Havlíčkův Brod – Strakonice 6:0 (kon.) | Litoměřice – Klášterec nO 3:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:0 (1:0, 4:0, 1:0)
HC Strakonice
Pátek 05.10.2012, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Liga juniorů
Partner:
     
    Já Vám děkuji za pozornost, loučím se s Vámi a přeji Vám hezký zbytek večera a někdy příště u onlajnu z Kotliny se s Vámi těším napočtenou! (20:01:39)
     
    Rebelové po celou třetí třetinu kontrolovali svůj triumf a zaslouženě se radují z výhry. Své druhé čisté konto v řadě si připisuje Milan Hlávka, který byl domácím oporou. Šestý gól přidal Lukáš Bebera.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Závěr zápasu se blíží a Rebelové dokonávají debakl! Chybu obrany Strakonic dokázal potrestat LUKÁŠ BREBERA, který si na brankovišti pohrál s Davidem Doubkem, jemuž zasunul kotouč mezi nohy a uzavřel tak dnešní klání, které končí vysokým vítězstvím domácích! Bez asistence.
     
    58:57
    Nyní to byly Strakonice, kdo se držel v útočné třetině, ale ani ony se ke střeleckému pokusu nedostaly a Milan Hlávka tak stále více živí naději na druhý shootout v řadě.
     
    57:56
    Rebelové dokázali odolat drobnému tlaku svého soupeře a nyní to jsou oni, kdo svému protivníkovi zle zatápí a vytváří si šance, ale brankář může být v klidu. Rebelové se k zakončení nedostávají.
     
    56:48
    Lukáš Hrubý se prokličkoval na levý kruh ke střele, kterou mu Milan Hlávka vyrazil betonem na střed brankoviště, kde stál zcela volný Petr Mála, který hned puk cpal za Hlávku, který se však parádně přesunul a fantasticky holí vyrazil puk nad branku!
     
    55:51
    Po střele od modré, kterou Hlávka vyrazil před sebe vznikl zmatek. Domácí muž s maskou však odolal a na několikrát udržel beton u tyče. Následně vznikla strkanice, ale sudí nevylučuje.
     
    55:15
    Lukáš Brebera s Vítem Křesťanem uháněli dva na jednoho. Parádní práci holí předvedl první jmenovaný, ale hned v zápětí se dopustil špatné nahrávky a je po akci.
     
    54:17
    Rebelové se dostali k dalšímu ohrožení branky. Od levého mantinelu napřáhl domácí útočník a trefil jen hruď brankáře hostujícího celku, který tak nedopustil další gól za svými zády.
     
    53:26
    Tomáš Chlubna uháněl nyní jako blesk kupředu a na levém kruhu se uvolnil, prokličkoval se před Doubka, ale mezi betony jej nepřekonal. Od modré čáry poté zakončoval ještě Žuček, ale brankář Doubek svůj tým podržel!
     
    52:26
    Rebelové se nyní nedokázali udržet v útočné třetině a Strakonicím se jich zřejmě zželelo, jelikož puk vyhodili na zakázané uvolnění a hra se tak vrací až k brance Davida Doubka.
     
    51:10
    Martin Hynek si na druhé straně dokázal najít mezi kruhy prostor ke střele, ale Davida Doubka svým pokusem nepřekonal. Trefil se do jeho hrudi.
     
    50:26
    Domácí muž s maskou Milan Hlávka nyní zariskoval a vydal se za svou svatyni pro kotouč, ale dostal se do souboje s Janem Vavříkem, kterého nakonec zajistil až Michal Zdražil.
     
    49:50
    Vlado Szilva protrhl nudnou pasáž hry, kdy se toho na ledě moc nedělo. Domácí štírek se protáhl po pravé straně a vypálil, ale Doubek dokázal vyrážkou zasáhnout.
     
    48:51
    A ta samá hra zůstává i nadále. Nyní se o projetí do útočné pokoušeli domácí borci, ale obrana Strakonic byla fantasticky připravená na modré čáře.
     
    47:54
    Oba celky se nyní přehánějí v bránění. Ani jeden z mačaftů se nedokáže dostat do blízkosti jedné z branek a gólmani si mohou lehce oddychnout.
     
    46:43
    Do šance se nyní dostaly i Strakonice, které se dostaly až do blízkosti Milana Hlávky a Marek Kordík se dostal ke střele z brankoviště, kde Hlávka sklapl betony a podržel Rebely.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 7. Szilva (Zdražil, Jelínek), 27. Szilva (Žemlička, Kříž), 28. Havel (Brebera, Žemlička), 31. Zdražil (Kříž), 39. Hošek (Zdražil), 60. Brebera


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Hlávka (Bernard) - Žuček, Křesťan, Kubát, Kříž, Hošek - Jelínek, Zdražil, Szilva "C", Žemlička, Hynek, Chlubna, Havel, Brebera
    HC Strakonice: Doubek (Řeřábek) - Hřebíček, Topinka, Gross, M. Hrubý - L. Hrubý, Srb, Mála, Fedor, Anderle "C", Vavřík, Kordík, Rajtmajer, Papež

    Rozhodčí: Petr Úlehla - Jan Pechánek, Jan Jeletz
    bahis siteleri