K. Vary – Zlín 6:4 (kon.) | Sparta – Chomutov 5:4 (po s.n.) | Vítkovice – Kladno 4:2 (kon.)
Liberec – Motor ČB 0:2 (kon.) | Pardubice – Plzeň 4:3 (kon.) | Litvínov – Slavia 7:1 (kon.)
Kometa Brno – Třinec 3:7 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:3 (0:1, 2:2, 2:0)
HC Škoda Plzeň
Neděle 20.01.2013, 17:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:51
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým jde v závěru třetí třetiny do vedení 4:3! Zohorna posunul v útočném pásmu pro MARTINA BARTEKA a posléze se vydal stínit brankáři Mazancovi. Slovenský útočník si puk připravil a posléze táhlou ranou do šibenice upravil na 4:3! Hostující brankář nemohl nic vidět, a tak kapituluje. Asistence: Tomáš Zohorna.
     
    48:53
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Píša sice pěknou nahrávkou z vlastní třetiny Barteka za obranou nenašel, jenže to už je teď domácím jedno, jelikož je vyrovnáno 3:3! Na útočné modré napřáhl VÁCLAV BENÁK a nic nevidící Marek Mazanec nemohl prakticky reagovat. Asistence: Martin Bartek a Jiří Cetkovský.
     
    39:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hostující tým jde v závěrečné minutě druhé třetiny do vedení 3:2! V brejku dva na jednoho předložil puk na levou stranu Kovář pro VÁCLAVA PLETKU, který prudkou ranou bez přípravy překonal přesouvajícího se Růžičku. Asistence: Jan Kovář a Ondřej Kratěna.
     
    29:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Velký tlak hostí znamená bleskové vyrovnání. Po delším pobytu Plzně v útočné třetině se k dorážce rány od modré dostal útočník JOZEF BALEJ a Růžička přesouvající se k levé tyči nestačil reagovat. Asistence: Nicholas Johnson a Nicolas St. Pierre.
     
    28:13
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pěkná akce domácí mladíků znamená proměněnou přesilovou hru a hlavně vedení 2:1. Radil v útočném výpadu našel ve středu hřiště Buchteleho, který posunul na pravou stranu na volného Kousala. Ten sice ještě Mazance z blízkosti nepřekonal, jenže dorážka JANA BUCHTELEHO již ano. Architekt této akce zakončil pod horní tyč. Asistence: Robert Kousal a Lukáš Radil.
     
    24:46
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! ALEŠ PÍŠA překvapuje po nahrávce od Endála brankáře Mazance přízemní střelou od pravého mantinelu. Domácí bek tak po šancích hostů z Plzně z úvodu druhé třetiny vyrovnává na 1:1. Asistence: Lukáš Endál.
     
    00:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Na druhé straně přichází z první akce první branka! Pletka zpoza branky zkoušel překvapit Růžičku rychlým zasunutím puku, jenže puk poslal pouze před branku. Tam stál DAVID HAVÍŘ, od kterého se odrazil vyhozený puk Tybora, a ten k překvapení všech končí v síti. Asistence: Václav Pletka.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 25. Píša (Endál), 29. Buchtele (Kousal, Radil), 49. Benák (Bartek, Cetkovský), 59. Bartek (Zohorna) - 1. Havíř (Pletka), 30. Balej (Johnson, Pierre), 40. Pletka (Kovář, Kratěna)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Koutský) – Benák, Kočí, Vašíček, Gawryletz, Píša, Mocek, Drtina – Bartek, Nosek, Somík – Tybor, Zohorna, Endál – Radil, Cetkovský, Buchtele – Semorád, Kousal, Veselý – Březina.

    Manažer: Miloš Říha. Trenéři: David Pospíšil a Jaroslav Landsman

    HC Škoda Plzeň: Mazanec (Svoboda) – Hanzlík, Jeřábek, Slovák, St. Pierre, Havíř, Boháč, Mozík – Gulaš, Martin Straka, Vlasák – Kratěna, Kovář, Pletka – Balej, Kašpařík, Hollweg – Petruška, Lev, Johnson – Dvořák.

    Trenéři: Milan Razým, Michal Straka a Jaroslav Špaček

    Rozhodčí: Hribik, Šindler – Kis, Pešek

    Diváci: 9323
    bahis siteleri