Beerschot – Anderlecht 1:4 (kon.) | Gent – Waregem 0:1 (kon.) | Kortrijk – Cercle Bruggy 3:1 (kon.)
Mechelen – Waasland-Beveren 0:1 (kon.) | Mons – Lokeren 1:2 (kon.)
konec
RAEC Mons
1:2 (1:1)
Sporting Lokeren
Sobota 24.11.2012, 20:00 • Charles Tondreau • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    90
    Lokeren právě vstřelil branku!
    Wow! To je tedy zápas se závěrem se vším všudy. Centr do šestnáctky se zasekl před brankou Berthelina, kde se nejlépe zorientoval IBRAHIMA GUEYE, který v neuvěřitelném zápase strhává vítězství na stranu Lokerenu.
     
    44
    Lokeren právě vstřelil branku!
    Tohle si domácí nezasloužili. Jarju udělal chybu, takže se hostující KOEN PERSOONS s ničím moc nepáral a ze stejné pozice, v jaké byl po půlhodině hry Perbet, se trefil mezi tři tyče také.
     
    30
    Mons právě vstřelilo branku!
    Tak se domácí konečně dočkali zasloužené trefy. JÉREMY PERBET prokázal svou formu z minulého kola, ve kterém vsítil hned tři branky, a proti Lokerenu načal rovněž zápasový účet. Gueye ztratil míč, takže se ho ujmul Angeli. Ten následně na hranici vápna našel svého spoluhráče, který k tyči pohodlně skóroval.

    Viktor Sandev

    Branky: 30. Perbet - 44. Persoons, 90. Gueye

    Karty:   45. Monteyne (MNS), 65. Nong (MNS), 89. Le Postollec (MNS) - 37. Saglik (LOK), 45. Leko (LOK), 81. Mij. Marič (LOK)   46. Chatelle (MNS) - 81. De Bock (LOK)


    RAEC Mons: Berthelin - Lepicier, Monteyne, Van Gijseghem, Angeli, Chatelle, Debisschop, Jarju, Le Postollec, Nong, Perbet
    Sporting Lokeren: Boubacar - De Bock, Galitsios, Gueye, Mij. Marič, Leko (66. Mil. Marič), Overmeire, Patosi (86. Corryn), Persoons, Saglik (46. Mokulu), Harbaoui

    Rozhodčí: Carlos-Manuel Alho-Gueirreiro
    bahis siteleri