Zlín – Třinec 3:4 (po pr.) | HC Kladno – Slavia 4:2 (kon.) | Liberec – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.)
Vsetín – Přerov 6:3 (kon.) | Hr. Králové – Písek 1:5 (kon.) | Letňany – Sparta 2:9 (kon.)
Chomutov – HC Plzeň 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 0:3 (kon.) | Havířov – Vítkovice 4:2 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 7:3 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
2:9 (0:2, 1:4, 1:3)
HC Sparta Praha
Pátek 05.10.2012, 17:15 • ICE ARÉNA LETŇANY • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Utkání skončilo. HC Sparta Praha se tímto dostává v tabulce o jeden bod před HC Letce Letňany. Prohodily se tedy pozice na posledních dvou místech tabulky. Za zmínku stojí i to, že domácí si v tomto utkání pohoršili v tabulce +/-. Mají na svém kontě -21 branek což je jednoznačně nejhorší skóre. Naopak Sparta si v této disciplíně polepšila na -5 což jí posunuje na třetí místo od konce. Pražské derby je tedy za námi. Mějte se krásně a přeji pěkný víkend.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Tak ještě poslední vyloučení. Za napadení si jde odpočinout hostující Klindera. Je to v utkání podruhé, kdy tito hráči sedí společně na trestné.
     
    59:31
    Nejspíše domácí dohrají v oslabení. Půl minuty před koncem si jde sednout Brejcha za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    58:40
    Vokurka od modré do středu branky.
     
    58:04
    Necelé dvě minuty před koncem se Knobloch dostává do postavení mimo hru.
     
    55:37
    Výbornou přihrávku dostal Honetschläger, ale kotouč se mu trochu svezl a z tutové pozice se trefil přímo do středu branky.
     
    54:53
    Letňany právě vstřelily branku!
    Když už nedokázali Letci skórovat sami tak jim k tomu špatnou rozehrávkou pomohla obrana. Hosté si narazili o betony svého brankáře a pro TOMÁŠE BREJCHU nebyl problém zasunout kotouč do prázdné branky.
     
    53:34
    Domácí si zahrají dvojnásobnou přesilovku. Za vražení na hrazení si jde sednout Vokurka.
     
    53:24
    I když není zdaleka v permanenci ukazuje Lukáš Langer jak je platný. Kotouče nevyhazuje a chytá tak jak se očekává. Za zmínku stojí i jeho hra za brankou.
     
    53:00
    Poté co se domácí útočník zbavil kotouče do něj tělem najel Mikliš. Rozhodčí to vyhodnotil jako nedovolené bránění.
     
    51:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tato branku se už rozhodně nemůže řadit mezi náhodné. Klasický souboj střelce proti brankáři vyhrál LUKÁŠ LOJKA.
     
    50:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Už v plném počtu hráčů se ke kotouče na spodní kruhu pro vhazování zmocnil MARTIN BARTOŠ. mezi dvěma obránci moc nevěděl co s kotoučem tak jej poslal na branku a o záda Kosiny se zapisuje mezi střelce.Asistence: Vokurka.
     
    49:16
    Na Spartě je vidět, že rádi přijali ukrojení času o dvě minuty a nijak se nesnaží. Spíše propagační střelu od Vokurky likviduje Kosina.
     
    48:07
    Aby toho nebylo málo tak domácí špatně střídají a odpykají si trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Za tím, že vybírali hráče, který si trest odsedí skryli malinkou poradu což se pochopitelně hostům příliš nezamlouvalo.
     
    46:38
    Havel se probil mezi obránci a vypálil na lapačku. Langer kotouč vytěsnil hodně nad a po jeho dopadu jej trefil ještě Honetschläger, ale jeho střelu kryla obrana.
     
    45:52
    Knobloch pálil od modré Kosina zareagoval později, než by měl, ale ještě kotouč dokázal vyrazit.
     
    45:14
    Dva na jednoho se dostali útočníci hostů. Poté co Pokorný dostal kotouč, ale zbytečně váhal a sám sebe vyvezl z ideální střelecké pozice.

    Vojtěch Fiala

    Branky a nahrávky: 21. Honetschläger (Havel), 55. Brejcha - 9. Augustin (Bartoš), 16. Augustín (Černoch, Pokorný), 21. Pokorný (Široký), 30. Svoboda (Kalina, Pokorný), 32. Pulkrab (Vokurka), 33. Svoboda (Kadeřávek), 43. Černoch (Kalina), 51. Bartoš (Vokurka), 52. Lojka


    HC Letci Letňany: Jandera (Kosina), Brejcha, Honetschläger, Hes, Vyšín, Janda, Oždian, Štosek, Ječný, Čpaek, Rulf, Hroboň, Nestrašil, Zeliska, Hylena, Šťovíček, Havel, Neuman, Drynyk. Trenér: Žůrek.
    HC Sparta Praha: Langer, (Brízgala), Široký, Klindera, Kalina, Vokurka, Knobloh, Kadeřávek, Bartoš, Lojka, Svoboda, Augustin, Keller, Pokorný, Pulkrab,, Mikliš, Černoch, Abdul, Major, Hozák. Trenér: Arnošt.

    Rozhodčí: František Kalivoda, Josef Špůr, Kamil Zavřel
    bahis siteleri