Kometa Brno – Chomutov 3:1 (kon.) | Liberec – Kladno 1:3 (kon.) | Vítkovice – Motor ČB 4:1 (kon.)
Pardubice – Třinec 5:4 (kon.) | Slavia – Zlín 1:2 (po s.n.) | Litvínov – Plzeň 1:2 (kon.)
K. Vary – Sparta 5:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
1:3 (0:2, 1:0, 0:1)
Rytíři Kladno
Neděle 21.10.2012, 17:00 • Tipsport arena, Liberec. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Středočeši vedou podruhé v dnešním klání o dvě branky. Náskok Rytířů je zasloužený, domácí v posledních minutách několikrát se štěstím svoji tvrz ubránili. Pinc nestačil na zakončení JANA EBERLEHO, ten se na po přihrávce Melky dostal na hranici brankoviště k opakované střele a nezaváhal. Asistence: Antonín Melka, Jakub Valský – 1:3.
     
    28:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Svěřenci Mariana Jelínka snižují na rozdíl jediné branky. Bulíř se ujal puku a slabě jej nahodil na Cháberu, před jeho brankovištěm operoval PETR NEDVĚD. Jeho lehká teč stačila k tomu, aby gólmanovi propadl puk výstrojí a došoural se za čáru. Asistence: Michal Bulíř – 1:2.
     
    10:02
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři zvyšují svůj náskok. Pinc opět kapituloval po střele od modré čáry, odkud tentokrát vypálil TOMÁŠ KABERLE. Jeho ostrou ránu spatřil gólman až v síti. Bez asistence – 0:2.
     
    03:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Početná skupina kladenských fanoušků poprvé slaví, Středočeši využili přesilovku a ve čtvrté minutě zápasu jdou do vedení. Patera posunul kotouč na MARKA ŽIDLICKÉHO, který od modré čáry propálil brankáře. Asistence: Pavel Patera – 0:1.
    Marken.cz

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 29. Nedvěd (Bulíř) - 4. Židlický (Patera), 11. Kaberle, 52. Eberle (Melka, Valský)


    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Vošvrda) – Čakajík, Šmíd, Výtisk, Cebák, Čutta, Havíř, Kajínek, Štich – Bárta, Dušek, Špaček, Galamboš, R. Vlach, Kudrna, Filippi, T. Urban, Kica, Bulíř, Krejčík, Nedvěd "C".
    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) – Židlický, Macholda, Černošek, Kaberle, Drtina, Mocek, Piskáček, Kameš – Patera "C", Bicek, Melka, Lukáč, Kuchejda, Kuchler, Eberle, Hlaváč, Strnad, Plekanec, Valský, Tlustý.

    Rozhodčí: Turčan, Smitka – Kajínek, Podrazil.
    bahis siteleri