PSG – Troyes 4:0 (kon.) | Nancy – Ajaccio 1:1 (kon.) | Sochaux – Nice 0:1 (kon.)
Bastia – Lorient 2:1 (kon.) | Remeš – Brest 0:0 (kon.) | Rennes – Évian TG 0:1 (kon.)
konec
SC Bastia
2:1 (2:1)
FC Lorient
Sobota 24.11.2012, 20:00 • Stade Armand Cesari, Bastia • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Málem jsem to zakřikl a mohlo být srovnáno! Aliadièrovu střelu s námahou vyrazil na roh Bonnefoi. Hraje se už hodně přes signalizované nastavení...
     
    90+3
    Rozhodčí ještě nechal hru pokračovat a do otevřené obrany se vřítil Keita. Jeho střela lízla tyč.
     
    90+1
    Abdoulaye Keita nahrazuje Khazriho. Taktické střídání domácích.
     
    90
    Z 22 metrů to krásně zkusil Aliadière, Bonnefoi jeho střelu vytlačil na roh.
     
    79
    Nebezpečný brejk, na jehož konci byl Maoulida. Ten se pokusil přehodit vybíhajícího Audarda. Nedokázal však trefit bránu.
     
    75
    Traoré dohrál a nahrazuje ho Reale.
     
    70
    Domácí střídají. Palmieri ze hřiště a opačným směrem jde Toifilou Maoulida.
     
    68
    Romao si došel pro faul na hranici šestnáctky. Skvělá standardka pro hosty a žlutá karta pro Choplina, který musel Romaa nějak zastavit.
     
    60
    Jako by kouč hostí tyto řádky četl a okamžitě střídá. Stahuje Jouffreho a Monneta-Paqueta a místo nich jdou na trávník bývalý hráč Barcelony nebo AS Řím Ludovic Giuly a Sunu.
     
    56
    K nespokojenosti domácích diváků dostal Koné jen žlutou kartu.
     
    48
    Aliadière si vyměnil míč se spoluhráčem a pelášil sám na Bonnefoie. Domácí gólman mu bleskově snížil střelecký úhel a skvěle jej vychytal.
     
    45+3
    Angoula hodil aut na Thauvina, který se uvolnil a křížnou ranou jen těsně minul vzdálenější tyč Audardovy brány. Mnoho nechybělo.
     
    42
    Palmieri našel českou uličkou Yatabarého, který přesprintoval obránce Lorientu a šel sám na Audarda, který ho ale dokázal vychytat. Nohou míč vyrazil na rohový kop.
     
    41
    Žlutou kartu viděl Yatabaré, který nebezpečně zajel do jednoho ze soupeřů.
     
    34
    Bastia právě vstřelila branku!
    Domácí se opět vrací do vedení. Před Audarda mířilo několik centrů. Hostující gólman míč nakonec vyboxoval mimo svou šestnáctku, ale do míst, kam právě nabíhal WAHBI KHAZRI a ten ranou z voleje propálil vše, co mu stálo v cestě.
     
    31
    Lorient právě vstřelil branku!
    Traoré po faulu na Monneta-Paqueta rozehrával takový zkrácený roh. Míč nacentroval přesně na střed malého vápna, kde LAMINE KONÉ přetlačil svého strážce a hlavou poslal míč za záda Bonnefoie.
     
    30
    Angoula skluzem zasáhl Monneta-Paqueta a vidí žlutou kartu.
     
    24
    Romao viděl žlutou kartu.
     
    25
    Bonnefoi dokázal vyhrát souboj s Aliadièrem, ale poté se nenacházel ve své bráně a hosté měli míč na kopačkách. Poslat míč do brány však nedokázali.
     
    13
    Modeste dal gól a o necelé dvě minuty později se nechal vyloučit! Ze zadu zajel skluzem do Monneta-Paqueta a rozhodnutí sudího bylo nekompromistí. Gautier vytáhl z kapsičky červenou!
     
    11
    Bastia právě vstřelila branku!
    Modeste nejprve nepřekonal Audarda, když stál před hostůjícím brankářem tváří v tvář. O několik desítek sekund později se už ale prosadil. Centr z pravé strany našel na hranici malého vápna naběhnutého ANTHONYHO MODESTEHO, který míč ve skluzu usměrnil za záda Audarda.
     
    9
    Na druhé straně se na bránu řítil Corgnet, ale při snaze obejít brankáře se zahnal do velkého úhlu. Poté se ještě pokusil dostat míč před bránu na Aliadièra, ale jeden z domácích obránců balón odpálil.
     
    8
    Další pěkná akce Khazriho, který prošel až do šestnáctky a vystřelil přes obránce těsně nad.
     
    4
    Za hosty potrestán Monnet-Paquet.
     
    4
    Vzájemná strkanice. Na jedné straně vidí žlutou kartu domácí Khazri.

    Martin Augustin

    Branky: 11. Modeste, 34. Khazri - 31. Koné

    Karty:   4. Khazri (BSA), 30. Angoula (BSA), 41. Yatabaré (BSA), 68. Choplin (BSA) - 4. Monnet-Paquet (LOR), 24. Romao (LOR), 56. Koné (LOR)   13. Modeste (BSA)


    SC Bastia: Bonnefoi - Angoula, Choplin, Mary, Harek - Yatabaré, Sablé - Thauvin, Khazri (90+1. Keita), Palmieri (70. Maoulida) - Modeste.
    FC Lorient: Audard - Pedrinho, Bourillon, Koné, Barthelme - Jouffre (60. Giuly), Romao, Traoré (75. Reale), Monnet-Paquet (60. Sunu) - Aliadière, Corgnet.

    Rozhodčí: Gautier - Annonier, Jeanne
    bahis siteleri