Jihlava – Motor ČB 5:3 (kon.) | Zlín – Chomutov 5:2 (kon.) | Kometa Brno – HC Plzeň 2:1 (kon.)
Olomouc – HC Kladno 5:3 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Sparta – Ústí n/L 7:2 (kon.)
Pardubice – HC Litvínov 3:1 (kon.) | Vítkovice – Liberec 6:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:3 (1:1, 0:1, 4:1)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 08.12.2012, 12:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:15
    Veškerému snažení hostů je asi konec, když jsou potrestáni menším trestem za hráčskou lavici - příliš mnoho hráčů na ledě. Trest si odpyká Luboš Rob.
     
    56:52
    Hosté nastupují v šesti hráčích na led, gólman Gába zůstává na střídačce.
     
    56:37
    Situace dva na jednoho. Roman Mikeš upaloval na Gábu a mohl se rozhodnout, jestli vzít odpovědnost na sebe nebo ještě přihrát Marku Lupačovi. Nakonec volí první možnost a Gába jeho střelu likviduje jen s obtížemi.
     
    54:24
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Že by nastala menší dramatizace zápasu? Duklu třígólové vedení trošku ukolébalo. Jinak si nedovedu vysvětlit tolik volného prostoru pro hráče Budějovic. Ti touto nabídkou samozřejmě nepohrdli a PETR JANÁSEK snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Luboš Rob, Jan Štěpán.
     
    50:43
    Osobní, desetiminutový trest dostává Karel Plášil (CEB) za nesportovní chování.
     
    49:38
    Dukla právě vstřelila branku!

    Čtyři góly behem sedmi minut, to už je důvod vhození ručníku do ringu, či spíše v podání Budějovic na led. Svůj povedený výkon v utkání korunuje DAVID HORKÝ pátým gólem v síti Budějovic a poprvé tak překonává i náhradního brankáře hostů pro dnešní zápas, Davida Gábu. Útočníkovi domácích nedělalo sebemenší problém zakončil přesnou spolupráci se Zídkem a Pěškou. Asistence: Štěpán Zídek, Odnřej Pěška.
     
    45:49
    Dukla právě vstřelila branku!

    Tak tohle je zatím třetí třetina pro Duklu z říše snů. Není se ale čemu divit. Po dvou rychlých gólech je Jihlava na koni, což se projevuje čtvrtým gólem v Bláhově síti. První formace domácích předvedla hezkou kombinaci, na jejímž konci byl ONDŘEJ PĚŠKA. Jihlava tak rázem vede o dvě branky. Asistence: David Horký, Štěpán Zídek.
     
    41:16
    Dukla právě vstřelila branku!

    Domácím se během minuty dokonale podařilo otočit stav zápasu. Martin Gregar poslal přihrávku rozjetému ROMANU MIKEŠOVI, který střelou z levého kruhu mezi levý beton a lapačku překonává Bláhu. Asistence: Martin Gregar, Marek Lupač.
     
    40:33
    Dukla právě vstřelila branku!

    Ještě jsem ani nestihl nic napsat a je vyrovnáno. Hned po buly se do Dukla dostala do útočného pásma. Štěpán Zídek přihrál na DAVIDA HORKÉHO, který zkusil prostřelit vše, co mu stálo v cestě a to se mu také povedlo. Asistence: Štěpán Zídek, Hynek Tobola.
     
    35:58
    Přesilovou hru si zahrají také hosté. Marek Lupač je vyloučen na dvě plus dvě minuty za hrubost.
     
    33:14
    Dva fantastické zákroky Fučíka! Před domácí jedničkou se objevil zcela volný Emil Švec, ale Tomáš Fučík nejen, že zlikvidoval jeho první střelu, ale skvěle si poradil i s následnou dorážkou.
     
    31:25
    Teď však mohli domácí vyrovnat. Střelu Polívky od modré se snažil tečovat Marek Vantuch, což se mu povedlo, jenže teč šla mimo.
     
    30:01
    Další vyloučení na straně Budějovic. Václav Pašek dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    27:55
    Po střele Dundáčka se před hostující brankou strhla menší strkanice. Nejaktivnější v ní byli Štěpán Zídek (JIH) a Martin Švihálek (CEB). Oba jsou tak vyloučeni na dvě minuty, domácí útočník za sekání, hostující forvard za hrubost.
     
