Beerschot – Anderlecht 1:4 (kon.) | Gent – Waregem 0:1 (kon.) | Kortrijk – Cercle Bruggy 3:1 (kon.)
Mechelen – Waasland-Beveren 0:1 (kon.) | Mons – Lokeren 1:2 (kon.)
konec
KFCO Beerschot Wilrijk
1:4 (1:2)
RSC Anderlecht
Sobota 24.11.2012, 18:00 • Olympisch Stadion, Antverpy • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    79
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Z rychlého protiútoku na levé straně utekl Mbokani a namířil si to přímo na branku, kde jej zastavil domácí brankář. Míč však doběhl podporující útok SACHA IAKOVENKO a vstřílí nechytatelnou ránou čtvrtý gól svého mužstva.
     
    58
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Ke kterému se postavil GUILLAUME GILLET a nekompromisně střílí prudký projektil k levé tyči van Langendockovy branky, který vystihl směr, ovšem střela byla parádně umístěna.
     
    42
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Který nalezl hlavu svého spoluhráče DIEUMERLIHO MBOKANIHO, který nadzvedl centr a ten zapadl za záda hostujícího vyběhnutvšího brankáře. Anderlecht také obrací vývoj zápasu z 1:0 na 1:2.
     
    34
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Pěkná akce po pravé straně hostujícího Anderlechtu, kdy do pokutového území soupeře centroval Praet, který tam našel Mbokaniho, od kterého se však míč odrazil do druhé vlny na MASSIMA BRUNA, který prudkou ránou ke vzdálenější tyči překonává van Langendocka, ten už s tím nemohl nic dělat.
     
    12
    Beerschot právě vstřelil branku!
    A z rychlého brejku také vzniká první branka utkání. Kdy po pravé straně utekl hostující obraně Wanderson, který poslal napříč celý pokutovým územím míč na CONORA LAERENBERGHA, pro kterého už nebyl problém umístit svoji střelu do branky - 1:0.

    Jaroslav Keř

    Branky: 12. Laerenbergh - 34. Bruno, 42. Mbokani, 58. Gillet (pen.), 79. Iakovenko

    Karty:   34. Kljestan (AND)


    KFCO Beerschot Wilrijk: van Langendonck - Brillant, Mikulic, De Decker (C), Nyom - Ojo, Öztürk, Wuytens, Francois - Wanderson(70.Galesic), Laerenbergh.
    RSC Anderlecht: Proto - Deschaccht, Gillet, Nuytinck, Kouyate - Biglia (C), Bruno(74.Matos), Kljestan(81.Kanu), Praet(74.Iakovenko) - Jovanovic, Mbokani

    Rozhodčí: Joeri Van De Velde
    bahis siteleri