke otočený TOMÁŠ ŠKVARIDLO, ktorý z otočky prekonáva na ľade ležiaceho Valenta strelou k pravej tyči. Asistencie: Lukáš Jurík, Michal Chovan.
     
    51:40
    Michal Chovan bol v útočnom pásme skôr ako puk, vhadzovanie sa musí v strednom pásme opakovať.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 22. Jurík Lukáš (Chovan Michal, Škvaridlo Tomáš), 23. Hraško Peter (Podkonický Andrej, Brabenec Kamil), 44. Chovan Michal, 52. Škvaridlo Tomáš (Jurík Lukáš, Chovan Michal), 60. Podkonický Andrej - 2. Jokila Jarmo (Chrenko Tomáš), 46. Stümpel Jozef (Vosátko Ľubomír, Ordzovenský Peter), 58. Rais Matúš (Stümpel Jozef, Podstavek Albín)


    HKM Zvolen: Šimko Marek (Škrečko Lukáš) - Juraško Michal (A), Hraško Peter - Ťavoda Ján, Mucha Ján - Pokovič Lubor, Výborný Martin - Pichnarčík Michal, Šiška Michal - Zuzin Peter, Brabenec Kamil (A), Podkonický Andrej - Škvaridlo Tomáš, Jurík Lukáš (C), Chovan Michal - Zuzin Lubor, Jurík Milan, Ďaloga Martin - Méry Tomáš, Síkela Matej, Čanky Milan
    HK Nitra: Valent Michal (Žigárdy Štefan) - König Peter, Bača Martin - Vosátko Ľubomír (A), Ordzovenský Peter - Rais Matúš, Trefný Radovan - Arvay David, Pupák Miroslav - Jokila Jarmo, Chrenko Tomáš, Segľa Martin - Tománek Roman, Stümpel Roman (A), Kováčik Miroslav (C) - Podstavek Albín, Hamrák Matej, Mašlonka Marek - Karuda Dominik, Bene Matej, Kmeč Andrej

    Rozhodčí: Müllner - P.Šefčík, Zvrškovec
    bahis siteleri