Třinec – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 3:4 (kon.) | Zlín – Č. Budějovice 5:1 (kon.)
Chomutov – Kladno 3:0 (kon.) | Vsetín – Jihlava 5:2 (kon.) | Pardubice – Slavia 2:3 (kon.)
HC Litvínov – HC Plzeň 2:5 (kon.) | Vítkovice – Liberec 1:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:4 (1:1, 0:1, 2:2)
HC Olomouc
Sobota 14.09.2013, 12:30 • KAJOT ARENA • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Toto ještě může být drama. Dnes nejlepší Brňan Adam Raška projel po pravém křídle celé hřiště, jeho střelu ale Kochta pokryl. Puk se však dostal na levý kruh k JAKUBU ZBOŘILOVI, který skrz klubko těl trefil odkrytou bránu. Domácí trenér reaguje time-outem. Bez asistence.
     
    49:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď se to ale Brňanům podařilo a hned je z toho snížení. Sedlák ujel po pravém křídle, se svou první trefou ještě neuspěl. Puk se ale dostal za branku k Pappovi, který našel na levém kruhu zcela volného PAVLA JENYŠE, který se trefil podobně jako při druhém olomouckém gólu Bauer přesně do pravého horního růžku. Asistence: Marek Papp.
     
    41:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Start třetiny jako z noční můry zažívá domácí Kometa. Aleš Jergl našel křižným pasem přes celé pásmo u pravého hrazení ALEXE RAŠNERA, který mocně napřáhl a z voleje propálil domácího brankáře počtvrté. Asistence: Aleš Jergl, David Škůrek.
     
    40:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jak skončila druhá třetina, tak začala ta třetí. Olomouc se opět trefuje. Rajnoch od pravého hrazení přesně našel hokejku JOSEFA FIBRICHA, který jenom usměrnil puk za záda Klimeše. Studená sprcha pro domácí naděje. Asistence: Michal Rajnoch.
     
    39:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    V závěru druhé dvacetiminutovky jdou hosté opět do vedení. Zezula z levého křídla našel mezi kruhy volného DOMINIKA BAUERA, který měl čas na zamíření a poslal puk parádně přesně do pravého horního růžku. Kotouč cinkl o břevno a zapadl do brány. Asistence: Michal Zezula.
     
    14:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácím se daří srovnat stav zápasu. Klaus z brankové čáry nahrál mezi kruhy Zohornovi, který se ještě podíval a na místo střely přihrál před branku volnému ADAMU RAŠKOVI, který provedl rychlý blafák a po ledě zasunul puk za záda olomouckého gólmana. Asistence: Radim Zohorna, Radek Klaus.
     
    03:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Sekundu před koncem přesilovky jdou hosté přeci jen do vedení. Nejednalo se o klasickou přesilovkovou akci, naopak o rychlý atak. Na jeho konci poslal Brančík puk před branku ALEŠI JERGLOVI, kterému se povedlo propálit přemisťujícího se domácího brankáře. Asistence: David Brančík.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 15. Raška (Zohorna, Klaus), 50. Jenyš (Papp), 59. Zbořil – 4. Jergl (Brančík), 40. Bauer (Zezula), 41. Fibrich (Rajnoch), 42. Rašner (Jergl, Škůrek)


    HC Kometa Brno: Klimeš (Jekel) – Šidák, Cívka, Štancl, Sedlák (C), Zbořil, Vlček, Vojáček, Vágner – Kozel, Klaus, Papp, Raška, Mrázek, Jenyš, Beneš, Boček, Zohorna R., Boltvan, Grünwald, Ondráček.
    Trenér: Pavel Pazourek.

    HC Olomouc: Kochta (Slezák) – Škůrek, Hradil, Brančík, Soukal, Rašner, Brandýs – Markl, Bauer, Fibrich, Jergl, Kocián, Rajnoch, Králík, Ostřanský, Vrána, Beták, Zezula, Nedopil, Čamek.
    Trenér: Kamil Přecechtěl.

    Rozhodčí: Homola – Otáhal, Měkýš
    bahis siteleri