Warriors Brno – Poruba 2011 4:0 (kon.) | Olomouc – Havířov 8:1 (kon.) | Jihlava – Tábor 5:1 (kon.)
Hr. Králové – Mladá Boleslav 5:1 (kon.) | Chomutov – Písek 15:3 (kon.) | Kometa Brno – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.)
Třinec – SHK Hodonín 7:4 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 1:3 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:1 (0:0, 5:0, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Neděle 02.12.2012, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:40
    Ještě jedna obrovská šance! Jaroslav Dvořák mohl udělat korekci stavu, když po nahrávce Zahradníka nepropálil hostujícího brankáře.
     
    54:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A Mladoboleslavští se přece jenom gólového úspěchu dočkali! Na levé straně se nacházel MICHAL MATTIS, jenž z rohu poslal na domácí branku prudké nahození, které nejspíše Dominik Petr neviděl. Nestihl tak vůbec zareagovat a musí lovit puk ze své klece. Bez asistence.
     
    53:41
    Vyloučený Patrik Vaníček se dostal do velké šance! Ze středu si popojel k levé straně, odkud chtěl zamířit do horního rohu Petrovy svatyně! Hradecký brankář však vystavil této střele jasnou stopku, když perfektně zasáhl ramenem.
     
    51:12
    Hradečtí si zahrají další početní výhodu. Zchladit hlavu k trestoměřičům si půjde Patrik Vaníček, jenž dostává menší trest za sekání.
     
    51:02
    Patrik Vaníček stál před brankou domácího mužstva, odkud vystřelil. Jeho pokus jen prolétl klubkem těl!
     
    45:25
    A další Hradeckých! David Chalupa předložil puk na druhou stranu, kde se nacházel opět Tomáš Zahradník! Posledně jmenovaný hráč trefil ale pouze boční síť. Následně ještě ztratil rovnováhu a narazil do mantinelu. Jenom těžko se zvedá z ledu.
     
    44:53
    Tomáš Zahradník si vypracoval další příležitosti! Na své cestě k brance musel ještě překonat Jiřího Makovičku, toho si však dokonale obhodil a stál proti Růžičkovi. Hostující strážce svatyně vyšel z toho souboje lépe.
     
    40:01
    V domácí brance dochází ke střídání stráží. Patrika Červeného nahradil Dominik Petr.
     
    38:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    A tohle už začíná zavánět debaklem! Filip Hronek vybojoval puk, který následně předložil FRANTIŠKU HNIKOVI. Ten se odmítl mýlit! Krásně zmátl hostujícího brankáře a z bezprostřední blízkosti zamířil do protipohybu Růžičky. Ten se jen marně natahoval. Asistence: Filip Hronek.
     
    38:03
    A teď již ke zmiňovanému trestu, na trestnou lavici míří Vojtěch Outrata, jenž dostává dvě minuty za podražení.
     
    38:03
    V signalizovaném trestu mohl Hradec opět udeřit. Po přihrávce Malíka nastřelil tyčku Tomáš Zahradník!
     
    35:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je tu další gól v podání Hradeckých! Vše začalo nádhernou kličkou Štěpána Matějčka na modré čáře. Pak jeli tři domácí hokejisté na jediného obránce. Následně před brankou Středočechů vznikl závar, v němž se nejlépe ze všech zorientoval DOMINIK MATOUŠ a dorazil puk za nic netušícího Růžičku. Asistence: Štěpán Matějček.
     
    33:52
    A další obrovská šance! Radovan Pavlík stá opět úplně sám, nikým neatakován před mladoboleslavskou brankou. Nyní znovu nepropálil hostujícího gólmana.
     
    33:10
    Štěpán Matějček přistrčil puk mezírkou Martinu Hejnovi, který mohl přidat další branku. Tváří v tvář Janu Růžičkovi nyní neuspěl.
     
    31:18
    A další sólový únik domácího hráče! Radovan Pavlík upláchl všem svým pronásledovatelům, avšak před brankářem Středočechů nezachoval chladnou hlavu. Branku hostů přestřelil, puk skončil až v ochranné síti!
     
    30:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi dnes zatím jasně dominují! Hostující gólman ještě stačil vyrazit střelu Františka Hnika, ovšem pouze před volného MARTINA HEJNU. Ten stál sám v mezikruží a dokázal pohotově zareagovat, neboť odražený kotouč rychle dorazil do mladoboleslavské klece bekhendem. Asistence: František Hnik, Filip Luštinec.
     
    29:19
    Ale pozor! Už to mohlo být o tři branky! Hradečtí jeli do přečíslení dva na jednoho. Filip Hronek si vyměňoval puk s Tomášem Zahradníkem, druhý jmenovaný pak z velmi ostrého úhlu zakončoval. Procedit puk za brankovou čáru přes Růžičku se mu nepodařilo. Ani následná dorážka v podání Davida Malíka se mezi tři tyče nevešla.
     
    26:03
    Celou situaci si tak mohl Patrik Vaníček zopakovat, tentokrát měl na zakončení už větší klid. Na Patrika Červeného vyrukoval s bekhendovou kličkou, ta gólový úspěch neznamenala.
     
