Warriors Brno – Poruba 2011 4:0 (kon.) | Olomouc – Havířov 8:1 (kon.) | Jihlava – Tábor 5:1 (kon.)
Hr. Králové – Mladá Boleslav 5:1 (kon.) | Chomutov – Písek 15:3 (kon.) | Kometa Brno – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.)
Třinec – SHK Hodonín 7:4 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 1:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:4 (2:2, 4:0, 1:2)
SHK Drtiči Hodonín
Neděle 02.12.2012, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je vymalováno! JAN PORUBA se skvěle zorientoval před bránou hostů a zakončil přihrávku Bartka. Asistence: Jan Bartko.
     
    47:44
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté natlačili puk na bránu domácích a TOM POLÁK došťouchal ve sporném momentu kotouč až za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    45:19
    Drtiči právě vstřelili branku!
    ALEŠ DUFEK vjel do útočného pásma domácích a sám zakončil hbitou střelou do mezírky pod pravým ramenem třineckého gólmana. Asistence: Filip Klenec, Tom Polák.
     
    37:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    David Kofroň na sebe natáhl obránce hostů a přihrál puk volnému DENISU ŠKORPÍKOVI. Ten měl spoustu času k zakončení a k rozhodnutí, či zvolí zakončení nebo přihraje najíždějícímu spoluhráči. Třinecký útočník zvolil první možnost a navyšuje na 6:2 střelou k levé tyči. Asistence: David Kofroň.
     
    35:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři přidávají další branku, kterou vsítil LUKÁŠ JAŠEK, což pro něj znamená hattrick v dnešním utkání. Asistence: Jan Bartko.
     
    26:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí opět využívají přesilovou hru! Jašek poslal JANU PORUBOVI kotouč na modrou čáru a tento nejproduktivnější hráč třineckého týmu přesně trefil odkrytou část u levé tyče. Asistence: Lukáš Jašek.
     
    20:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    DAVID KOFROŇ využívá přesilovou hru! Od mantinelu prostřelil brankáře Sasínka střelou k jeho tyči, ke které nebyl správně přisunut a mezerou propadl puk za jeho záda. Bez asistence.
     
    15:53
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté srovnávají! Hrachovský poslal puk před bránu domácích, kde stál zcela nepokrytý MAREK LINDER. Ten dokázal skvěle zpracovat kotouč a rychle jej poslat za záda Ovčařiho. Asistence: Ondřej Hrachovský, Vojtěch Stanislav.
     
    07:02
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak to je výborný úvod zápasu! Diváci se mají opravdu na co koukat! TOM POLÁK obral ve středním pásmu jednoho z třineckých hráčů a vybruslil si šanci tváří tvář domácímu brankáři. Tento útočník si s akcí poradil náramně, zvolil kličku do bekhendu a zakončil. Bez asistence.
     
    03:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další šance domácích, další gól. LUKÁŠ JAŠEK ujel podél mantinelu do útoku a přesně mířenou střelou zakončil k pravé tyči brány. Mám dojem, že kotouč se od tyčky ještě lehce odrazil. Bez asistence.
     
    01:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se pouštějí brzy do vedení! Prakticky z první šance skórují! LUKÁŠ JAŠEK dostal před bránu přesnou přihrávku od svého spoluhráče Kaukiče a do odkryté brány zakončil Asistence: Lukáš Kaukič, Matěj Murín.

    Luboš Olszar

    Branky a nahrávky: 2. Jašek (Kaukič, Murín), 4. Jašek, 21. Kofroň, 27. Poruba (Jašek), 36. Jašek (Bartko), 38. Škorpík (Kofroň), 60. Poruba (Bartko) - 8. Polák, 16. Linder (Hrachovský, Stanislav), 46. Dufek (Klenec, Polák), 48. Polák


    HC Oceláři Třinec: Ovčaři (Hlaváč) - Radzienciak, Imrich, Janiczek, Adámek, Roman, Bartko, Valíček - Jašek, Mach, Kaukič, Švaňa, Kofroň, Poruba, Tůma, Zogata, Murín, Škorpík
    SHK Drtiči Hodonín: Sasínek (Bartozel) - Bureš, Juriga, Crlík, Obrtlík, Hrachovský, Kachyňa - Veselý, Polák, Dufek, Linder, Klenec, Stanislav, Weintritt
    bahis siteleri