    26:18
    Martin Brabec (CEB) teď předvedl ostrý hit na domácího Martina Vlčka a je po zásluze vyloučen na dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    22:23
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Staré známé a otřepané nedáš dostaneš se opět potvrzuje. Hosté zavezli puk před Fučíka. Po ose Trummer, Svoboda se dostal puk k EMILU ŠVECOVI, který střelou z mezikruží překonává Fučíka a posílá tak hosty znovu do vedení. Asistence: Bohumil Svoboda, Jan Trummer.
     
    20:35
    Tohle byl billiárdový ťukes Dukly, kterému chyběla jen třešnička na dortu v podobě gólu. Horký z levé strany vystřelil a puk se odrazil před branku k úplně volnému Ondřeji Pěškovi. Ten možná ještě trošku zbytečně hledal Štěpána Zídka, který měl před sebou odkrytou část branky, ale místo zakončení z nulového úhlu ještě přihrával zpět na Pěšku. K němu se však puk již nedostal.
     
    19:39
    Čtyřiceti sedmi vteřinová výhoda dvou mužů v poli pro Duklu. David Ciboch (CEB) totiž dostává dvouminutový trest za podražení.
     
    18:26
    Další vyloučení hostů. Dvě minuty si teď odpyká Adam Přibyl (CEB) za krosček. Využije Dukla další přesilovou hru stejně jako před malou chvílí tu první?
     
    18:09
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jihlava přesilovou hru také náležitě využívá. Domácí uzavřeli hosty před jejich brankou, po několika hezkých kombinacích se puk dostal k úplně volnému Hynku Tobolovi. Domácí bek nezazmatkoval a střílenou přihrávkou z levého kruhu udělal asi to nejlepší, co mohl. Pěška střelu lehce prodloužil na STĚPÁNA ZÍDKA, který překonal bezmocného Bláhu. Asistence: Ondřej Pěška, Hynek Tobola.
     
    17:46
    První vyloučení zápasu. Přesilovou hru bude mít k dispozici Dukla, když je vyloučen hostující Karel Plášil.
     
    11:21
    Velká šance i na straně jihlavské Dukly. Lajna Lupač - Mikeš - Gregar teď zaměstnala Bláhu a k centru druhé jihlavské pětky, Romanu Mikešovi, se dostal odražený puk. Bláha se přemísťoval od levé tyčky k pravé a nestihl by tak zasáhnout, jenže Mikeš minul odkrytou část hostující klece.
     
    05:24
    Tak teď Fučík zachránil domácí od další pohromy. Nejprve se Rob pokoušel šikovně tečovat střelu jednoho ze svých spoluhráčů, ale domácí gólman vyrazil. Poté si Švihálek nabruslil mezi kruhy a po umístěné střele k tyči už už zvedal ruce nad hlavu, jenže Fučíkův beton byl proti!
     
    00:24
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Tak tohle je pro hosty opravdu skvělý úvod. Hned po vhazování se hráči Mountfieldu dostali před Fučíka. Po kombinaci Plášila s Přibylem druhý jmenovaný vystřelil a domácí gólman vyrazil jeho střelu pouze do míst, kde stál LUBOŠ ROB. Ten poté nedal domácí jedničce šanci. Asistence: Adam Přibyl, Karel Plášil.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 19. Zídek (H.Tobola, Pěška), 41. Horký (Zídek, H.Tobola), 42. Mikeš (Gregar, P.Tobola), 46. Pěška (Horký, Zídek), 50. Horký (Zídek, Pěška) - 1. Rob (Přibyl, Plášil), 23. Švec (Svoboda, Trummer), 55. Janásek (Rob, Štěpán)


    HC Dukla Jihlava: Fučík (Krejčík) - Dundáček, Tobola H., Žáček, Tobola P., Březka, Polívka - Pěška, Zídek, Horký - Lupač, Mikeš, Gregar - Přidal, Vantuch, Vlček - Kuchta
    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Gába) - Kolařík, Plášil, Janásek, Prokop, Škopek, Štěpán - Rob, Přibyl, Švihálek - Svoboda, Švec, Trummer - Záhora, Ciboch, Pašek - Březina, Reiniš, Brabec

    Rozhodčí: Blecha - Klouda, Samuel
    bahis siteleri