Bayern – Hannover 5:0 (kon.) | Schalke – Frankfurt 1:1 (kon.) | Wolfsburg – W. Brémy 1:1 (kon.)
Mohuč – Dortmund 1:2 (kon.) | Fürth – Norimberk 0:0 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
1:2 (1:2)
Borussia Dortmund
Sobota 24.11.2012, 15:30 • Coface Arena, Mainz • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    43
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Přišlo to, co se dalo čekat. Mario Götze fantastickou nahrávku našel ROBERTA LEWANDOWSKÉHO, jenž si pohlídal ofsajdové postavení a tváří v tvář pokořil domácího brankáře Wetkla neuvěřitelným lobem. Polský forvard ukázal, že je hráč světové extratřídy a má nervy jako z ocele.
     
    11
    Dortmund právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Marcel Schmelzer se prohnal kolem levé postranní čáry, kde zamotal hlavu dvěma obráncům, dokázal ale zavčas nahrát na Reuse, který nacentroval míč na Lewandowského. Polský útočník ale ani míč tečovat před brankářem Wetklem nemusel. Míč letěl z kopačky MARCA REUSE letěl tak ideálně, že zapadl k levé tyči domácí branky.
     
    4
    Tým Mainz právě vstřelil branku!
    Domácí stadion je v obrovské euforii. Elkin Soto prostrčil na MARCA CALIGIURIHO, před kterým míč skočil, avšak domácí záložník toho dokázal vužít, střelou z voleje napálil míč, který neuvěřitelným způsobem zapadl do levého horního rohu dortmundské branky. Weidenfeller byl bez šance.

    David Jahoda

    Branky: 4. Caligiuri - 11. Reus, 43. Lewandowski

    Karty:   62. Zabavník (MAI), 75. Müller (MAI)


    1. FSV Mohuč 05: Wetklo – Zabavník, Noveski, Svensson, Pospěch – Soto, Caligiuri (46. Risse), Baumgartlinger – Ivanschitz (64. Rukavytsya) – Szalai, Müller (85. Klasnič).
    Borussia Dortmund: Weidenfeller – Schmelzer, Hummels, Subotič, Piszcek – Bender, Gündogan (34. Leitner) – Reus, Götze (83. Perišič), Błaszczykowski (73. Grosskreutz) – Lewandowski.

    Rozhodčí: Kircher – Kempter, Lupp
    bahis siteleri