Žilina – Nitra 2:3 (po s.n.) | Banská Bystrica – Martin 3:1 (kon.) | Poprad – Zvolen 0:4 (kon.)
Trenčín – Skalica 4:3 (kon.) | Piešťany – Košice 2:0 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
HC Košice
sk Středa 19.12.2012, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:55
    2 min. Drgoň (PIE), držanie.
     
    59:29
    Fantastický zákrok Tomeka ramenom, keď už sa zdalo, že Jenčík dáva gól. Standing ovation.
     
    57:43
    Saliji a po ňom Melichárek v dobrých šanciach, hostí podržal brankár.
     
    48:49
    Takáčova bomba od modrej tesne vedľa.
     
    47:08
    Piešťany dali gól!
    A máme tu druhý gól, dotlačený do brány silou vôle. Na bránkovisku sa v trme vrme najlepšie zorientoval PETER ŠIŠOVSKÝ a vo svojej premiére v piešťanskom drese si otvára strelecký účet dorážkou pomedzi nohy brankára Hyláka. Viditeľne si Peter aj vydýchol, na gól čakal 22 zápasov. Samostatne.
     
    43:24
    2 min. Slovák (KOS), podrazenie.. Takže predsa len aj presilovka.
     
    41:36
    Pekne zohraté prečíslenie 2 na 1, H. Ručkay nabil Mišurovi, ten sa nebál streliť, jeho príklep efektne zlikvidoval lapačkou Hylák.
     
    40:54
    Dobré šance na oboch stranách, dva krát strela tesne vedľa. Na domácej strane Nemec, za hostí netrafil Cebák.
     
    38:17
    Melichárek z pravej strany našiel Nemca v strede, ten aj vystrelil, jeho strelu zblokovala obrana.
     
    37:22
    Saliji teraz dával zadovku v strednom pásme. Ale akurát na Pašeka, ten sa dostal do pásma a z kruhov skúsil vyrovnať. Tomek bol zase proti. Košičania teraz pritlačili.
     
    35:53
    Teraz sa krásne z rohu uvoľnil Svitana, prešiel po obvode kruhu a švihom skúšal vinkel. Ukážkový semafór Tomáša Tomeka!! Samozrejme aj patričná odozva.
     
    34:37
    Hinďoš príklepom z ľavého kruhu namieril vedľa. Ale pozícia to bola.
     
    31:55
    Piešťany dali gól!
    A máme to tu. Po dvoch nepotrestaných fauloch na domácich hráčov sa tí zdravo nasrdili, Jakub Ručkay potiahol puk do pásma, stiahol ho na stred, prenechal bratovi a HENRICH RUČKAY strelou švihom popri betóne Hyláka otvára skóre. Asistencia: J. Ručkay.
     
    29:03
    Dobrú šancu mal Boltun, ocitol sa na chvíľu nekrytý pred Tomekom. Dlhšie ale spracovával a zakončenie až tak kvalitné nebolo.
     
    19:49
    Šišovský teraz ukázal 2x svoj potenciál. Najprv vybojoval puk, hneď aj nepresne vystrelil, potom ho zase vybojoval, prihral pred bránu Stupkovi, ten to mal však na bekend a trochu pod nohy. Tak nespracoval. Divákom sa hokej páči a tretinu dokončil skandovaný potlesk.
     
    18:47
    No teraz si domáci skoro dali vlastenca. Tomek vyrazil rovno do Kolníka, od ktorého sa puk odrazil azda 30 cm vedľa prázdnej brány.
     
    15:47
    Jokeľ sa ocitol sám pred Tomekom, ale z uhla. Tomek spoľahlivo.
     
    05:07
    Na každej strane solídna príležitosť. Najprv domáci Chylo z medzikruhov len tesne minul bránu, na druhej strane vyskúšal Tomeka na lapačku tiež z kruhov Pašek. Domáci gólman puk lapačkou stlmil mimo bránu.
     
    01:17
    Zo stredného pásma si ale dobre nakorčuľoval osou ihriska až do pozície Henrich Ručkay, švihom len do Hyláka. Ale bola tu prvá šanca na zmenu skóre.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 32. Ručkay (Ručkay), 48. Šišovský


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Ondrejka) - Urban, Drgoň, Filip (C), Škadra, Cuník, Kolník, Bučka, Hruška - Saliji, Nemec (A), Melichárek (A), Ručkay J., Mišura, Ručkay H., Chylo, Peško, Haring, Stupka, Mertel, Šišovský
    HC Košice: Hylák (Riečický) - Takáč, Cebák, Štrbák (A), Kolba (C), Šeda, Novák, Macejko, Chovan Mar. - Jenčík (A), Bulík, Svitana, Chovan Mat., Slovák, Novotný, Hinďoš, Pašek, Jokeľ, Mlynarovič, Boltun, Gmitter

    Rozhodčí: Baluška, Štefík - Kalina, Smrek
    bahis siteleri