Dynamo Moskva – Čeljabinsk 3:2 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
3:2 (1:1, 0:1, 2:0)
Traktor Čeljabinsk
Pondělí 08.04.2013, 17:30Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Garnett prchá z brány, hosté to zkusí v šesti!
     
    57:19
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost na domácím stadionu, domácí Dynamo se tři minuty před koncem základní hrací doby ujímá vedení. Po dobré práci Mosaljova za bránou se k puku v mezikruží dostal JARRI JALASVAARA a nekompromisně ho napálil za záda Garnetta. Ten proti jeho pumelenici mohl jen stěží něco udělat. Asistence: Denis Mosaljov, Denis Kokarev.
     
    44:57
    Gorovikov mohl dokonat obrat, s pukem si ale hrál příliš dlouho a prováhal tak vhodnou dobu ke střele. Z mezikruží nakonec trefuje jen Garnetta do hrudi.
     
    43:37
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí vyrovnávají stav zápasu díky šťastné trefě MARKA KVAPILA z levé strany útočného pásma. Kvapil dlouho nevěděl co s pukem a tak ho prostě jen nahodil na bránu. Garnett měl však zakrytý výhled a proto tenhle jednoduchý puk neviděl. Českým střelcům se v dnešním utkání velmi daří, všichni tři se již dokázali brankově prosadit. Asistence: Ilja Gorochov, Alexander Jerjomenko.
     
    34:56
    Zároveň se bude vylučovat, na trestnou lavici odchází hostující Nestěrov, který odpyká trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    34:54
    Gorochov z pravého křídla trefuje tyč!
     
    31:53
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru pět na tři a ujímají se poprvé v zápase vedení! Puk za záda Jerjomenka dopravil ANDREJ KOSTITSYN po skvělé spolupráci s Rjabykinem. Asistence: Dimitrij Rjabykin.
     
    31:28
    Za příliš mnoho hráčů potrestán domácí tým. Hosté budou hrát asi 30 vteřin přesilovou hru 5 na 3! Trest odsedí Sopin.
     
    30:18
    Přesilovka pro Traktor, za sekání je vyloučen Mironov (DMS).
     
    22:10
    Sopin z pravého křídla hledal křižnou přihrávkou volného Gorovikova, do přihrávky na poslední chvíli vložil hůl Garnett a zabránil tak nejspíš jasnému gólu.
     
    19:14
    Rjabykin (CLJ) vyloučen za vystřelení puku mimo led, domácí mají před sebou další početní výhodu.
     
    17:09
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté z dobře odehrané přesilové hry těží nakonec vyrovnávací branku. Rjabykin napřáhl ke konci přesilovky na modré čáře, jeho ránu těsně před Jerjomenkem tečoval JAN BULIS za záda domácího gólmana. V zápase tak zatím pálí jen čeští útočníci. Asistence: Dimitrij Rjabykin, Jevgeij Kuzněcov.
     
    15:17
    Přesilovka pro Traktor. Pestunov vyloučen za hákování.
     
    14:40
    Kontiola se na druhé straně dostal do rychlého protiútoku. Natlačil se před Jerjomenka, který však v pádu jeho střelu likviduje.
     
    10:28
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se stejně jako v prvním zápase ujímají v první třetině vedení. Cvetkov z levého křídla našel ve středu hřiště volného českého útočníka JAKUBA PETRUŽÁLKA, který si s pukem sjel blíže do mezikruží a střelou k tyči nedal Garnettovi šanci. Asistence: Alexej Cvetkov, Denis Kokarev.
     
    09:48
    Babenko vybojoval za bránou hostí puk a předal ho do mezikruží osamocenému Konkovi. Ten byl však z celé situace tak překvapen, že ve velké šanci nedokázal zakončit přesně. Garnett uklidňuje situaci a přerušuje hru.
     
    04:20
    Ničuškin obkroužil domácí bránu a byla z toho první vážná šance v zápase. Ničuškinovi, ani žádnému z jeho spoluhráčů se však ze skrumáže před Jerjomenkem nepodařilo dostrkat puk za záda domácího gólmana. Aktivní na hranici brankoviště byl také hostující Antipov.
     
    01:22
    Kokarev z levého křídla vyzkoušel bekhendem pozornost Garnetta. Vybojoval alespoň faul. Za sekání je vyloučen Jakucenja, přesilovka pro domácí.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 11. Petružálek (Cvetkov, Kokarev), 44. Kvapil (Gorochov, Jerjomenko), 58. Jalasvaara (Mosaljov, Kokarev) – 18. Bulis (Rjabykin, Kuzněcov), 32. Kostitsyn (Rjabykin)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenko) – Graňák, Višněvskij, Jalasvaara, Solovjov, Mironov, Gorochov, Barantsev – Soin, Babenko, Konkov – Cvetkov, Kokarev, Mosaljov – Gorovikov, Sopin, Kasjančuk – Pestunov, Kvapil, Petružálek – Lukin. Trenér: Oleg Znarok.
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Fokin) – Quint, Rjabykin, Vasilčenko, Bělov, Katičev, Razin, Nestěrov, Šinin – Čistov, Bulis, Kuzněcov – Kontiola, Jakucenja, Kosticyn – Popov, Antipov, Ničuškin – Glinkin, Karpov, Lemtjugov. Trenér: Valerij Belousov.

    Rozhodčí: Zacharov, Odins – Medvěděv, Birin
    bahis siteleri