K. Vary – Zlín 6:4 (kon.) | Sparta – Chomutov 5:4 (po s.n.) | Vítkovice – Kladno 4:2 (kon.)
Liberec – Motor ČB 0:2 (kon.) | Pardubice – Plzeň 4:3 (kon.) | Litvínov – Slavia 7:1 (kon.)
Kometa Brno – Třinec 3:7 (kon.)
po s.n.
HC Sparta Praha
5:4 (1:2, 3:1, 0:1 - 0:0)
Piráti Chomutov
Neděle 20.01.2013, 17:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Sparta právě vstřelila branku!

    Rozhodující nájezd proměnil PETER JÁNSKÝ střelou mezi betony!
     
    55:00
    Piráti právě vstřelili branku!

    Branka je uznána. Hřebejk nahrál zpoza branky před Melicherčíka na připraveného MILANA KRAFTA, který puk, zřejmě bruslí, tečuje do domácí branky! Asistence: Štěpán Hřebejk, Martin Šagát.
     
    35:40
    Sparta právě vstřelila branku!

    Domácí ale rychle odpovídají na branku Chomutova a jdou do vedení! Tenkrát si podržel puk, zavezl jej za branku a poté nabil PETRU TONOVI před branku. Jak už správně tušíte, ano, domácí střelec se nemýlil a posílá puk za Kostúra! Asistence: Petr Tenkrát.
     
    34:05
    Piráti právě vstřelili branku!

    Netrvalo dlouho a je srovnáno! Krásnou trefou hosté vyrovnávají v rámci přesilové hry! Kůs našel krásnou přihrávkou zpoza branky LUKÁŠE PULPÁNA, který velmi povedenou ranou z první trefuje vzdálenější růžek domácí branky! Asistence: Jaroslav Kůs, Yorick Treille.
     
    33:16
    Sparta právě vstřelila branku!

    Sparta se prosazuje při vlastním oslabení! Hovorka ujel se ZDEŇKEM BAHENSKÝM do úniku dvou na jednoho, přičemž druhý jmenovaný dostal ideální přihrávku a trefuje za Kostúra! Asistence: Marek Hovorka, Karel Pilař.
     
    25:40
    Sparta právě vstřelila branku!

    A Sparta přesilovku využívá! Některým fanouškům už možná šedivěly vlasy hrůzou, když si domácí hokejisté zdlouhavě přihrávali v útočné třetině a střelba nepřicházela. Domácí ťukec nakonec ale branku přinesl, Sičák nabil PETRU TONOVI na hranici kruhu a domácí střelec trefuje do černého! Asistence: Vladimír Sičák.
     
    18:04
    Sparta právě vstřelila branku!

    Možná se dá říci až zdlouhavá kombinace domácích v přesilové hře přeci jen přináší ovoce, rána VLADIMÍRA SIČÁKA od modré čáry končí za Kostúrem, Sparta snižuje v rámci své první přesilovky! Asistence: Jaroslav Hlinka, Karel Pilař.
     
    14:10
    Piráti právě vstřelili branku!

    A hosté zvyšují na 0:2! Další přečíslení hostů, znovu dva na jednoho. Důras naznačil střelu, poté přihrál na DAVIDA HRUŠKU, který střelou z první trefuje přesně k tyči! Asistence: Michal Důras.
     
    11:34
    Piráti právě vstřelili branku!

    A je tu první gól, o který se postarali hosté! Chomutov se dostal do přečíslení dvou proti jednomu, Račuk nahrál na ex-sparťana YORICKA TREILLEHO, který se neukvapil a přesnou forhendovou střelou překonává Melicherčíka! Asistence: Marek Račuk, Jaroslav Kůs.
    Marken.cz

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 19. Sičák (Hlinka, Pilař), 26. Ton (Sičák), 34. Bahenský (Hovorka, Pilař), 36. Ton (Tenkrát), 65. Jánský - 12. Treille (Račuk, Kůs), 15. Hruška (Důras), 35. Pulpán (Kůs, Treille), 55. Kraft (Hřebejk, Šagát)


    HC Sparta Praha: Melicherčík - Gřegořek, Sičák, Kočí, Pilař, Milam, Hanzlík, Philipp, Krstev - Broš (C), Rachůnek, Hlinka, Foster, Hovorka, Bahenský, Tenkrát (A), Přibyl, Treille, Jánský, Ton (A), Forman.
    Piráti Chomutov: Kostúr - Mrázek, Bartejs, Lučka, Palin, Pulpán, Rutta, Macháček - Treille, Hromas, Jíra, Zálešák, Kraft (C), Sikora, Račuk, Hřebejk (A), Kůs, Lušňák, Hruška (A), Šagát, Důras.

    Rozhodčí: Jeřábek, Homola - Lhotský, Svoboda.

    Diváci: 9 605
    bahis siteleri