CSKA Moskva – Spartak 2:2 (kon.) | Zenit – FK Krasnodar 1:0 (kon.) | Machačkala – Dynamo 3:3 (kon.)
konec
Anži Machačkala
3:3 (1:1)
Dynamo Moskva
Neděle 21.04.2013, 16:30 • Anzhi-Arena (Kaspiysk) • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    88
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!

    Domácí dobře drželi míč, ale stačila jedna standartní situace a je srovnáno. Přesně na hlavu KEVINA KURANYIHO přilétl míč a ten ho poslal přesně do pravého horního růžku branky.
     
    73
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!

    Zadělává se nám na pěkné drama. Centr z pravé strany si zpracoval ALAN GATAGOV a tento střídající hráč se trefil přesně k tyči.
     
    67
    Machačkala právě vstřelila branku!

    Machačkale evidentně nevadí hrát v deseti. SAMUEL ETO'O totiž dostal přesnou přihrávku přes celé pokutové území od Akhmedova a domácí ostrostřelec se nemýlil.
     
    51
    Machačkala právě vstřelila branku!

    Machačkala však jde i v deseti do vedení a o druhý gól se postaral po úniku po pravé straně brankoviště YURI ZHIRKOV, který zúročil přesnou přihrávku Williana.
     
    40
    Machačkala právě vstřelila branku!

    Ještě v prvním poločase dokázala Machačkala vyrovnat, po rychlé akci po levé straně přišel přízemní centr, který propadl až na zadní tyč a tam operoval naprosto osamocený MBARK BOUSSOFA, který už věděl co s míčem.
     
    36
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!

    Dinamo se dostalo s obrovským štěstím do vedení v tomto zápase. Centrovaný míč totiž propadl po teči k Ignatovichi, který ho poslal na branku. Tento pokus ještě Gabulov vyrazil, ale pouze ke CHRISTIANU NOBOAOVI a ten už balón poslal do odkryté branky.

    Jozef Valenčík

    Branky: 40. Boussofa, 51. Zhirkov, 67. Eto'o – 36. Noboa, 73. Gatagov, 88. Kuranyi

    Karty:   38. Boussoufa (MCK) – 26. Wilkshire (DMO), 53. Granat (DMO), 78. Fernández (DMO), 90+1. Solomatin (DMO)   48. Boussoufa (MCK)


    Anži Machačkala: Gabulov – Spahič, Carlos, Gadzhibekov, Logashov, Zhirkov (85. Shatov), Willian, Boussoufa, Akhmedov, Jucilei, Eto'o
    Dynamo Moskva: Shunin – Wilkshire (65. Davydov), Fernández, Granat, Lomič, Noboa, Dzsudzsák, Sapeta, Solovyev (55. Solomatin), Kuranyi, Ignatovich (61. Ignatovich)

    Rozhodčí: Lapochkin – Golubev, Kulalaev
    bahis siteleri