Chabarovsk – Lev 2:3 (kon.) | Novokuzněck – HC Slovan 3:2 (kon.) | Novosibirsk – CSKA Moskva 2:3 (po s.n.)
N.Novgorod – Ufa 1:3 (kon.) | Jaroslavl – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | Mytišči – Kazaň 2:3 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Salavat Julajev Ufa
Neděle 02.12.2012, 14:00 • Torpedo Arena (5600) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:06
    Ufa právě vstřelila branku!

    Další branka v domácí síti znamená pro Torpedo značné komplikace. Salavat kompletně vyšachoval soupeřovu čtveřici a na konci akce byl zakončující IGOR MIRNOV, jenž z mezikruží napřáhl a trefil přesně levý růžek Kovalovy branky. Přesilovka využita. Asistence: Kirill Koltsov, Alexej Kajgorodov.
     
    45:32
    Ufa právě vstřelila branku!

    Do třetice všeho dobrého pro Ufu, která využívá svůj tlak vedoucí brankou. ALEXEJ GLUCHOV si našel odražený kotouč před bránou a v tísni ho dopravil do sítě. Koval byl trochu dezorientovaný a přilíš toho před sebe neviděl. Touš nakonec zapadl pod jeho betony. Asistence: Igor Musatov, Oleg Saprykin.
     
    25:40
    Ufa právě vstřelila branku!

    Je vyrovnáno. Hosté zužitkovali svůj velký tlak a zaslouženě se dostávají zpět do zápasu. Krásnou střelu od modré vyslal Aťušov a před bránou šikovně tečoval kotouč TOMÁŠ ROLINEK, jenž svým jemným trknutím změnil směr dráhy letu. Asistence: Vitalij Aťušov.
     
    22:18
    Torpedo právě vstřelilo branku!

    Teď už se skóre skutečně mění, předtím nebyla branka Salavatu uznána pro postavení hráče v brankovišti, nyní už je vše v pořádku. Domácí využívají přesilovku, kdyz se MATT ELISSON zjevil zcela sám před bránou a střelou švihem nad beton překonává Tarkkiho. Asistence: Alexej Vasiljev, Juuso Hietanen.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 23. Ellison (Vasiljev, Hietanen) - 26. Rolinek (Aťušov), 46. Gluchov (Musatov, Saprykin), 48. Mirnov (Koltsov, Kajgorodov)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Koval (Maslakov) - Hietanen, Maleňkich, Varlamov, Bykov, Vasiljev, Ťjuljapkin - Potapov M., Makarov, Thörnberg - Varnakov, Ellison, Ščaslivij - Zajnulin, Černov, Gorbunov - Potapov A., Galužin, Valujskij. Trenér: Kari Jalonen.
    Salavat Julajev Ufa: Tarkki (Vasilevskij) - Proškin, Aťušov, Zubarev, Koltsov, Blaťák, Gurkin - Čistov, Rolinek, Zinovjev - Kajgorodov, Pilhström, Mirnov - Trubačov, Paršin, Filatov - Gluchov, Jemelin, Saprykin, Musatov. Trenér: Vener Safin.

    Rozhodčí: Bělov, Cjiplakov - Zacharenko, Menšich.

    Diváci: 5000
    bahis siteleri