Viťaz – Dynamo Moskva 0:2 (kon.) | Barys – Mytišči 5:4 (kon.) | Spartak Moskva – Lev 4:3 (kon.)
CSKA Moskva – Riga 2:1 (po s.n.)
konec
Spartak Moskva
4:3 (1:1, 2:2, 1:0)
Lev Praha
Sobota 14.09.2013, 15:00 • Sokolniki arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:34
    Spartak právě vstřelil branku!
    Engren váhal, jestli vyrazit proti puku, nakonec zůstal v brance a Volkov se na něj řítil tváří v tvář. První blafák ještě finský brankář kryl, na dorážku PAVLA MEDVĚDĚVA už byl ale krátký. Asistence: Igor Volkov.
     
    39:55
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Tak nakonec to Pražanům vyšlo až ve hře 5 na 5. A bylo to s pořádnou dávkou štěstí. MICHAL ŘEPÍK hledal před brankou Christensena, ale obránce Spartaku bruslí tečoval puk do vlastní branky. Asistence: Nathan Oystrick, Ondřej Němec.
     
    23:53
    Spartak právě vstřelil branku!
    To je přestřelka. PAVEL MEDVĚDĚV doslova dospurtoval pro vyhozený puk, rychlým manévrem se dostal před branku Lva a blafákem mezi nohy překonal Engrena. Asistence: Dmitrij Černych.
     
    23:24
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    MARTIN THÖRNBERG se po první vstřelené brance výrazně zvedl a po nečekaném výpadu před branku srovnává na 2:2. Asistence: Patrick Zackrisson.
     
    22:52
    Spartak právě vstřelil branku!
    ANDREJ SERGEJEV našel střelou z levého kruhu místečko u bližší tyčky brankáře Engrena. Asistence: Rastislav Špirko.
     
    15:35
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    MARTIN THÖRNBERG nejprve ve vynikající šanci minul puk, poté si ale puk vybojoval zpět a ve skrumáži hokejek zametl puk přesně k pravé tyči. Bez asistence.
     
    01:20
    Spartak se ujímá vedení!
    První střela na branku a hned gól. Tuhle branku si Engren rozhodně do rámečku nedá. ALEXEJ KRUTOV si vybruslil ze středu a zdánlivě jednoduchou střelou na lapačku překvapil brankáře Lva. Asistence: Vjačeslav Kozlov.

    Ondřej Kalát

    Branky a nahrávky: 2. Krutov (Kozlov), 23. Sergejev (Špirko), 24. Medvěděv (Černych), 55. Medvěděv (Volkov) – 16. Thörnberg, 24. Thörnberg (Zackrisson), 40. Řepík (Oystrick, Němec)


    Spartak Moskva: Glass (Ivanov) – Quint, Sergejev, Bodrov, Megalinskij, Kulik, Sorokin, Mamkin, Nekolenko – Špirko, Anderson, Wandell –Krutov, Nikulin, Kozlov – Volkov, Junkov, Voronin – Černych, Bobrov, Medvěděv.
    Lev Praha: Engren (Lukáš) – Oystrick, O´Byrne, Ševc, Nakládal, Jaakola, Němec, Humphries – Danielsson, Kapanen, Klepiš – Birner, Tatíček, Řepík – Ridderwall, Christensen, Kubalík – Sekáč, Zackrisson, Thörnberg – Cingel.

    Rozhodčí: Karabanov, Ravodin
    bahis siteleri