Arnhem – Ajax 3:2 (kon.) | Feyenoord – Twente 0:0 (kon.) | Utrecht – Willem II 3:1 (kon.)
Nijmegen – Groningen 2:1 (kon.)
konec
SBV Vitesse Arnhem
3:2 (0:1)
Ajax Amsterdam
Neděle 27.01.2013, 12:30 • Gelredome, Arnhem • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    81
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Ajax je politý studenou sprchou! Během dvou minut dostal dvě branky a vedení se ujímá Arnhem! Střelcem vyrovnávací trefy je RENATO IBARRA, který se prezentoval podobnou akcí jako před chvílí van Aanholt, s tím rozdílem, že se tentokrát to bylo z pravé strany. Neuvěřitelná bojovnost v podání domácích fotbalistů!
     
    79
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Stadion vybouchl radostí! PATRICK VAN AANHOLT se jako obránce vydal podpořit útok, což se vyplatilo. Aanholt dostal přihrávku na levé křidlo, s míčem se prohnal až do vápna, odkud následně trefil místo mezi nohami brankáře Vermeera - 2:2!
     
    68
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Během chvíle se ale Anrhem dostává znovu na rozdíl jedné branky. THEO JANSSEN si zpracoval dlouhý centr, a tváří v tvář překonal brankáře Vermeera parádním lobem!
     
    64
    Ajax právě vstřelil branku!
    Ale čemu to bylo platné? O pár okamžiků se dostává Ajax do dvoubrankového vedení! Van Aanholt odhlavičkoval míč z dlouhého autu pouze na levou kopačku CHRISTIANA POUSLENA, který z voleje parádně trefil místo u pravé tyče!
     
    33
    Ajax právě vstřelil branku!
    Avšak nyní už se Ajax může radovat! Pět metrů za hranicí velkého vápna se odhodlal vystřelit Lasse Schøne, který s přispěním obránce GURAMA KASHII, jenž změnil trajektorii letu míče, střílí první branku dnešního zápasu.

    David Jahoda

    Branky: 68. Janssen, 79. van Aanholt, 81. Ibarra - 33. Kashia (vla.), 64. Poulsen

    Karty:   41. Aanholt (ARN) - 30. Moisander (AJA)


    SBV Vitesse Arnhem: Velthuizen – Kalas, Kashia, van der Heijden, van Aanholt - van Ginkel, Reis, Janssen – Ibarra, Havenaar, Kakuta. Trenér: Fred Rutten
    Ajax Amsterdam: Vermeer – Alderweireld, Veltman, Moisander (87. Hoesen), Blind – Schøne, Poulsen, Eriksen – Boerrigter (80. Lukoki), de Jong, Fischer (68. Sana). Trenér: Frank de Boer

    Rozhodčí: Nijhuis – Boonman, van de Ven - Higler.
    bahis siteleri