Žilina – Banská Bystrica 4:5 (kon.) | Martin – Piešťany 3:2 (po s.n.) | Skalica – Poprad 0:5 (kon.)
Nitra – Trenčín 3:1 (kon.) | Zvolen – Košice 5:2 (kon.)
konec
HK Nitra
3:1 (2:1, 1:0, 0:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Středa 14.11.2012, 18:00 • Nitra Aréna • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    30:25
    Nitra dala gól!

    Po peknej kombinácii nitrianskeho útoku sa opäť mení skóre. Peknou strelou posiela JARMO JOKILA Nitru do vedenia 3:1. Asistencia: Matej Hamrák.
     
    19:50
    Nitra dala gól!

    A máme tu gól do šatne. Po tlaku domáceho celku v samom závere nakoniec padol gól. Hamrák s Podstavkom si menili puk až nakoniec skončil na hokejke PETRA ORDZOVENSKÉHO a ten príklepom posiela Nitru do vedenia v zápase.
     
    16:35
    Nitra dala gól!

    Nitra vyhrala ponúknuté vhadzovanie a hneď vyrovnáva skóre. Hamrák s Podstavkom to dobre zahrali a ROMAN TOMÁNEK už do prázdnej bránky skóruje.
     
    10:28
    Trenčín dal gól!

    Hostia vyhrali vhadzovanie, a hneď založili protiútok, z ktorého otvorili skóre. PETER SOJČIK sa dostal pred brankára Valentu a peknou strelou ho prekonal. Asistencie: Emil Bagin a Jakub Gašparovič.

    Ján Csillag

    Branky a nahrávky: 17. Tománek (Hamrák, Podstavek), 20. Ordzovenský (Hamrák, Podstavek), 31. Jokila (Hamrák) - 11. Sojčik (Bagin, Gašparovič)


    HK Nitra: Valent, Hollý - Nádašdi, Konig, Vosátko, Ordzovenský, Trefný, Rais, Kuzma - Kováčik, Chrenko, Segľa, Mašlonka, Stümpel, Jokila, Tománek, Hamrák, Podstavek, Kadura, Kmeč, Pupák
    HK DUKLA Trenčín: Škrečko, Kristin - Imrich, Vizvary, Poznik, Biro, Bagin, Bokroš, Habšuda, Koma - Buliš, Rusnák, Lelkeš, Broska, Marosz, Gašparovič, Jakubek, Klima, Pardavy, Mravik, Sojčik
    bahis siteleri