Žilina – Poprad 0:3 (kon.) | Trenčín – Košice 3:2 (po s.n.) | Banská Bystrica – Skalica 3:0 (kon.)
Nitra – Martin 7:3 (kon.) | Piešťany – Zvolen 4:5 (po s.n.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
HK Skalica
sk Neděle 20.01.2013, 17:00 • Zimný štadión Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    50:13
    Banská Bystrica dala gól!
    Nádherný gól v podaní JÁNA SÝKORU, ktorý sa sám natlačil z pravej strany až pred Trenčana, položil si ho na ľad, a ponad brankára hostí zakončil. Asistencie: Mike Danton a Nikolas Ketner.
     
    41:37
    Banská Bystrica dala gól!
    Birova strela od modrej, tá sa odrazila od mantinelu ku Richterovi, ktorý vypálil od modrej, Trenčan puk vyrazil, o dorážku sa pokúšal aj Lunter ale PATRIK LAMPER dorazil puk do bránky. Asistencie: Mário Lunter a Martin Richter.
     
    35:22
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci hráči vyhrali buly v útočnom pásme, k puku sa dostal Lamper ten sa pokúšal vystreliť, do puku vložil hokejku obranca Kozák, a puk sa tak dostal k MÁRIOVI LUNTEROVI, ktorý len usmernil puk do brány Trenčana. Asistencie: Patrik Lamper a Matej Češík.

    Majkl Petruška

    Branky a nahrávky: 36. Lunter (Lamper, Češík), 42. Lamper (Lunter, Richter), 51. Sýkora Ján (Ketner)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Chorošun (Dzubina) - Biro, Richter, Bambúch, Kubka, Ketner, Styk, Janík - Lunter, Češík, Lamper - Sýkora Ján, Heizer, Danton - Sýkora Juraj, Zigo, Marcinek - Jankovič, Trochta, Lantoš
    HK Skalica: Trenčan (Lipovský) - Vyrúbalík, Jankovič, Kozák, Bobček, Barák, Jaborník, Srnec - Šille, Školiak, Jurík - Kutálek, Holovič, Konečný - Sloboda, Stieler, Gula

    Rozhodčí: D.Konc - Gajan, R.Bednár
    bahis siteleri