Sunderland – West Brom 2:4 (kon.) | Everton – Norwich 1:1 (kon.) | Manchester Utd. – Queens Park 3:1 (kon.)
Stoke – Fulham 1:0 (kon.) | Wigan – Reading 3:2 (kon.) | Aston Villa – Arsenal 0:0 (kon.)
konec
Wigan Athletic
3:2 (0:1)
Reading FC
Sobota 24.11.2012, 16:00 • JJB Stadium, Wigan • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Wigan právě vstřelil branku!
    Tohle je Premier League! Tady se hraje až do konce! Domácí vybojovali míč a podnikli rychlý protiútok. Gomez nahrál do strany Konému a sám si rychle naběhl do šestnáctky. Koné balón JORDIMU GOMÉZOVI vrátil a ten nekompromisní dělovkou propálil Federiciho. Přál bych vám vidět, jakou radost má brankář Wiganu Al Habsi, který zavinil vyrovnávací gól na 2:2.
     
    79
    Reading právě vstřelil branku!
    Neskutečný kiks předvedl Al Habsi! Jason Roberts se blýskl pěknou individuální akci, ale jeho střelu dokázal srazit jeden z obránců. Odražený míč se lehce snášel k Al Habsimu, který místo aby ho chytil, tak si jej srazil do vlastní sítě. Opravdu nevídaná minela.
     
    68
    Wigan právě vstřelil branku!
    Wigan ale hraje ve druhé půli skvěle a o chvíli později střílí i regulérní gól! Beausejour poslal ze své levé strany do šestnáctky další centr a JORDI GOMEZ efektní rybičkou zatloukl míč do sítě. Obrovská radost v ochozech JJB Stadium.
     
    58
    Wigan právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali! Beausejour rozběhl na levém křídle Di Santa, který poslal do šestnáctky přízemní centr, jenž našel nabíhajícího JORDIHO GOMEZE, který sice nejprve pouze napálil Federiciho, ale odražený balón už dokázal uklidit zblízka do brány.
     
    35
    Reading právě vstřelil branku!
    A další důkaz, jak Nicky Shorey kope dobře standardky. Tentokrát z levé strany načechral balón na hlavu SEANA MORRISONA, který míč uklidil do šibenice domácí brány. Al Habsi zůstal stát jako opařený.

    Martin Augustin

    Branky: 58. Gomez, 68. Gomez, 90+2. Gomez - 35. Morrison, 79. Al Habsi (vla.)

    Karty:   26. McCarthy (WIG), 44. Jones (WIG)


    Wigan Athletic: Al Habsi - Boyce, Ramis (49. Piscu), Figueroa - Stam, McCarthy, Jones (83. McArthur), Beausejour - Gomez, Koné, Maloney (46. Di Santo).
    Reading FC: Federici - Gunter, Morrison, Gorkss, Shorey - Robson-Kanu, Leigertwood, Tabb (73. McCleary) , McAnuff - Le Fondre, Roberts (84. Pogrebnjak).

    Rozhodčí: Webb - Cann, West
    bahis siteleri