Kadaň – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Třebíč – Olomouc 1:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 3:2 (kon.)
Havířov – Jihlava 3:5 (kon.) | Beroun – Benátky n/J 1:3 (kon.) | Litoměřice – Most 2:4 (kon.)
Šumperk – Mladá Boleslav 0:5 (kon.)
konec
AZ Havířov
3:5 (0:1, 2:3, 1:1)
HC Dukla Jihlava
Pondělí 21.10.2013, 18:00 • K&K Pneu aréna • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    Jan Maruna našel rozjetého DAVIDA KLIMŠU, který střelou z první prostřelil brankáře Sáblíka přízemní střelou přesně k tyči! Využitá přesilovka.
    Asistence: Jan Maruna.
     
    44:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Roman Mikeš vybojoval puk za brankou a pohlednou přihrávkou našel volného ADAMA ZEMANA, který po střele z první zamířil přesně k levé tyči a o osudu tohoto zápasu je tak nejspíš rozhodnuto.
    Asistence: Roman Mikeš
     
    33:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    ADAM ZEMAN si s pukem dokázal nabruslit téměř až před branku, odkud střelou zápěstím zamířil přesně do horního růžku svatyně domácích. Brankář Daneček vymrštil lapačku zbytečně.
    Asistence: Roman Mikeš, Tomáš Čachotský.
     
    32:07
    Havířov právě vstřelil branku!
    Po neskutečném závaru před brankou se k puku, který po střele od modré čáry vyrazil brankář Sáblík dostal ROSTISLAV MAROSZ, který kutálející se puk v brankovišti doklepl do prázdné branky.
    Asistence: David Roupec.
     
    29:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Daneček si připsal zákrok, po kterém se puk potácel v brankovišti, toho si všiml FILIP SEMAN a kotouč pohotově zasunul do branky.
    Asistence: Michal Velecký.
     
    28:10
    Havířov právě vstřelil branku!
    JAROSLAV KOMA si udělal z obránců Jihlavy tréninkové kužely, projel až mezi kruhy a střelou zápěstím našel skulinku mezi betony Sáblíka!
    Bez asistence.
     
    24:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    MICHAL DŮRAS napřáhl od modré čáry a jeho projektil prošel až do branky. Brankář Daneček nesklapl betony včas a kotouč mu tak mezi nimi prošel.
    Asistence: Matic Podlipnik.
     
    07:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ KALÁB bleskově využívá přesilovku střelou od modré čáry! Přestože brankář Daneček dráhu střely viděl, nedokázal zastavit přízemní střelu.
    Asistence: Tomáš Čachotský.
    Marken.cz

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 29. Koma, 33. Marosz (Roupec), 56. Klimša (Maruna) – 8. Kaláb (Čachotský), 25. Důras (Podlipnik), 30. Seman (Velecký), 34. Zeman (Mikeš, Čachotský), 45. Zeman (Mikeš)


    AZ Havířov: L.Daneček (Matoušek) – Bezuška, Vosátko "A", Roupec, Graca, Krisl "C", Klimíček, Koma – Kanko, Pechanec, Sztefek – J.Daneček, Šlahař, Jakúbek – Klimša, Říčka, Maruna "A" – Škumát, Marosz, Kolařík, M.Rimmel
    HC Dukla Jihlava: Sáblík (Fučík) – Dobrovolný "A", Stebich, Mocek, Podlipnik, Kotvan, Karáb, Jícha – Čachotský "C", Zeman, Mikeš – Důras, Velecký, Seman, Březina, Kadlec, Malec – Kuřítko, Jícha, Krupka

    Rozhodčí: Vampola – Kotlík, Zídek

    Diváci: 2113
    bahis siteleri