Prešov – Michalovce 4:1 (kon.) | Detva – Bardejov 2:3 (kon.)
konec
HK Detva
2:3 (1:0, 1:1, 0:2)
HK Bardejov
sk Neděle 24.02.2013, 18:001. liga play-off (SR)
Partner:
     
    Bardejov sa teší z postupu do finále 1. hokejovej ligy ! Ironicky ďakuje fanúšikom Detvy za povzbudzovanie na zimnom štadióne vo Zvolene, následne sa hráči presúvajú k vzájomným podaním rúk.

    Detva si za neúspech v treťom zápase semifinále môže sama, stratila totiž dvojgólové vedenie.

    Tento zápas pre Vás odkomentoval s radosťou Marián Fiam, prajeme ešte príjemný zvyšok dňa ! (20:07:51)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:54
    Patrik Fekiač bol na konci prečíslenia Detvy ! S Kamilom Mahdalíkom si dva krát vymenil puk, následne sa ocitol sám pred prázdnou bránkou, v rýchlosti ale nedokázal puk nasmerovať do bránky.
     
    59:38
    Hostia už v plnom počte - tentoraz nedokázali trafiť na dva krát prázdnu bránku !
     
    59:30
    Lukáš Škrečko je už na striedačke - Detva hrá powerplay !
     
    59:25
    Juraj Konc pridáva k aktuálnemu času ešte dve sekundy pre pravdepodobnú chybu časomeračov.
     
    59:23
    Vhadzovanie opäť po ľavici Martona - do konca vylúčenia Hričinu ostáva 5 sekúnd.
     
    59:20
    Vhadzovanie pred Martonom - puk je na hokejkách Detvy - Trochta prihráva Hatašovi na modrú, jeho strelu Marton posiela na ochrannú sieť.
     
    59:16
    Detva si berie oddychový čas !
     
    59:00
    Prvá strela na Martona v presilovke ž v záverečných minútach zápasu - Špilove nahodenie na teč od modrej čiary Marton bez problémov chytá.
     
    58:28
    Trochta zapríčinil stratu pásma, keď nepresne na tri metre prihráva na modrú.
     
    58:00
    Hostia sa po páde Šúreka v útočnej tretine dokázali opakovane oslobodiť.
     
    57:26
    Hričina je v závere vylúčený za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou a dáva tak šancu domácim na vyrovnanie !
     
    57:02
    Trochtova formácia narobila Martonovi problémy, prihrávka spoza bránky na Šúreka neprešla, následne strieľal od modrej Mačkovič - neúspešne triafa iba obrancu hostí.
     
    56:31
    Detva musí hrať útočne, čo jej veľmi nejde. Hostia zatiaľ dokonale držia obrannú líniu, v horšom prípade bojujú o puk pri mantineli.
     
    55:27
    Bardejov dal gól!
    Hostia dokázali otočiť stav stretnutia ! Ladislav Ščurko skúšal pozornosť Škrečka, ten vyráža puk, k dorážke sa dostáva IGOR HALAS a miernym nadvihnutím puku prekonáva brankára Dervy ! Asistencie: Ladislav Ščurko, Tomáš Hričina.
     
    55:00
    Gutwald sa po zisku puku vo vlastnom obrannom pásme zmohol iba na vyhodenie cez všetky čiary - zakázané uvoľnenie Detvy.
     
    54:52
    Juraj Konc sa zaplietol do súboja o puk pri mantineli, Šúrek napriek zisku puku musel prestať hrať, Konc hru prerušuje pre stratu očného kontaktu s pukom.
     
    54:24
    Akonáhle sa ozval hlásateľ s prosbou, aby prestali diváci opakovane pískaním prerušovať hru na zimnom štadióne, perspektívny rozhodca v hľadisku znovu použil svoj nástroj.
     
    53:41
    Srnka sa snažil preštrikovať cez dvojicu hráčov hostí do medzikružia - nakoniec mu puk z hokejky ušiel a musí oň bojovať v rohu klziska.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 18. Menton (Hataš), 37. Šúrek (Hrčka, Mahdalík) - 39. Valchař (Stríž), 51. Ščurko, 56. Halas (Ščurko, Hričina)


    HK Detva: Škrečko (Trebuľa) - Hataš, Špila (A), Neumann, Páč, Hrčka, Gutwald, Mačkovič, Nemček - Buda, Srnka, Hegyi - Fekiač Patrik, Mahdalík (A), Kanaet - Žilka, Trochta (C), Šúrek - Menton, Petro, Štepán
    HK Bardejov: Marton (Andreanin) - Krčula, Takáč, Kramár, Valentín (A), Tkáč, Polaček, Šimo, Mojdis - Baláž, Sabol (A), Gmitter - Hajnik, Ščurko, Hričina - Stríž, Dancsák (C), Valchař - Halas, Belušar, Nagy

    Rozhodčí: J.Konc - P.Šefčík, M.Junek
    bahis siteleri