    26:03
    Patrik Vaníček se řítil sám na domácího brankáře, přičemž byl v rozhodujícím momentě podražen jedním z Hradeckých. Bude to trestní střílení!
     
    24:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí celek již vede o dvě branky! Tvrdou střelou se prezentoval Nicolas Bureš, přičemž do dráhy letu pravděpodobně vložil pohotově svou hokejku RADOVAN PAVLÍK. Kotouč změnil směr a zamířil k pravé tyčce hostující branky. Asistence: Nicolas Bureš, Tomáš Zahradník.
     
    23:28
    Hosté špatně střídali a díky tomu si Východočeši zahrají přesilovou hru. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Jan Řečinský.
     
    22:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi se ujímají vedení! FILIP HRONEK teď předvedl ukázkovou individuální akci! Svému soupeři totiž parádně vypíchl kotouč ve středním pásmu, který si pak předhodil před sebe a všem svým strážcům pláchl. Celou tuto situaci zakončil krásnou ranou do horního růžku branky Mladé Boleslavi! Asistence: Adam Čech, Filip Luštinec.
     
    20:59
    Tomáš Zahradník posunul puk do jízdy Radovnu Pavlíkovi, který udělal kličku a stál tváří v tvář Janu Růžičkovi, na něhož zkoušel bekhendovou kličku. Tu ale nedotáhl do zdárného konce a stav se tak opět nemění.
     
    18:09
    Hradec Králové bude hrát další přesilovku. Za katr opět míří Ondřej Tichý, nyní vyhodil ze svého pásma mimo hrací plochu. Dostává tedy dvě minuty za zdržování hry.
     
    12:41
    Hradec hrál v šesti a toho si rozhodčí povšiml. Další početní výhodu pro Středočechy.
     
    12:03
    Další velká příležitost Hradeckých! Tomáš Zahradník se zjevil zcela sám před hostujícím brankářem, další loženou šancí ale Královští lvi znovu odmítli. Střela tohoto hokejisty minula svatyni Mladé Boleslavi.
     
    10:40
    Jakub Planý poslal puk na Jiřího Veselý, který stál sice v těžkém úhlu, přesto ještě dokázal zakončit. Ovšem na přesouvajícího se Červeného nevyzrál, ten předvedl výtečný zákrok. Hosté pak po odpískání dopravili puk do sítě, branka ale nemůže být uznána.
     
    09:31
    A bude se opět vylučovat. Po odpískání se Radovan Pavlík pustil do svého soupeře, za což si vysloužil od hlavního arbitra dvě minuty za hrubost.
     
    07:43
    Královští lvi se usadili před Janem Růžičkou. Domácí František Hnik byl nejprve zasažen pukem do obličeje, ihned se ale oklepal a pokračoval v útočení. Posléze se k němu dostal zpoza branky puk, který však z bezprostřední blízkosti nedokázal poslat do sítě.
     
    06:09
    Ovšem do šance šla paradoxně Mladá Boleslav! Nicolas Bureš chyboval na útočné modré, přičemž jej o puk bral Pevel Vajsejtl. Hosté šli do přečíslení dva na jednoho. Posledně jmenovaný hráč se rozhodl pro individuální zakončení, jeho pokus ukryl do své lapačky domácí strážce svatyně.
     
    05:48
    Ondřej Tichý si půjde sednout na dvě minuty za napadení. Domácí si tak také zkusí přesilovkou kombinaci.
     
    01:34
    Středočeši sice hrají početní výhodu, přesto mohli jít do vedení Hradečtí! David Chalupa se zjevil sám před brankářem, z tutové pozice však nedokázal propasírovat puk za brankovou čáru. Jan Růžička nadvakrát perfektně zasáhl.
     
    01:08
    Mladoboleslavští budou hrát přesilovou hru. Za domácí je totiž vyloučen Adam Čech, jenž dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    00:15
    A Hradec se mohl dostat do vedení hned zkraje tohoto střetnutí! Radovan Pavlík našel z levého kruhu před brankou volného Tomáše Zahradníka. Toho možná trochu překvapilo, že před sebou měl téměř poloodkrytou branku a zakončení uspěchal. Hostující brankář si připisuje první úspěšný zákrok.

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 23. Hronek (Čech, Luštinec), 25. Pavlík (Bureš, Zahradník), 31. Hejna (Hnik, Luštinec), 36. Matouš (Matějček), 39. Hnik (Hronek) - 55. Mattis


    Královští lvi Hradec Králové: Červený (od 41. Petr) – Čech, Brádler, Veselý, Malík, Luštinec, Hroudný, Bureš – Matouš, Šebek, Hronek, Zahradník, Martinec, Hejna, Hnik, Matějček, Dvořák, Chalupa, Pavlík.
    BK Mladá Boleslav: Růžička – Makovička, Mašek, Tichý, Marček, Řečinský, Mattis – Prokop, Planý, Vajsejtl, Kysela, Outrata, Vaníček, Hochman, Veselý, Uřidil.

    Rozhodčí: Svoboda – Šmika.
    bahis siteleri